stafos30
Member
Μια από τα ίδια.Φευγω για Μπανγκοκ-Πουκετ την ερχομενη Τρίτη. Θα ενημερωσω για την κατασταση(δεν ακυρωνω τιποτα, το περιμενω πως και πως!!!)
Φεύγω το άλλο Σάββατο για Κραμπι-Πουκετ.
Καλά να περάσουμε
Μια από τα ίδια.Φευγω για Μπανγκοκ-Πουκετ την ερχομενη Τρίτη. Θα ενημερωσω για την κατασταση(δεν ακυρωνω τιποτα, το περιμενω πως και πως!!!)
Σε ευχαριστώ!! Εννοείται πως θα ενημερωσω για ολα!!!Με το καλο να πας και να περασεις τελεια!! Οταν μπορεσεις στειλε να μας ενημερωσεις για την εικονα σε αεροδρομια, αεροπλανα, Μπανγκονγκ και Πουκετ!
Νομιζω πως ειδικα για Κινα δεν δειχνει να ειναι τοσο απλο. Με τα δεδομενα των των τελευταιων ημερων, 1 στους 50 πεθαινει και 6 στους 50 ειναι σε κρισιμη κατασταση. Και δυστυχως δεν δειχνει καμια ταση ανασχεσης, το αντιθετο μαλιστα, εδω και λιγες μερες αυξηθηκε η εκτιμηση για τη μεταδοτικοτητα του σε 3-4 ατομα για καθε ασθενη.Νομίζω ότι μεσα στον επόμενο μήνα θα φανεί ότι ο κορονοιός δεν διαφέρει πολύ από τον ιό της γρίπης πχ ο οποίος παρότι υφίσταται κάθε χειμώνα δεν μας κάνει να σταματάμε την ζωή και τα ταξίδια μας. Ελπίζω τουλάχιστον.
Ανησυχητικα στη Τσεχια για ποιο λογο;; Οσο κινδυνευεις εδω, κινδυνευεις και εκει....Καλημέρα σας,
Έχουμε κλείσει με την γυναίκα μου το τριήμερο της καθαρας δευτερας για Πραγα. Υπέχει λόγος ανησυχίας με τα αεροδρόμια κι αν πάμε πρέπει να εφοδιαστούμε μάσκες;; Ανησυχούμε αρκετά γι το αν πρέπει να το πραγματοποιήσουμε αυτό το ταξίδι. Έχετε να μας προτείνετε κάτι;
Όλα φαντάζουν άκρως ανησυχητικά
Γιατί να φοβάσαι για Τσεχία;Καλημέρα σας,
Έχουμε κλείσει με την γυναίκα μου το τριήμερο της καθαρας δευτερας για Πραγα. Υπέχει λόγος ανησυχίας με τα αεροδρόμια κι αν πάμε πρέπει να εφοδιαστούμε μάσκες;; Ανησυχούμε αρκετά γι το αν πρέπει να το πραγματοποιήσουμε αυτό το ταξίδι. Έχετε να μας προτείνετε κάτι;
Όλα φαντάζουν άκρως ανησυχητικά
Απλά το σκέφτομαι λόγω των αεροδρομίων και την πιθανότητα μεταφοράς του ιούΚατά την γνώμη μου είναι υπερβολή να ακυρώνεις ταξίδια εντός της Ευρώπης.
Νομίζω εντός Ευρώπης είναι υπερβολικός ο φόβος σου. Μακάρι να είχα κλείσει κι εγώ για Ευρώπη...Απλά το σκέφτομαι λόγω των αεροδρομίων και την πιθανότητα μεταφοράς του ιού