AntRo
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- All over the world
πως μπορούν να υπάρχουν αυτές οι δυο φράσεις στο κείμενό σου?Ε λοιπόν βγείτε από το καβούκι σας και δείτε εδω:
Άλλο να πεις την γνώμη σου σεμνά και ωραία και άλλο να χλευάζεις.
Αν είχες προσέξει,την ακύρωση της έκθεσης την ανέφερα πριν λίγες ημέρες.Δεν νομίζω πως οι υπερβολικοί και φοβισμένοι Έλληνες την ακύρωσαν.
Όπως γράφουν θα γράφω.πως μπορούν να υπάρχουν αυτές οι δυο φράσεις στο κείμενό σου?
Που διαφωνούμε;Αν είχες προσέξει,την ακύρωση της έκθεσης την ανέφερα πριν λίγες ημέρες.
Επειδή για την συγκεκριμένη έκθεση έχω προσωπική άποψη,η διοργανώτρια εταιρία
αναγκάστηκε να την αναβάλει/ματαιώσει μετά από 30 ακυρώσεις μεγάλων εταιριών
που θα συμμετείχαν.Οι εταιρίες που ακύρωσαν ανέφεραν προβλήματα μετακίνησης,
αλλά και λόγους προστασίας υγείας,γιατί πως θα σου φαινόταν σε σένα να συμμετέχεις
σε μία έκθεση που διαρκεί όλη την ημέρα,που η πλειοψηφία θα ήταν άτομα Ασιατικής
καταγωγής,φρεσκοταξιδευμένα από περιοχές 'υψηλού' κινδύνου.;
Και μάλιστα να διαρκεί και μεγάλο μέρος της νύχτας με γεύματα αλλά και κλειστά μήτινγκ.
προκειμένου αυτή η τόσο σημαντική έκθεση να καταλήξει σε φιάσκο με τις ακυρώσεις
την ανέβαλλαν/ακύρωσαν.
https://help.flyscoot.com/s/email-usΕΙΜΑΣΤΕ 8 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗ SCOOT ΓΙΑ ΒΙΕΤΝΑΜ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 7/3/20., ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ EMAIL ΣΤΗ ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΗ ??? ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Νεαρέ βλέπω μπήκες με φορά.Χαλαρωσε λιγάκι.Μαλλον η κατάσταση σου έχει φέρει νεύρα.Επειδή εδώ, κάποιο κακώς ρωτάνε για να βρουν απαντήσεις, και κάποιοι κακώς απαντάνε (συνήθως με ειρωνεία) θέλω να ποστάρω το παρακάτω αν και καινούργιος - έχω ήδη αρχίσει να δυσανασχετώ με όσους κατηγορούν τους Έλληνες πως κυκλοφορούν φοβισμένοι με μάσκες κλπ κλπ. Ε λοιπόν βγείτε από το καβούκι σας και δείτε εδω:
MWC 2020: Ακυρώθηκε λόγω κοροναϊού η μεγάλη έκθεση
https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/207445/mwc-2020-anavalletai-logo-koronaioy-i-megali-ekthesi
Οι Έλληνες την ακύρωσαν; Ήμουν έτοιμος λόγω δουλειάς να πάω αλλά ακυρώθηκε. Επίσης αναμένεται να ακυρωθεί και η μεγάλη έκθεση στην Γερμανία με βιομηχανικά είδη και εργαλεία όπου και εκεί πολλές εταιρείες ακυρώνουν. Δεν νομίζω πως οι υπερβολικοί και φοβισμένοι Έλληνες την ακύρωσαν. Επίσης, με τι επιστημονικές γνώσεις χλευάζουν κάποιοι όσους φορούν μάσκες στα αεροδρόμια; έχετε διαβάσει κάτι σχετικό στην σελίδα του Π.Ο.Υ.;
Άλλο να πεις την γνώμη σου σεμνά και ωραία και άλλο να χλευάζεις.
Σεμνά και ωραία, λοιπόν, επειδή σε βλέπω αγχωμένο κι επειδή είναι κρίμα να μην χαρείς τον γάμο σου (αν δεν τον έχεις κάνει ακόμη) αλλά και το γαμήλιό σου (που σίγουρα δεν το έχεις κάνει), βάλε πλώρη γι άλλες θάλασσες, διάλεξε άλλον εξωτικό προορισμό (στο δυτικό ημισφαίριο - δόξα τω Βούδα είναι πάρα πολλοί) κι απόλαυσε και τον προορισμό και το γαμήλιο.Άλλο να πεις την γνώμη σου σεμνά και ωραία και άλλο να χλευάζεις.