• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέοι συντονιστές στην ομάδα

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Καλό ξεκίνημα και από μένα στα κορίτσια! :D

Τελείωσα και μια ιστορία πρόσφατα, αν θέλετε να την μεταφέρετε (προς Θεού, δεν το λέω για μένα, για εσάς, να κάνετε πρακτική :D )!

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
ωραια υποδοχή...αρχικα προσπαθησατε να μας μαγειρεψετε....μετα μας βγαλατε κουτσομπολες, αλκοολικες και εν τελει θελετε να μας κανετε και καψονια.......

θα τα πουμε μολις γυρισω απο τον τρυγο μαζι με το νεο μου βαρελι κρασι.......χικ

alex23

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
έτσι εξηγείται....λέω δε μπορεί να είμαι τόσο τυφλός... 1+ χρόνο στο site θα είχα δει ότι η κουνελομάνα εεεε σόρρυ η elenara88 είναι moderator! τέλος πάντων καλορίζικες να μας είστε αλλά ο λαός έχει και αιτήματα... σας παρακαλούμε θερμά ΜΗΝ κλειδώνετε τα νήμματα που πέφτει τσακωμούλης :bleh: άντε με το καλό η νέα αρχή:D

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
ωραια υποδοχή...αρχικα προσπαθησατε να μας μαγειρεψετε....μετα μας βγαλατε κουτσομπολες, αλκοολικες και εν τελει θελετε να μας κανετε και καψονια.......

θα τα πουμε μολις γυρισω απο τον τρυγο μαζι με το νεο μου βαρελι κρασι.......χικ
Ζηλεύουν τη δόξα σας, μη μασάτε..... :bleh: :bleh:
Καλή αρχή!!!

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
έδωσα τα στράφυλα να μου βγάλουν ρακί για τον χειμώνα.
θα στείλω και σε σένα ...
ω ευχαριστω, εμεις περυσι βγαλαμε μουστο για 8-9 βαρελακια.... φετος λεμε με τα σταμφυλα να βγαλουμε και ενα βαρελακι τσιπουρο.....:haha: λες να τους ψησω για καμια ρακι????
το αλκοολ ρεει στο αιμα της οικογενειας:D

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καλό ξεκίνημα και από εμένα!! :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ