Μα το avatar μου δεν δείχνει απλά ένα ποδήλατο αλλά το πιο τέλειο μαροκινό γατί που κοιμόταν πάνω σε αυτό...δώσε προσοχή στη λεπτομέρεια...nedelja δεν παιζω θέλω ζωάκι avatar.
Αυτό έπρεπε να το κάνεις ήδη και από σεβασμό στην ηλικία μου...Ω ρε εξελιξεις .. να σας μιλαμε και στον πληθυντικο ???
...και είπα να μην ανοίξω το στόμα μου...Αυτό έπρεπε να το κάνεις ήδη και από σεβασμό στην ηλικία μου...
....πριν από εσάς για εσάς αγαπητέ.......και είπα να μην ανοίξω το στόμα μου...
Του ανοίξατε το στόμα πριν από αυτόν γι αυτόν?....πριν από εσάς για εσάς αγαπητέ....
ναι πριν του δώσω τη φρουτόκρεμα το πρωί...Του ανοίξατε το στόμα πριν από αυτόν γι αυτόν?
καλορίζικη δεσποινίς Nedelja....και αυτός ο πληθυντικός ευγενείας...έχουμε επίπεδο σε αυτό το forum...
Η φρουτόκρεμα είναι στις 10-11 βρε άσχετη Μέχρι τότε νηστικός?ναι πριν του δώσω τη φρουτόκρεμα το πρωί...
πως μου αρέσει να κάνετε οτι δεν καταλαβαίνετε...και αυτός ο πληθυντικός ευγενείας...έχουμε επίπεδο σε αυτό το forum...
μαζί μένετε ????ναι πριν του δώσω τη φρουτόκρεμα το πρωί...
πως μου αρέσει να κάνετε οτι δεν καταλαβαίνετε...και αυτός ο πληθυντικός ευγενείας...έχουμε επίπεδο σε αυτό το forum...
Ε όχι και νηστικός ολόκληρη μπουκάλα γάλα πριν την κρέμα... σε λίγο θα σου δώσω και το αυγό σου...Η φρουτόκρεμα είναι στις 10-11 βρε άσχετη Μέχρι τότε νηστικός?
Είμαι ανεκτική εγώ.... το πολύ πολύ να αρχίζω να διαγράφω τα off-topic...αρχίζοντας από τα δικά μου...Συγγνώμη για το "βρε", έριξα το επίπεδο λίγο...στα όρια του μπαν είμαι