• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέες προσφορές από Lufthansa για Αμερική, Ασία και Ν. Αφρική!

giota2686

Member
Νέες προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων ανακοίνωσε η Lufthansa για Αμερική, Ασία και Ν. Αφρική που ισχύουν μέχρι τέλη Ιουνίου!
Για Αμερική ενημερωθείτε από εδώ: Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων για Αμερική από τη Lufthansa - airshop.gr

και για Ασία+Ν. Αφρική από εδώ: Αεροπορικά Εισιτήρια - Προσφορές από τη Lufthansa - airshop.gr

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σας παρακαλώ βάλτε το αρχικό λινκ προς την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας και όχι λινκς άλλων sites.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Σας παρακαλώ βάλτε το αρχικό λινκ προς την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας και όχι λινκς άλλων sites.
Μα δεν υπάρχει τέτοια προσφορά από τη Lufthansa, που να το βρεί το link να το βάλει?

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μα δεν υπάρχει τέτοια προσφορά από τη Lufthansa, που να το βρεί το link να το βάλει?
μήπως εννοεί την προσφορά με το 380 για Τοκυο, PEΚ, JNB και Αμερική με 719? αυτές δεν υπήρχαν νομίζω. Τόκυο δε, είναι κ για τις γιορτές υπόψη..και 699 δεν είναι καθόλου άσχημα.
Lufthansa - Top Offers

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
μήπως εννοεί την προσφορά με το 380 για Τοκυο, PEΚ, JNB και Αμερική με 719? αυτές δεν υπήρχαν νομίζω. Τόκυο δε, είναι κ για τις γιορτές υπόψη..και 699 δεν είναι καθόλου άσχημα.
Lufthansa - Top Offers
Όταν λιγότερο από μια βδομάδα πριν έκλεισα Α380 για Τόκυο με ?550 για τέλη Νοέμβρη - αρχές Δεκέμβρη (μέσα στην "εορταστική" περίοδο δηλαδή), ε δεν είναι και φτηνές αυτές.
By the way, κι εσύ προλαβαίνεις ακόμα :)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Όταν λιγότερο από μια βδομάδα πριν έκλεισα Α380 για Τόκυο με ?550 για τέλη Νοέμβρη - αρχές Δεκέμβρη (μέσα στην "εορταστική" περίοδο δηλαδή), ε δεν είναι και φτηνές αυτές.
By the way, κι εσύ προλαβαίνεις ακόμα :)
μη με κολάζεις..:lol:ακομα δεν εφτασα στο σημειο να κανω PHL-FRA-ATH-FRA-NRT (!!!!)..κοντά είμαι πάντως..
η τιμή 699 είναι και για πρωτοχρονιά-Χριστούγεννα οπότε μάλλον γίνεται ενδιαφέρουσα για πολλούς.
πιο ενδιαφέρουσα φαινεται η προσφορά της LH για ευρωπαικούς προορισμούς. 199 για Πόζναν, Βιλνιους, Ριγα δεν είναι κι άσχημα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
μη με κολάζεις..:lol:ακομα δεν εφτασα στο σημειο να κανω PHL-FRA-ATH-FRA-NRT (!!!!)..κοντά είμαι πάντως..
η τιμή 699 είναι και για πρωτοχρονιά-Χριστούγεννα οπότε μάλλον γίνεται ενδιαφέρουσα για πολλούς.
πιο ενδιαφέρουσα φαινεται η προσφορά της LH για ευρωπαικούς προορισμούς. 199 για Πόζναν, Βιλνιους, Ριγα δεν είναι κι άσχημα.
Κάποιος άλλος θα το κάνει αυτο το PHL-FRA-ATH-FRA-NRT.... :)
Ναί, είναι όντως. Έκλεισα ήδη ένα Δουβλίνο και φλερτάρω για μια Βίλνιους ...

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Το είπα και το ξαναλέω! είναι εμπειρία να ταξιδέψεις απόσταση ίση με το μισό της περιμέτρου της Γης σε δυο μέρες!!
Τώρα αυτό το λέει μια αρρωστημένη ψυχή που έβγαλε φλούμπες μέχρι να φτάσει στην Βουδαπέστη (24 ώρες σε αεροπλάνο....oh shit!!! δε λες που θα κάνουμε και night-break σε FRA??)

ioannisp

Member
Επόμενο Ταξίδι
το σκέφτομαι ...
Ρε παιδιά ισχύει η προσφορά 699 για Τόκιο; Τον Αύγουστο στο Τόκιο είναι καλή περίοδος;

Traveller

Member
ούτε η προσφορά ισχύει ούτε και ο Αυγουστος είναι καλά περίοδος για Τόκυο... ψάξου για αλλού...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom