Julia21r
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Nuremberger
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα
Καλησπέρα!!!!!Θα είμαι Ηράκλειο μέχρι τις 12 Δεκέμβρη!!όποτε είμαι μέσα!!!Ελπίζω να προλάβω κάποια συνάντηση κ να σας γνωρίσω απο κοντά !!!!
Καλως τη!Αφου θα μεινεις τοσο καιρο,κατι θα γινει!Καλησπέρα!!!!!Θα είμαι Ηράκλειο μέχρι τις 12 Δεκέμβρη!!όποτε είμαι μέσα!!!Ελπίζω να προλάβω κάποια συνάντηση κ να σας γνωρίσω απο κοντά !!!!
καλώς μας ήρθες. περίμενε σε λίγο θάρθει η επί των κοινωνικών σχέσεων εξ' Ιταλίας μπας και βάλει κάποια παγκρήτια στο Ρέθυμνο. Διαφορετικά θα προχωρήσουμε...Καλησπέρα!!!!!Θα είμαι Ηράκλειο μέχρι τις 12 Δεκέμβρη!!όποτε είμαι μέσα!!!Ελπίζω να προλάβω κάποια συνάντηση κ να σας γνωρίσω απο κοντά !!!!
Που να προλαβω Αντωνη παιδι μου ????καλώς μας ήρθες. περίμενε σε λίγο θάρθει η επί των κοινωνικών σχέσεων εξ' Ιταλίας μπας και βάλει κάποια παγκρήτια στο Ρέθυμνο. Διαφορετικά θα προχωρήσουμε...
Αν υπάρχει κατάλληλος χώρος στο Ρέθυμνο, δηλ. άνετος και ήσυχος την κόβουμε εκεί.Που να προλαβω Αντωνη παιδι μου ????
Λες να κοψουμε πιτα στο Ρεθυμνο ???? Να εχουμε Παγκρητια συναντηση τοτε ???
ή να καθιερωθει καθε χρονο στις Καλυβες ???
Η περισυνη θα μας μεινει αξεχστη !!!
Ολα τα καλά μυστικά, τα κρατάς για πάρτυ σου, ε?Σιγά τα κρεμωειδή κέικ του Veneto.
To σημερινό ήταν από χαρουπάλευρο, μέλι και σκούρα ζάχαρη!!!
Το χώρο που το φάγαμε, θα σας τον πούμε προφορικώς....
Παιδιά το κέικ ήταν όλα τα λεφτά, καταπληκτικό!!!!!!!Μπράβο στη γυναίκα του soudianou.Σιγά τα κρεμωειδή κέικ του Veneto.
To σημερινό ήταν από χαρουπάλευρο, μέλι και σκούρα ζάχαρη!!!
Το χώρο που το φάγαμε, θα σας τον πούμε προφορικώς....
Μάθαμε και για τον Άσωτο από Xανιώτη πρώην σταρ της ΤV!!!!!!!!!
Σας στέλνουμε τη Gyristroula στα δυτικά και να την προσέχετε
Χαρήκαμε που τη γνωρίσαμε και την ξαναπεριμένουμε.
Επίσης χαρήκαμε και για το νέο μέλος της παρές μας (Heraklion)
καρφιιιιιιιιιιιιιιιιίΠαιδιά το κέικ ήταν όλα τα λεφτά, καταπληκτικό!!!!!!!Μπράβο στη γυναίκα του soudianou.
Κι εγώ χάρηκα πολύ παιδιά που σας γνώρισα, και την φιλενάδα μας την γυριστρουλά που είμαι σίγουρη ότι θα περάσει υπέροχα στην Κρήτη μας.
Koυραμπιεδες απο τη Κουλα εχεις φαει ????Παιδιά το κέικ ήταν όλα τα λεφτά, καταπληκτικό!!!!!!!Μπράβο στη γυναίκα του soudianou.
Κι εγώ χάρηκα πολύ παιδιά που σας γνώρισα, και την φιλενάδα μας την γυριστρουλά που είμαι σίγουρη ότι θα περάσει υπέροχα στην Κρήτη μας.