Με την γραμματοσειρά όχι δεν έχω θέμα.Έγραψα και στο θέμα της Aegean σχετικά: Μόνο σε μένα είναι ακατάληπτο το περιβάλλον λόγω λάθος χρωμάτων στις γραμματοσειρές;;; Και δεν έχω πειραγμένες ρυθμίσεις στο κινητό, προεπιλεγμένες έχω...
Είναι νέο app, δεν είναι άλλη έκδοση του παλιού.
Τις αναβαθμισμένες πτήσεις τις έχει economy.
Με την γραμματοσειρά όχι δεν έχω θέμα.
Δεν έχει μόνο τις αναβαθμισμένες αλλά και αυτές που είναι κλεισμένες κανονικά business. Απλά όταν μπαίνεις στην διαχείριση της κράτησης σου εμφανίζει κανονικά την κατηγορία ναύλου.
Επίσης δεν ξέρω αν το έχετε και σεις αλλά ενώ αρχικά έχω ελληνικά όταν μπαίνω στην διαχείριση κράτησης αλλάζει μόνο του σε Αγγλικά
Από τις ρυθμίσεις του κινητού, στην επιλογή οθόνη, απενεργοποιήστε την βελτιστοποίηση σκούρης λειτουργίας για το aegean app!Εδώ μπορεί να φαίνεται γιατί είναι σε μεγέθυνση, στην οθόνη του κινητού όπου υπάρχουν αυτά τα χρώματα δεν διακρίνεται τίποτα. Το κινητό Xiaomi προεπιλεγμένες ρυθμίσεις dark mode.
Αυτό πρέπει να είναι το ίδιο σε όλους. Σε εμένα τουλάχιστον και έναν ακόμα είναι.Επίσης δεν ξέρω αν το έχετε και σεις αλλά ενώ αρχικά έχω ελληνικά όταν μπαίνω στην διαχείριση κράτησης αλλάζει μόνο του σε Αγγλικά
Check-in από τον browser του κινητού σου;Είμαστε Κωνσταντινούπολη και με τη νέα εφαρμογή δεν μπορώ να κάνω e- checkin για την πτήση επιστροφής που είναι σε 2 μέρες. Μου ανοίγει κανονικά η εφαρμογή αλλά όταν επιλέγεις checkin σταματάει εκεί, ελπίζω μέχρι αύριο να φτιαχτεί. Αν όχι τι επιλογές έχω;
Έτσι διορθώθηκε, ευχαριστώ πολύ!Από τις ρυθμίσεις του κινητού, στην επιλογή οθόνη, απενεργοποιήστε την βελτιστοποίηση σκούρης λειτουργίας για το aegean app!
Αφότου ξήλωσα την παλιά και άφησα την καινούργια, η εφαρμογή που βλέπω είναι σαν την παλιά!!!Ομοίως, απλά δε σ' αφήνει να χρησιμοποιήσεις την προηγούμενη οπότε την ξήλωσα και κράτησα την καινούργια που προς το παρόν λειτουργεί καλά.
Eγώ κατέβασα την καινούρια, έσβησα την παλιά και η καινούρια είναι κανονικά η καινούριαΑφότου ξήλωσα την παλιά και άφησα την καινούργια, η εφαρμογή που βλέπω είναι σαν την παλιά!!!
Για σιγουριά την απεγκατέστησα και ξαναφόρτωσα την εφαρμογή και έχω πάλι την παλιά!!!
Ψηλέ, και οι υπόλοιποι που το κάνατε, βλέπετε ακόμα την καινούργια εφαρμογή;
Η σύγκριση για το αν είναι η παλιά η ή καινούργια για εμένα, είναι αυτό που έγραψε η @paefstra , ότι στις επερχόμενες κρατήσεις βλέπει επάνω και τα μίλια, το οποίο έβλεπα κι εγώ για όσο λίγο είχα και τις δύο εφαρμογές εγκατεστημένες στο κινητό μου.
Εν τέλη, η εφαρμογή μου ζήτησε να κάνω ενημέρωση και βρέθηκα πάλι με δύο εικονίδια της εφαρμογής. Θα το αφήσω ως έχει.
Ναι και από την πρώτη στιγμή απροβλημάτιστα σε όλα πλην του βιομετρικού τρόπου σύνδεσης που για κάποιο λόγο απενεργοποιείται μόνος του.Ψηλέ, και οι υπόλοιποι που το κάνατε, βλέπετε ακόμα την καινούργια εφαρμογή;
Κ εμένα απενεργοποιήθηκε ο βιομετρικος τρόπος σύνδεσης αλλά μόλις έσβησα την παλιά ενεργοποιήθηκε κ πάλι!Ναι και από την πρώτη στιγμή απροβλημάτιστα σε όλα πλην του βιομετρικού τρόπου σύνδεσης που για κάποιο λόγο απενεργοποιείται μόνος του.