Aegean Airlines Αποσκευές και χειραποσκευές Aegean

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Αυτό που σε flex ναύλο αν έχεις προσωπικό αντικείμενο και αντι για μικρή βαλίτσα για 8κιλη χειραποσκευή έχεις backpack ανάλογων διαστάσεων σου λένε να βάλεις το backpack κάτω απο το κάθισμα και όχι πάνω στα ντουλάπια είναι καινούργιο;...

Όταν διευκρίνησα πιο είναι το προσωπικό αντικείμενο και πιο η χειραποσκευή μου, μου είπαν ότι επειδή είναι τσάντα πλάτης πρέπει να μπει κάτω απο τα πόδια για να "μπούνε πάνω οι χειραποσκευες"... Και είσαι με δύο τσάντες στα πόδια σε ένα θεοστενο αεροσκάφος... Κάπου στο δρόμο το έχει χάσει η Aegean νομίζω.

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Αυτό που σε flex ναύλο αν έχεις προσωπικό αντικείμενο και αντι για μικρή βαλίτσα για 8κιλη χειραποσκευή έχεις backpack ανάλογων διαστάσεων σου λένε να βάλεις το backpack κάτω απο το κάθισμα και όχι πάνω στα ντουλάπια είναι καινούργιο;...

Όταν διευκρίνησα πιο είναι το προσωπικό αντικείμενο και πιο η χειραποσκευή μου, μου είπαν ότι επειδή είναι τσάντα πλάτης πρέπει να μπει κάτω απο τα πόδια για να "μπούνε πάνω οι χειραποσκευες"... Και είσαι με δύο τσάντες στα πόδια σε ένα θεοστενο αεροσκάφος... Κάπου στο δρόμο το έχει χάσει η Aegean νομίζω.

Υπάρχουν συγκεκριμένες διαστάσεις για τις αποσκευές που τοποθετούνται στο ράφι. Κι εγώ χρησιμοποιώ backpack τετράγωνο σε διαστάσεις μεγάλης χειραποσκευής και τσακώνομαι σε κάθε πτήση ... Δεν μπορούν να σε υποχρεώσουν να βάλεις στα πόδια σου σακίδιο διαστάσεων 45 x 31 x 20 cm ή και μεγαλύτερο.
Αναφέρει ξεκάθαρα τι είναι προσωπικό αντικείμενο για κάτω από τη θέση.
Screenshot 2025-02-02 at 18.56.13.png

jimp

Member

Αυτό το έζησα πριν λίγο καιρό και εξηγούσα στην αεροσυνοδό πως αυτό είναι η χειραποσκευη μου και αυτή μου απαντούσε πως χειραποσκευη είναι μόνο με ροδάκια και δεν θα της μάθω την δουλειά της.

Και μάλιστα επειδή είναι cabin max που γράφει πάνω τις διαστάσεις, να της δείχνω τι γράφει, να είναι φουλ γεμάτο και αυτή να μου λέει δεν είναι χειραποσκευη επειδή δεν έχει ροδάκια και μάλιστα φώναξε και έναν άλλο συνάδελφο της που έλεγε τα ίδια.

Δεν βγάλαμε άκρη, το σακίδιο έμεινε πάνω, έστειλα και την σχετική ενημέρωση στην Aegean γιατί δεν γίνεται να είμαστε σωστοί και να μην ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους και στην τελική να μας χαλάνε την διάθεση και μπροστά σε τόσο κόσμο να μας λένε διάφορα.

paefstra

Member
Δηλαδη πηραμε cabin max να τη γεμιζουμε 8 κιλα κι οχι 6 και τωρα εκβιαζομαστε να παιρνουμε τη βαλιτσα αρα 6 κιλα αρα flex για να βαλουμε αλλα 2 κιλα στο προσωπικο αντικειμενο?
Ευτυχως που ειμαι κοντη και αμα λαχει βαζω τα ποδια πανω στην cabin max, αλλα δεν θα τους περασει. Οι κοντες δεν μασαμε απο εκβιασμους.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν μπορούν να σε υποχρεώσουν να βάλεις στα πόδια σου σακίδιο διαστάσεων 45 x 31 x 20 cm ή και μεγαλύτερο.
Αναφέρει ξεκάθαρα τι είναι προσωπικό αντικείμενο για κάτω από τη θέση.
Τη Παρασκευή το απόγευμα βάζω το backpack πάνω στα ντουλάπια και έρχεται ο αεροσυνοδός και μου λέει να την πάρω κάτω. Του εξηγώ αυτό ακριβώς που είπε και ο @jimp και μου τη δίνει με το ζόρι να τη πάρω κάτω τη τσάντα ενώ πάνω στα ντουλάπια είχε μπουφάν και τσουρέκια Τερκενλή... Αμάν πια με αυτά τα τσουρέκια! Και ξέχασα χθες να σας το πω, με συνεπήρε η χαρά που σας αντάμωσα! :)

Ευτυχως που ειμαι κοντη και αμα λαχει βαζω τα ποδια πανω στην cabin max, αλλα δεν θα τους περασει. Οι κοντες δεν μασαμε απο εκβιασμους.
Σήμερα ήμουν έτοιμη για φασαρία, γιατί άντε και εγώ κοντή είμαι αλλά ο αδερφός μου δεν είναι! Ευτυχώς δεν ήρθε κανείς... Είναι επειδή στο ανέβασμα δεν έχουμε τσουρέκια μάλλον! Τη Παρασκευή ζοριστήκαμε πάντως...

paefstra

Member
μου τη δίνει με το ζόρι να τη πάρω κάτω τη τσάντα ενώ πάνω στα ντουλάπια είχε μπουφάν και τσουρέκια Τερκενλή... Αμάν πια με αυτά τα τσουρέκια!
Μετα το promo εχουν γινει το φετιχ του 41%.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830
Μέλη
39.580
Νεότερο μέλος
Christos Sak

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom