Aegean Airlines Αποσκευές και χειραποσκευές Aegean

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Υπάρχουν εύλογες απορίες γιατί κάποια μέλη (3 σελίδες πίσω) επέμεναν ότι πήραν τηλέφωνο στην AEGEAN και τους είπε η τηλεφωνήτρια ότι μπορούν να έχουν και προσωπικό αντικείμενο μαζί με την 8κιλη χειραποσκευή τους και ότι αυτό ισχύει μετά τις 12 Ιουλίου 2024.
Εγώ επέμενα ότι πρέπει να συμβουλεύουμε με βάση τις γραπτές οδηγίες αγοράς του κάθε ναύλου και όχι με βάση την προφορική άτυπη απάντηση ενός υπαλλήλου.
Τελικά, τώρα φαίνεται ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στην πολιτική χειραποσκευών της aegean εφόσον πρόσφατα δύο μέλη αναφέρουν διαφορετικές προφορικές απαντήσεις από αυτές που έλαβαν άλλα μέλη πριν 2 μήνες...
Τελικά στο τηλεφωνικό κέντρο της aeegean επικρατεί μία σύγχυση!!
Ναι πήρα τέλη Αυγούστου και μου είπε ό,τι έγραψα. Δεν έχω κάποιο άμεσο ταξίδι με light για να πω τι έκανα ή τι θα έκανα τελικά. Αν από τότε έως τώρα άλλαξε κάτι δεν το ξέρω. Αν ήμουν να ταξιδεύσω πάντως, σίγουρα θα έπαιρνα τηλέφωνο ξανά και θα έκανα συμβούλιο με τον εαυτό να αποφασίσω :)

Καλημέρα και καλό μήνα.

Τελικώς,ταξίδεψε κανείς τελευταία με economy εισιτήριο παίρνοντας μαζί του ΚΑΙ Αποσκευή στην καμπίνα ΚΑΙ προσωπικό αντικείμενο ;

vikara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Καλημέρα και καλό μήνα.

Τελικώς,ταξίδεψε κανείς τελευταία με economy εισιτήριο παίρνοντας μαζί του ΚΑΙ Αποσκευή στην καμπίνα ΚΑΙ προσωπικό αντικείμενο ;
Ταξίδεψα πριν λίγες μέρες με light ναύλο θεσσαλονικη-Αθήνα και τούμπαλιν. Στη Θεσσαλονίκη όχι απλά δεν επέτρεπαν προσωπικό αντικείμενο αλλά έλεγξαν και τις διαστάσεις της χειραποσκευης μας (το βάρος όχι,αν και μου έχει τύχει να το ελέγξουν από Αθήνα για Θεσσαλονίκη). Μόνο αν έχεις flex ναύλο μπορείς να έχεις και τα 2 προς το παρον.

marden

New Member
τελικα με την aegean και τις αποσκευες τι γινεται? ταξιδευω για μαδριτη τα χριστουγεννα και δεν ξερω αν παιρνω μονο χειραποσκευη ή και μπακπακ μαζι. δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω πολυυυυ

mourohavlos

Member
τελικα με την aegean και τις αποσκευες τι γινεται? ταξιδευω για μαδριτη τα χριστουγεννα και δεν ξερω αν παιρνω μονο χειραποσκευη ή και μπακπακ μαζι. δωστε μου τα φωτα σας παρακαλω πολυυυυ
Δεν έχει αλλάξει κάτι, για light ναύλο το ένα από τα δύο

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
'Εκλεισα με Aegean το ταξίδι μας στην Κωνσταντινουπολη και με την προσφορα της black friday έχω επιστροφή με conford flex που αναφέρει 23 κιλά αποσκευή καθότι όλο και κάτι θα ψωνίσουμε. Η μετάβαση όμως είναι με economy που αναφέρει 8 κιλη αποσκευή καμπίνας ή handback. Θα έχουμε πρόβλημα με το τσαντάκι μέσης και το δικό μου χιαστί για τα απαραίτητα όταν κάνουμε checkin ή περνάμε?

maria91

Member
'Εκλεισα με Aegean το ταξίδι μας στην Κωνσταντινουπολη και με την προσφορα της black friday έχω επιστροφή με conford flex που αναφέρει 23 κιλά αποσκευή καθότι όλο και κάτι θα ψωνίσουμε. Η μετάβαση όμως είναι με economy που αναφέρει 8 κιλη αποσκευή καμπίνας ή handback. Θα έχουμε πρόβλημα με το τσαντάκι μέσης και το δικό μου χιαστί για τα απαραίτητα όταν κάνουμε checkin ή περνάμε?
Αν εννοειται και αποσκευη καμπινας και τσαντακι τοτε σαφως κ θα υπαρχει προβλημα!!!βαλτε τα τσαντακια στη χειραποσκευη κ κρατηστε το διαβατηριο/ταυτοτητα κ το κινητο στο χερι

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Αν εννοειται και αποσκευη καμπινας και τσαντακι τοτε σαφως κ θα υπαρχει προβλημα!!!βαλτε τα τσαντακια στη χειραποσκευη κ κρατηστε το διαβατηριο/ταυτοτητα κ το κινητο στο χερι
Η "μπανάνα" δεν φαντάζομαι να θεωρείται μικρή χειραποσκευή, άρα μπορούν πολλά να αποθηκευτούν εκεί αν την παραφουσκωσουμε.

maria91

Member
Η "μπανάνα" δεν φαντάζομαι να θεωρείται μικρή χειραποσκευή, άρα μπορούν πολλά να αποθηκευτούν εκεί αν την παραφουσκωσουμε.
Ο ναυλος το λεει ξεκαθαρα ή το ενα ή το αλλο..αν εμφανιστεις με 2 αντικειμενα(ενω εχεις light ναυλο) κ εχουν εντολη να βγαλουν εξτραδακι μπορουν βλεποντας σε οτι φορας μπανανα,την χειραποσκευη σου να στην βαλουν κατω ως κανονικη βαλιτσα κ να χρεωθεις εκεινη τη στιγμη με το εκαστοτε κοστος!να πηγαινετε συνειδητοποιημενοι ομως κ να δεχεστε τις χρεωσεις και να μην κανετε χαμο την ωρα της επιβιβασης κ να την καθυστερειτε γιατι ολο κ πιο συχνο φαινομενο ειναι αυτο.....

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Σας ευχαριστώ και τους δύο. Γυναικεία τσάντα δεν θα κουβαλήσω έτσι κι αλλιώς. Φορτώνουμε λοιπόν έγγραφα κινητά κλπ στις τσέπες χώνουμε τα τσαντάκια στην βαλίτσα καμπίνας και κάνουμε check in!

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Σας ευχαριστώ και τους δύο. Γυναικεία τσάντα δεν θα κουβαλήσω έτσι κι αλλιώς. Φορτώνουμε λοιπόν έγγραφα κινητά κλπ στις τσέπες χώνουμε τα τσαντάκια στην βαλίτσα καμπίνας και κάνουμε check in!
Την χειραποσκευή καμπίνας πρόσεξε μην την φορτώσεις πάνω από 9 κιλά γιατί η ανοχή τους εξαρτάται από το άτομο που θα βρίσκεται στην πύλη.
Το τελευταίο διάστημα βλέπω συχνά να ζυγίζουν βαλίτσες στην πύλη ειδικά στη Θεσσαλονίκη.
Σε ερώτηση μου σε πλήρωμα εδάφους ποια είναι η ανοχή τους στο βάρος έλαβα την απάντηση " εξαρτάται από τον/ την συνάδελφο. Από 9 έως 11 κιλά!. Εγώ μέχρι 9 κιλά...".
Άρα είμαστε συνεπείς για να μην βρεθούμε σε δύσκολη θέση...

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Την χειραποσκευή καμπίνας πρόσεξε μην την φορτώσεις πάνω από 9 κιλά γιατί η ανοχή τους εξαρτάται από το άτομο που θα βρίσκεται στην πύλη.
Το τελευταίο διάστημα βλέπω συχνά να ζυγίζουν βαλίτσες στην πύλη ειδικά στη Θεσσαλονίκη.
Σε ερώτηση μου σε πλήρωμα εδάφους ποια είναι η ανοχή τους στο βάρος έλαβα την απάντηση " εξαρτάται από τον/ την συνάδελφο. Από 9 έως 11 κιλά!. Εγώ μέχρι 9 κιλά...".
Άρα είμαστε συνεπείς για να μην βρεθούμε σε δύσκολη θέση...
Ναι σε ευχαριστώ για την υποσημείωση Έλενα. Δεν θα πάμε φορτωμένοι. Μια delsey και μια eastpack είναι οι καμπινάτες μας που ευτυχώς δεν ξεπερνάνε το 1-1.5 κιλό. Φορτωμένοι θα γυρίσουμε με τις δυο 23κιλες !;)

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.828
Μέλη
39.580
Νεότερο μέλος