Κοπή πίτας στην Αθήνα 1/2/25 (Le Roi - Χαλάνδρι)

Θα έρθετε στην κοπή της πίτας στο Le Roi στο Χαλάνδρι;

• Total voters
    59
  • This poll will close: .

Mary Stardust

Member
Καλησπέρα και από μένα
Ηταν όντως πολύ ωραία βραδιά, η πίτα φανταστική. Συναντηθήκαμε με παλιούς γνώριμους και βρεθηκαμε με καινούργιους. Μιλήσαμε για προηγούμενα ταξίδια και επόμενα σε πολύ ωραίο κλίμα.
Να είμαστε καλά να ανταμώσουμε πάλι.
Δε μίλησα με όλους αν και ήθελα... ❤

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Εχθές ήταν πάρα πολύ όμορφα! Είδα ανθρώπους που γνώριζα ήδη και είχα να τους δω καιρό, και γνώρισα ακόμα περισσότερους! Επιτέλους καποιοι που μέχρι τώρα έβλεπα μόνο τις αναρτήσεις τους απέκτησαν μορφή και αυτό με χαροποιεί πολύ!

Το φλουρί δεν έπεσε σε εμένα, αλλά στον συνταξιδιώτη μου! Μέχρι τώρα έκανα τον ξεναγό του στα ταξίδια μας, τώρα κάνω και την αντιπροσωπευση του στο φόρουμ :haha: Εμείς θα συνεχίσουμε την παράδοση των Θεσσαλονικέων να εναποθέτουμε το φλουρί σε κάποιο ιδιαίτερο μέρος ενός ταξιδιού μας. Αν όλα πάνε καλά το φλουρί θα πέσει παλι στην Αφρική! Αυτή τη φορά στο μακρύτερο ποτάμι του κόσμου, τον Νείλο! Στο τέλος θα μας μείνει και χούι με τα φλουριά και την Αφρική :lol:
View attachment 487430

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους συνέβαλαν για να γίνει αυτή η ευχάριστη συνάντηση! Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον @taver για τον σταθερό καθορισμό ημερομηνίας της συνάντησης (για μας ήταν σημαντικό για να μπορέσουμε να έρθουμε απο μακριά) και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον @bandit650 για την εύρεση του χώρου (καλά το μαγαζί τα σπάει απο διακόσμηση και μουσική!) και την παραγγελία της υπεροχής πίτας! Μας δώσατε την ευκαιρία να συναναστραφούμε με ανθρώπους που έχουν το ίδιο πάθος με μας, τα ταξίδια! Αυτό είναι το καλύτερο δώρο των συναντήσεων του φόρουμ!!!

Καλά να είμαστε όλοι να ταξιδεύουμε όπου το επιθυμούμε και να ανταμώνουμε να τα διηγούμαστε!!! Εις το επανιδειν :)
Εμείς δεν τα είπαμε 😏

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Καλησπέρα σε όλους/ες!τι υπέροχη βραδιά ήταν η χθεσινή! συγχαρητήρια @bandit650 για τη διοργάνωση, σ' ευχαριστούμε πολύ.Ζήσαμε ωραίες στιγμές και αλληλεπιδράσαμε με αρκετά μέλη του forum, παλιούς και νέους γνώριμους,θα ήθελα να είχαμε συνομιλήσει με περισσότερα μέλη, δεν κατέστη εφικτό, ελπίζω την επόμενη φορά...

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εμείς δεν τα είπαμε 😏
Δυστυχώς όχι μόνο με εσένα, αλλά και με την @Mary Stardust , με τον @Billouk , με την @TsAnn , με τον @andpsy και άλλους.... Εσένα τουλάχιστον που σε έχω δει σε κάποιες φώτο έψαξα με το βλέμμα να σε βρω όταν αραιώσαμε λίγο, αλλά δεν κατάλαβα αν ήσουν εκεί ακόμα ή όχι :( Και ήθελα πολύ να σας γνωρίσω όλους απο κοντά! Ευτυχώς κάποιους, έστω και για λίγο τους γνώρισα!

Την επόμενη φορά να ξέρετε οτι έχω ένα "συνήθειο" στις πίτες να φεύγω στο τέλος, οπότε τότε ψάχνω να βρω και άλλους! Πάλι το έκλεισα το μαγαζί για το travelstories χθες κατα τις 02:30... :innocent: Εύχομαι να μας δοθεί πάλι σύντομα η ευκαιρία να τα πούμε απο κοντά! Αν ανεβείτε προς Θεσσαλονίκη και έχετε χρόνο και προπάντων όρεξη να τα πούμε να μου το πείτε. Θα χαρώ πολύ να σας δω! Και το ίδιο ισχύει και για μένα φυσικά :) Μεχρι τότε να είμαστε όλοι καλοτάξιδοι!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830
Μέλη
39.580
Νεότερο μέλος
Christos Sak

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom