Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

tatooine

Member
Μια χαρά καλοκαιρινός προορισμός είναι τα Κανάρια με αρκετή δροσιά για το γεωγραφικό πλάτος τους που δεν τη βρίσκεις πουθενά στη Μεσόγειο ίδια περίοδο. Αν ανέβεις σε υψόμετρο στην Τενερίφη θες σίγουρα πιο χοντρά ρούχα και το καλοκαίρι.
Δεν είπε κάνεις το αντίθετο, τα νησιά είναι πανέμορφα. Άλλα προσωπικά τον έχω σαν χειμερινό προορισμό όπως και οι περισσότεροι Βορειοευρωπαίοι. Είναι μέρος διακοπών στο καταχείμωνο.

paefstra

Member
Δεν είπε κάνεις το αντίθετο, τα νησιά είναι πανέμορφα. Άλλα προσωπικά τον έχω σαν χειμερινό προορισμό όπως και οι περισσότεροι Βορειοευρωπαίοι. Είναι μέρος διακοπών στο καταχείμωνο.
Υπαρχουν μελη του φορουμ που ισχυριζονται οτι τα Ελληνικα νησια ειναι παμφθηνα για διακοπες αρκει να πας Φλεβαρη :D

Λογω ομως του υπερτουρισμου, αυτα τα "οι Ευρωπαιοι κλασικα πηγαινουν τοτε εκει ( οπου τοτε ειναι Χριστουγεννα, χειμωνα και καλοκαιρι) εχουν καταντησει απο προπερσι συνταγη αποτυχιας λογω του τρομερου τουριστικου ρευματος.
Εγω καλοκαιρι θα πηγαινα ακριβως γιατι δεν πανε οι Ευρωπαιοι, δηλαδη η αγγλικη και γερμανικη working class με φθηνα πακετα, γιατι αυτο ειναι στην Ευρωπη τα Καναρια.

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λάρνακα
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Άλλαξα την πτηση για LPA και ειδα ότι άλλαξε και ο ναυλος, απο P πήγε Y, λογικά θα δώσει και παραπάνω μίλια σωστα;

adiaforos

Member
Άλλαξα την πτηση για LPA και ειδα ότι άλλαξε και ο ναυλος, απο P πήγε Y, λογικά θα δώσει και παραπάνω μίλια σωστα;
Λογικά ναι, αλλά πώς άλλαξες; Σε άφησε από τη διαχείριση της κράτησης, ή μέσω κέντρου;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.818
Μέλη
39.557
Νεότερο μέλος
tsakrikas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom