Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

paefstra

Member
Το ίδιο ισχύει και για μας, με τη διάφορα ότι δεν παίρνουμε πλέον σβάρνα τα αεροδρόμια και τους σταθμούς ντε και καλά κάθε ΣΚ γιατί πρέπει κάπου να πάμε. Είναι τρομερά κουραστικό. Αυτό το κάναμε στα νιάτα μας. Τώρα πιο χάλαρα έχουμε και μια κάποια ηλικία, προτιμώνται οι πολυήμερες διακοπές.
Τα 3ημερα εξωτερικο τα θεωρω τα πιο αναζωογονητικα ταξιδια και τρομερη πολυτελεια. Πιο μεγαλη απο τα πολυημερα που ειναι και δεδομενα ως "διακοπες" στο μυαλο ολων.

nick07

Member
Τα 3ημερα εξωτερικο τα θεωρω τα πιο αναζωογονητικα ταξιδια και τρομερη πολυτελεια. Πιο μεγαλη απο τα πολυημερα που ειναι και δεδομενα ως "διακοπες" στο μυαλο ολων.
Θα συμφωνησω 100%. Ξεκινησα τα 3ημερα-4ημερα απο αναγκη (δεν μπορουσα να παρω μεγαλες αδειες) και εν τελει τα καθιερωσα. Πολυ καλυτερα τα συχνα συντομα ταξιδια απο τα λιγα και μεγαλα. Βεβαια φανταζομαι κι αυτο θεμα γουστου ειναι..

paefstra

Member
Θα συμφωνησω 100%. Ξεκινησα τα 3ημερα-4ημερα απο αναγκη (δεν μπορουσα να παρω μεγαλες αδειες) και εν τελει τα καθιερωσα. Πολυ καλυτερα τα συχνα συντομα ταξιδια απο τα λιγα και μεγαλα. Βεβαια φανταζομαι κι αυτο θεμα γουστου ειναι..
Εχω κανει και δυο 2ημερα, απο πρωι ως βραδυ της επομενης. Σαν τρυπα στον χρονο. Υπεροχα.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Εχω κανει και δυο 2ημερα, απο πρωι ως βραδυ της επομενης. Σαν τρυπα στον χρονο. Υπεροχα.
5-7 μέρες είναι πιο ...ευρύχωρες τρύπες και τις προτιμώ.
Καλή η τέχνη των 2ημέρων αλλά πιο καλή η διάρκεια!;)

tatooine

Member
Είστε ακόμα μπεμπέκα κυρία μου και με αντοχές.
Όταν με το κάλο μεγαλώσετε. περισσότερο θα αναθεωρήστε ελαφρώς.
Αναχώρηση πέμπτη χαράματα με επιστροφή δεύτερα βράδυ το αργότερο στις 22:00 στο σπίτι μου το κάνω. Κάτι σε λιγότερο όχι πια.
Το 2025 κόβονται πλέον σχεδόν όλα τα 4ήμερα. Πόσο πχια.
Χριστούγεννα Πάσχα Αύγουστος ..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.735
Μέλη
39.471
Νεότερο μέλος
syphonen

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα