poised
Member
Νομίζω συνδέεται με κάποια έργα που γίνονται στο αεροδρόμιο.
Τρίτη φάση των εργασιών αναμόρφωσης και ανακατασκευής διαδρόμων στα Αεροδρόμια Ζακύνθου (ZTH), Καβάλας (KVA), Κεφαλληνίας (EFL), Κέρκυρας (CFU), Μυκόνου (JMK), Σαντορίνης (JTR), Σάμου (SMI), Ρόδου (RHO) και Μυτιλήνης (MJT) | Fraport GreeceΝομίζω συνδέεται με κάποια έργα που γίνονται στο αεροδρόμιο.
Καλά, κάτσε να δούμε.Από 14 Απριλίου...ταρατατζούμ και ελπίδα....
ATH-GYD
Με όλες τις αργίες και όλο το καλοκαίρι να εξαιρείται, με όρους που λένε "8. Διευκρινίζεται ότι η διαθεσιμότητα θέσεων δεν εξασφαλίζει διαθεσιμότητα για εξαργύρωση του «Έχω πάει» Pass. " και με υποχρεωτική κράτηση εισιτηρίου μετ' επιστροφής (σε προορισμούς που οι τις περισσότερες μέρες οι ώρες και μέρες είναι τέρμα άκυρες για να ταιριάξουν με το πρόγραμμά σου). Κι όλα αυτά με σχεδόν 150 ευρώ + φόρους ανά ταξίδι, δηλαδή πρακτικά δε γλυτώνεις και πολλά, ενώ έχεις πολύ μεγάλο κίνδυνο να μείνεις με το εισιτήριο στο χέρι επειδή δεν θα υπάρχει τίποτα να κλείσεις - και δεν έχουν πει καν πως υπολογίζεται η διαθεσιμότητα θέσεων για εξαργύρωση.Ένα Pass για να πας 3 διαφορετικά ταξίδια επιλέγοντας μέσα από 32 προορισμούς με €348!
https://el.aegeanair.com/flight-deals/aegean-pass/exw-paei-pass/
Και είμαι σίγουρος ότι και στα υπόλοιπα, διαθεσιμότητα θα υπάρχει πάνω κάτω μόνο τις μέρες που οι τιμές είναι ήδη χαμηλότερες.Συμφωνώ απόλυτα.
Τουλάχιστον ας είχαν και λίγους μακρινούς προορισμούς μέσα.
Πλην του Λας Παλμας ίσως δεν βλέπω κάποιο άλλο δρομολόγιο που δεν μπορείς να βρεις με κάτω απο 150€