• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

alma

Member
2φορές έχουμε αλλάξει χρονιά στην Πορτογαλία κ ήταν εξαιρετικά.Όχι όμως Λισσαβώνα θα παραέχει κόσμο,πέρυσι αλλάξαμε χρονιά στο Πόρτο κ επίσης είχε κόσμο.Τη Λισσαβώνα την αφήνουμε για άλλες μέρες.

tatooine

Member

tatooine

Member
Το διέγραψε; Στις 8:35 έχει πτήση
Mέχρι Απρίλιο είναι 08:35, μετά την πάει στις 07:30 και δεν την δίνει πλέον από Θεσσαλονίκη και πιστεύω από κανένα μέρος της Ελλάδας πάρα μονό από Αθήνα.
Έπρεπε να το ξεκαθαρίσω.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
8:35 να πάτε. Εγώ χρονο για χάσιμο σε πρωϊνες πτήσεις δεν έχω. Όσο καταργεί τα βραδινά, τόσο τους κουνάω το μαντήλι (φέτος για πρώτη φορά πέταξα μαζί τους λιγότερο από 40% των πτήσεων μου).

tatooine

Member
8:35 να πάτε. Εγώ χρονο για χάσιμο σε πρωϊνες πτήσεις δεν έχω. Όσο καταργεί τα βραδινά, τόσο τους κουνάω το μαντήλι (φέτος για πρώτη φορά πέταξα μαζί τους λιγότερο από 40% των πτήσεων μου).
Τι λες βρε, μια χαρά μας βόλευε για τετραήμερο. φεύγαμε 6 και μεσημέρι ήμασταν στην πόλη. Τώρα πάπαλα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τι λες βρε, μια χαρά μας βόλευε για τετραήμερο. φεύγαμε 6 και μεσημέρι ήμασταν στην πόλη. Τώρα πάπαλα.
Σε πτήση από/προς Ευρώπη πριν τις 16:00 ή μετα τις 7:00 εγώ απλα δε μπαινω. Καντε ότι νομίζετε εσείς.

tatooine

Member
Σε πτήση από/προς Ευρώπη πριν τις 16:00 ή μετα τις 7:00 εγώ απλα δε μπαινω. Καντε ότι νομίζετε εσείς.
Εμείς φεύγουμε Πέμπτη πρωί και επιστρέφουμε Δευτέρα βράδυ για να ξανά δουλέψουμε τρίτη.
Ταξίδι ξεπέτα το έχουμε κόψει προ πολλου διότι δεν υποφέρετε.
Αν είναι να χάσω όλη τη μέρα μου στη διαδρομή, γεια σας.
Καθένας μας όπως βολεύεται.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εμείς φεύγουμε Πέμπτη πρωί και επιστρέφουμε Δευτέρα βράδυ για να ξανά δουλέψουμε τρίτη.
Ταξίδι ξεπέτα το έχουμε κόψει προ πολλου διότι δεν υποφέρετε.
Αν είναι να χάσω όλη τη μέρα μου στη διαδρομή, γεια σας.
Καθένας μας όπως βολεύεται.
Να βάλω 3 ημέρες άδεια και ενα Σ/Κ για να εχω οφέλιμο χρόνο 3 ημερών σε Ευρωπαϊκό ταξίδι σε προορισμό που εχω πάει 5+ φορές αποκλείεται ποτέ να το κάνω. Ως αγαπατε εσείς. Χαρακτηρισμοί όπως "ξεπέτα" επιστρέφονται.

tatooine

Member
Να βάλω 3 ημέρες άδεια και ενα Σ/Κ για να εχω οφέλιμο χρόνο 3 ημερών σε Ευρωπαϊκό ταξίδι σε προορισμό που εχω πάει 5+ φορές αποκλείεται ποτέ να το κάνω. Ως αγαπατε εσείς. Χαρακτηρισμοί όπως "ξεπέτα" επιστρέφονται.
Το ίδιο ισχύει και για μας, με τη διάφορα ότι δεν παίρνουμε πλέον σβάρνα τα αεροδρόμια και τους σταθμούς ντε και καλά κάθε ΣΚ γιατί πρέπει κάπου να πάμε. Είναι τρομερά κουραστικό. Αυτό το κάναμε στα νιάτα μας. Τώρα πιο χάλαρα έχουμε και μια κάποια ηλικία, προτιμώνται οι πολυήμερες διακοπές. Ανακαλώ το ξεπέτα αν σας πρόσβαλε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.728
Μέλη
39.469
Νεότερο μέλος
serafeim87

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom