Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

fotast

Member
Διαλαλεί ξανά το Άμστερνταμ σαν καινούριο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη αλλά Απρίλη το κόβει.
Όπως έκανε και με το Μιλάνο

"Τώρα το Άμστερνταμ είναι πιο κοντά από ποτέ!
Το Άμστερνταμ σε περιμένει!
Και με τις ΝΕΕΣ απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη, είναι πιο εύκολο από ποτέ να το επισκεφτείς.
Τι θα έλεγες για μια βόλτα στα καταπράσινα πάρκα, βαρκάδα στα εμβληματικά κανάλια ή ποδηλασία στους γραφικούς δρόμους του Άμστερνταμ;
Όλα αυτά... μια απευθείας πτήση μακριά! 🌷
Έναρξη δρομολογίου από/προς Θεσσαλονίκη προς/από Άμστερνταμ: Οκτώβριος 2024."
Το έχει φορτώσει τώρα και για το καλοκαίρι με 3 πτήσεις/εβδομάδα.

Aegean Airlines Extends Thessaloniki – Amsterdam Service into NS25 — AeroRoutes

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Να ρωτήσω, η σύνδεση Αθήνας με Σαρδηνία είναι όλο το χρόνο ή είναι εποχική??

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Να ρωτήσω, η σύνδεση Αθήνας με Σαρδηνία είναι όλο το χρόνο ή είναι εποχική??
Καλημέρα!

Απ'όσο βλέπω στο site της εταιρείας είναι εποχική, Ιούνιο - Σεπτέμβριο. :rolleyes-80:

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Χαίρετε. Έχω μια μάλλον χαζή ερώτηση. Περιμένω τη black Friday για να κλείσω εισιτήρια με την Aegean και στην ημερομηνία που θέλω μου βγάζει πως έχει 4 διαθέσιμες θέσεις.
Ξέρει κανείς αν αυτό σημαίνει πως όντως είναι οι τελευταίες εναπομείνασες θέσεις για αυτήν την πτήση ή αν εννοούν τελευταίες στη συγκεκριμένη τιμή; Σκέφτομαι πως πιθανόν να είναι μαρκετίστικο τρικ για να σε αγχώσουνε και να κλείσεις άρον άρον αλλά ανησυχώ μήπως δε βρω τελικά αν περιμένω.

johnmat

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Χαίρετε. Έχω μια μάλλον χαζή ερώτηση. Περιμένω τη black Friday για να κλείσω εισιτήρια με την Aegean και στην ημερομηνία που θέλω μου βγάζει πως έχει 4 διαθέσιμες θέσεις.
Ξέρει κανείς αν αυτό σημαίνει πως όντως είναι οι τελευταίες εναπομείνασες θέσεις για αυτήν την πτήση ή αν εννοούν τελευταίες στη συγκεκριμένη τιμή; Σκέφτομαι πως πιθανόν να είναι μαρκετίστικο τρικ για να σε αγχώσουνε και να κλείσεις άρον άρον αλλά ανησυχώ μήπως δε βρω τελικά αν περιμένω.

Οι τελευταίες σε αυτήν την τιμή...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.650
Μέλη
39.399
Νεότερο μέλος
geotheoh