katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Ανοίξαμε πάλι και θα το πάμε πολύ ήρεμα
Πέρσυ Γενάρη τίγκα για Μάλτα πάντως οι πτήσεις.Ωραίος καιρός, καλές τιμές σε σούπερ ξενοδοχείο κ Γενάρη ακόμα Χριστουγ.στολισμός. Γεμάτο ζωή η χώρα,αλλά χωρίς τις υπερβολές του καλοκαιριού.Καμια φορα δεν τους καταλαβαινω καθολου. Παει Ταλιν (!), Ριγα, Τυνησια (!!), Μαλτα (των 500.000 κατοικων καταχειμωνο…μα καλα ποιος παει?)
Παρά πολύ ήρεμα θα πω πως από κοντά τις βρήκα πολύ ωραίες και ιδιαίτερα εκείνη των γυναικών με το παντελόνι.Ανοίξαμε πάλι και θα το πάμε πολύ ήρεμα
και εγώ πολύ ήρεμα θα συμφωνήσω μαζί σου. Και εμένα μου αρέσουν. Μου φαίνονται minimal και όπως είπες η γυναικεία με το παντελόνι είναι πολύ σικάτη.Παρά πολύ ήρεμα θα πω πως από κοντά τις βρήκα πολύ ωραίες και ιδιαίτερα εκείνη των γυναικών με το παντελόνι.
Φορεμα ηταν αλλα τολμανε να πουν κι αλλιως?Εγώ ρώτησα μια υπάλληλο της Aegean ποιες προτιμούν και μου είπε μακράν αυτές, γιατί είναι φόρεμα και είναι πιο άνετες, σε αντίθεση με τις προηγούμενες που ήταν φούστα πουκάμισο και έπρεπε να προσέχουν μην βγαίνει έξω ή δεν στρώνει το πουκάμισο.
Αυτο. Σημερα ενω ημουν στην πορτα του αεροπλανου ετοιμη να μπω και ο μπροστινος ρωτουσε την αεροσυνοδο που υποδεχεται, ενα σωρο ερωτησεις για τις στολες. Και εγω περιμενα απο πισω. Αν δεν ειχα διαβασει τη συζητηση εδω δεν θα καταλαβαινα τι επαιξε.Δηλαδή κάποιος μπαίνει να πετάξει και αυτό που τον ενδιαφέρει εκείνη τη στιγμή είναι η στολή της αεροσυνοδού ή το χρώμα στο προσκέφαλο του καθίσματος.