Manos46
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ???
Δεν ξέρω αν μετράει η γνώμη ενός άντρα αλλά μου κανει κάτι μεταξύ στολή νοσηλεύτριας και στολή της καθαρίστριας που μας καθαρίζει την πολυκατοικία….
Σε αυτό το κομεντ μπορώ να κατέβω πολύ χαμηλά αλλά δεν θα το κάνω.Δεν ξέρω αν μετράει η γνώμη ενός άντρα αλλά μου κανει κάτι μεταξύ στολή νοσηλεύτριας και στολή της καθαρίστριας που μας καθαρίζει την πολυκατοικία….
Συγνωμη που το ωραίο είναι υποκειμενικό και πρέπει να πάρω άδεια για να πω την άποψη μου… Εμένα αυτό μου θυμίζει … Επίσης γελάω με το μάρκετινγκ και την αίσθηση του ωραίου της εκάστοτε εταιρίας , πχ AustrianΣε αυτό το κομεντ μπορώ να κατέβω πολύ χαμηλά αλλά δεν θα το κάνω.
Θα κατέβω.Συγνωμη που το ωραίο είναι υποκειμενικό και πρέπει να πάρω άδεια για να πω την άποψη μου… Εμένα αυτό μου θυμίζει … Επίσης γελάω με το μάρκετινγκ και την αίσθηση του ωραίου της εκάστοτε εταιρίας , πχ Austrian
Θα κατέβω.
Σχολίασες υποτιμητικά στολές εργαζόμενων δυο κλάδων. Και άντε αυτό το προσπερνάω γιατί το έκανες από αφέλεια.
Αλλά ως άντρας όπως Είπες θα έπρεπε να ξέρεις ότι γυρίστηκαν εκατομμύρια τσόντες με βάση αυτές τις στολές. Νοσοκόμα καθαρίστρια. (Και μοναχή.) Αυτές οι στολές είναι φετίχ. Είναι win win.
Τι ψαχνεις να βρεις καλε, εδω εγραψε οτι οποιου δεν του αρεσει η στολη ειναι κουτσομπολης, τοξικος και κακος και πως δεν εχουμε την αισθηση του γουστου για να κρινουμε τα δρωμενα. Ειτε μας τρολλαρει κανονικα ή σχολιαζει απο επαγγελμα ή καπου μπερδευτηκε για το που γραφει και σε ποιους απευθυνεται.Δεν θα απαντούσα γιατί είναι σχόλιο μόνο για εντυπωσιασμό αυτό που έκανες και χωρίς ουσία αλλά με θίγει γιατί έχω συγγενείς στον κλάδο. Δεν υποτίμησα κανένα κλάδο αλλα εκανα ένα συσχετισμό όσον αφορά το σχέδιο κ το χρώμα. Προσπερνάω τα φετίχ σου ….
Αν κ άντρας τυγχάνει να δουλεύω στο χώρο της μόδας κ του στυλ κάτι το οποίο μάλλον δεν έχεις κάποια κοντινή σχέση ….
Το συγκεκριμένο πατρόν δεν είναι για να αναδεικνύει καμπύλες και απευθύνεται σε πολύ αδύνατα σώματα, όπως τα θέλει η Aegean. Απορώ πως δε σχολιάσατε το μαλλί που έφυγε πλέον ο κότσος με το μπομπαρι και ήρθαν οι πλεξουδες. Αντίο αυχενικό για τις συναδέλφους !Τα φορέματα κομψότατα ειδικά μπροστά. Δεν μπορούσα να βγάλω φωτό.
Στις δε φόρμες από την προηγούμενη πτήση το ύφασμα αναδεικνύει τις γυναικείες καμπύλες ειδικά αν αυτή που τα φοράει τις έχει μπολικεσ και είναι φυσικά λειτουργικές. Θα τις συνηθίσετε που θα πάει.
View attachment 444710
Εγώ στην πρώτη πτήση με τις Φόρμες σήμερα είδα κιλά στην σωστή αναλογία στη δεύτερη τα κορίτσια ήταν λεπτά.. Οντως ο κότσος δεν υπήρχε. Εμένα προσωπικά μου άρεσε. Προφανώς με το καινούριο χτένισμα θέλει να δώσει πιο νεανικό λουκ. Τα φορέματα μου άρεσαν περισσότερο από τις φόρμες. Μπροστά είναι όμορφα. Το μαύρο που βλέπουμε στις φωτό πρέπει να είναι μπλου μπλακ γι αυτό μαυρίζει τόσο. Δεν το πρόσεξα είναι η Αλήθεια.Το συγκεκριμένο πατρόν δεν είναι για να αναδεικνύει καμπύλες και απευθύνεται σε πολύ αδύνατα σώματα, όπως τα θέλει η Aegean. Απορώ πως δε σχολιάσατε το μαλλί που έφυγε πλέον ο κότσος με το μπομπαρι και ήρθαν οι πλεξουδες. Αντίο αυχενικό για τις συναδέλφους !
Στο twitter εγινε παρτι στα σαιτ εξωτερικου απο τα χαχανα περι εμπνευσης απο το Star Treck.Εν τω μεταξυ σχετικά με τις νεες στολές απο τις διαφορες αναρτησεις και τα σχολια στα social, φαινεται πως ζητημα να αρεσει στο 10%-15% (οσων σχολιαζουν). Αν περασε απο ερευνα μαρκετινγκ, ελπιζω πως δεν ρώτησαν μονο οσους πιστευουν πως στην Aegean πρεπει να λεμε παντα ναι "γιατι φέρνει φράγκα στην Ελλάδα"....