fotast
Member
Τα ίδια.Επιλογή θέσης+fast track.
Eχει περιορισμο στην ημερομηνια ταξιδιουΑπο το σημερινο πηρα 1000 μιλια. Απο το vol.2 ειχα -15% εκπτωση σε εισιτηριο. Προσπαθησα να κλεισω εισιτηριο χρησιμοποιωντας τον κωδικο και μου εβγαλε οτι πλεον δεν ισχυει, ενω στο προφιλ μου φαινεται διαθεσιμος.
Ακριβώς το ίδιο βλέπω και εγώ. Έχω κουπόνι 15% που στους όρους αναγράφει κρατήσεις και πτήσεις έως 31.03.2023. αλλά μόλις εφαρμόζεται σε κράτηση βγάζει μήνυμα 1061 - PROMOCODE IS EXPIRED.Απο το σημερινο πηρα 1000 μιλια. Απο το vol.2 ειχα -15% εκπτωση σε εισιτηριο. Προσπαθησα να κλεισω εισιτηριο χρησιμοποιωντας τον κωδικο και μου εβγαλε οτι πλεον δεν ισχυει, ενω στο προφιλ μου φαινεται διαθεσιμος.
Έκανες και τις δυο προσπάθειες στο περασμένο διαγωνισμό;Απο το σημερινο πηρα 1000 μιλια. Απο το vol.2 ειχα -15% εκπτωση σε εισιτηριο. Προσπαθησα να κλεισω εισιτηριο χρησιμοποιωντας τον κωδικο και μου εβγαλε οτι πλεον δεν ισχυει, ενω στο προφιλ μου φαινεται διαθεσιμος.
Σε παλαιότερες απεργίες επηρεάζονταν λόγω ελεγκτών.Θα πρέπει να παρακολουθήσεις τις ανακοινώσεις της εταιρείας την προηγούμενη μέρα.Δεν ξέρω πού να ρωτήσω γι' αυτό ρωτάω εδώ.
Πετάω την Τετάρτη 9-11-22 για Χανιά. Είναι γενική απεργία αυτή τη μέρα. Γνωρίζει κανείς αν επηρεάζονται οι πτήσεις της Aegean από την απεργία;
Ευχαριστώ πολύ.Σε παλαιότερες απεργίες επηρεάζονταν λόγω ελεγκτών.Θα πρέπει να παρακολουθήσεις τις ανακοινώσεις της εταιρείας την προηγούμενη μέρα.
Τροποποίησα το ποστ βάζοντας την ανακοίνωση για ΥΠΑ.Ευχαριστώ πολύ.