Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τα ίδια. 10% έκπτωση για "υπηρεσίες" που έτσι κι αλλιώς έχουμε εντελώς δωρεαν ως κατοχοι gold καρτας. Μας δουλεύουν κανονικά.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Απο το σημερινο πηρα 1000 μιλια. Απο το vol.2 ειχα -15% εκπτωση σε εισιτηριο. Προσπαθησα να κλεισω εισιτηριο χρησιμοποιωντας τον κωδικο και μου εβγαλε οτι πλεον δεν ισχυει, ενω στο προφιλ μου φαινεται διαθεσιμος.

paefstra

Member
Απο το σημερινο πηρα 1000 μιλια. Απο το vol.2 ειχα -15% εκπτωση σε εισιτηριο. Προσπαθησα να κλεισω εισιτηριο χρησιμοποιωντας τον κωδικο και μου εβγαλε οτι πλεον δεν ισχυει, ενω στο προφιλ μου φαινεται διαθεσιμος.
Eχει περιορισμο στην ημερομηνια ταξιδιου

anonymous6

Member
Ακριβώς το ίδιο βλέπω και εγώ. Έχω κουπόνι 15% που στους όρους αναγράφει κρατήσεις και πτήσεις έως 31.03.2023. αλλά μόλις εφαρμόζεται σε κράτηση βγάζει μήνυμα 1061 - PROMOCODE IS EXPIRED.

D

Delmem38110

Guest
Έκανες και τις δυο προσπάθειες στο περασμένο διαγωνισμό;
δηλαδή πήρες 15%έκπτωση και 1000 μίλια συν 1000 μίλια τώρα;

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Δεν ξέρω πού να ρωτήσω γι' αυτό ρωτάω εδώ.
Πετάω την Τετάρτη 9-11-22 για Χανιά. Είναι γενική απεργία αυτή τη μέρα. Γνωρίζει κανείς αν επηρεάζονται οι πτήσεις της Aegean από την απεργία;

fotast

Member
Δεν ξέρω πού να ρωτήσω γι' αυτό ρωτάω εδώ.
Πετάω την Τετάρτη 9-11-22 για Χανιά. Είναι γενική απεργία αυτή τη μέρα. Γνωρίζει κανείς αν επηρεάζονται οι πτήσεις της Aegean από την απεργία;
Σε παλαιότερες απεργίες επηρεάζονταν λόγω ελεγκτών.Θα πρέπει να παρακολουθήσεις τις ανακοινώσεις της εταιρείας την προηγούμενη μέρα.

Τα σωματεία της ΥΠΑ πάντως συμμετέχουν στην απεργία.Πιθανότερο να υπάρχει πρόβλημα.

H ΟΣΥΠΑ συμμετέχει στην 24ωρη απεργία στις 9 Νοεμβρίου

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Σε παλαιότερες απεργίες επηρεάζονταν λόγω ελεγκτών.Θα πρέπει να παρακολουθήσεις τις ανακοινώσεις της εταιρείας την προηγούμενη μέρα.
Ευχαριστώ πολύ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα