Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πετάει η Norwegian Αθήνα-Παρίσι;

Καλό είναι να το έχεις διαθεσιμο σε μία στις 100 πτήσεις που θα πάρεις, αλλά όταν γίνεται διαθέσιμο σε 60% των πτήσεων (με Aegean πέταξα 18 από τις 31 συνολικά πτήσεις μου το 2021), το πράγμα αλλάζει.
Ειδικά μάλιστα όταν αυτό προσφέρεται δωρεάν (για χρυσά μέλη M&B και business class) και χωρίς ογκοχρέωση (στην Turkish, ακόμα και το 1GB που δινουν στη Business class δε μου έφτασε σε υπερατλαντική πτήση - πολύ βαρύ site το travelstories...).

Βασικά το θεωρώ το πιο χρήσιμο πράγμα στην πτήση. Πέρα από τη χρηστικότητα (που τα είπε ο @Yorgos, μην τα ξαναλέω), είναι κατεξοχήν χρόνος που βαριέσαι και θες να παίξεις με το κινητό, το καλύτερο IFE ...

Και χαίρομαι που σε μια βδομάδα πετάω με Α321neo (η ανακοίνωση βέβαια δε διευκρινίζει αν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε ΟΛΑ τα 321neo της εταιρίας ή μόνο σε κάποια, ελπίζω στο καλύτερο....)
Τελικά είχες internet;;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τελικά είχες internet;;
οχι. εκτος απο 5 λεπτά...
γενικως εβγαζε λαθη όπως αυτά:
Screenshot_20220211-170131_Chrome.jpg
Screenshot_20220211-170828_Chrome.jpg
Screenshot_20220211-171219_CaptivePortalLogin.jpg

Η καρτα περνουσε, όπως εκ των υστέρων διαπιστώνω από το λογαριασμό της καρτας μου που χρεώθηκε Ν φορές επί 9 ευρώ, και είδα και κάποιες οθόνες από το paypal, άρα επικοινωνία με το έδαφος υπήρχε.(είχαν ξεχασει να επιτρέψουν βέβαια τα security checks του paypal, αλλά αυτό είναι πταίσμα).

Τα λίγα λεπτά που το σύστημα δούλεψε ήταν ανάμεσα στα παράπονα που έκανα στην αεροσυνοδό, και στο reset του συστήματος που έκανε η προϊσταμενη (το οποίο το αποτελείωσε).

Με το SX-NAC, A3614 ath-cdg 11/2/22 όλα αυτά.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
οχι. εκτος απο 5 λεπτά...
γενικως εβγαζε λαθη όπως αυτά:
View attachment 387852 View attachment 387853 View attachment 387854

Η καρτα περνουσε, όπως εκ των υστέρων διαπιστώνω από το λογαριασμό της καρτας μου που χρεώθηκε Ν φορές επί 9 ευρώ, και είδα και κάποιες οθόνες από το paypal, άρα επικοινωνία με το έδαφος υπήρχε.(είχαν ξεχασει να επιτρέψουν βέβαια τα security checks του paypal, αλλά αυτό είναι πταίσμα).

Τα λίγα λεπτά που το σύστημα δούλεψε ήταν ανάμεσα στα παράπονα που έκανα στην αεροσυνοδό, και στο reset του συστήματος που έκανε η προϊσταμενη (το οποίο το αποτελείωσε).

Με το SX-NAC, A3614 ath-cdg 11/2/22 όλα αυτά.
Δεν το λες και θριαμβευτικό ξεκίνημα...

DimiBiri

Member
Επόμενο Ταξίδι
Pending...
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα