alma
Member
Εφιάλτης!Φαντασου 150 ατομα να μιλανε,να κανουν tweet,να στελνουν selfies, << ναι ,στον αερα ειμαι, καλα τελειο >>
Εφιάλτης!Φαντασου 150 ατομα να μιλανε,να κανουν tweet,να στελνουν selfies, << ναι ,στον αερα ειμαι, καλα τελειο >>
Προφανώς και θα είναι πολύ πιο περιορισμένων δυνατοτήτων και συγκεκριμένων προσβάσεων, όπως συμβαίνει σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις, τουλάχιστον στην αρχή αυτό πιστεύω, μένει να το δούμε..Φαντασου 150 ατομα να μιλανε,να κανουν tweet,να στελνουν selfies, << ναι ,στον αερα ειμαι, καλα τελειο >>
Δεν νομίζω. Θα έχεις ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο κανονικα και με τον νόμο. Εξάλλου μιλάμε για μια κανονική ευρυζωνική σύνδεση.Προφανώς και θα είναι πολύ πιο περιορισμένων δυνατοτήτων και συγκεκριμένων προσβάσεων, όπως συμβαίνει σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις, τουλάχιστον στην αρχή αυτό πιστεύω, μένει να το δούμε..
Σε αντίστοιχες περιπτώσεις που ειχα ψάξει καμιά διετία πριν (δε θυμάμαι την εταιρεία), είχες περιορισμό πρόσβασης σε κάποιες υπηρεσίες που απαιτούσαν όγκο, όπως video conference, streaming και τα σχετικά. Πλήρωνες για να μπορείς να κάνεις συγκεκριμένες δουλειές, αυτό ήταν το νόημα.Δεν νομίζω. Θα έχεις ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο κανονικα και με τον νόμο. Εξάλλου μιλάμε για μια κανονική ευρυζωνική σύνδεση.
μπορείς να έχεις τα πάντα διαλέγοντας το κατάλληλο πακέτο.Σε αντίστοιχες περιπτώσεις που ειχα ψάξει καμιά διετία πριν (δε θυμάμαι την εταιρεία), είχες περιορισμό πρόσβασης σε κάποιες υπηρεσίες που απαιτούσαν όγκο, όπως video conference, streaming και τα σχετικά. Πλήρωνες για να μπορείς να κάνεις συγκεκριμένες δουλειές, αυτό ήταν το νόημα.
Δε ξέρω πως θα είναι αυτή η υπηρεσία, θα δείξει, ενδεχομένως να μην ισχύει τίποτα απ' όσα λέω πλέον, θα φανεί σε λίγο καιρό. Θα μ' ενδιέφερε σίγουρα να μάθω πάντως και λόγω επαγγέλματος πως υλοποιείται όλο αυτό και για τι σύνδεση πρόκειται. Δορυφορική, δεδομένα, ή και τα δύο;
Κάπου τα πήρε το μάτι μου στο TwitterΓράφει κάπου τα κόστη??
Πετάει η Norwegian Αθήνα-Παρίσι;Οποιος θελει δωρεαν ιντερνετ πεταει με Norwegian εδω και πολλαααα χρονια με εισιτηριο σε κλασμα τιμης. Αργησε να το βαλει και πληρωμενο και αν σου τυχει. Πολυ κακο για το τιποτε.
Η τρέχουσα προσφορά εσωτερικού από την Aegean είναι, ήρθε χθες και δελτίο.Υπάρχουν φθηνά εισιτήρια εσωτερικού από Θεσσαλονίκη.Κράτηση μέχρι 16/2.
Typosthes: AEGEAN: «Άνοιξε» εισιτήρια από 23 ευρώ για 12 πτήσεις από Θεσσαλονίκη.
AEGEAN: «Άνοιξε» εισιτήρια από 23 ευρώ για 12 πτήσεις από Θεσσαλονίκη