Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Φαντασου 150 ατομα να μιλανε,να κανουν tweet,να στελνουν selfies, << ναι ,στον αερα ειμαι, καλα τελειο >>
Προφανώς και θα είναι πολύ πιο περιορισμένων δυνατοτήτων και συγκεκριμένων προσβάσεων, όπως συμβαίνει σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις, τουλάχιστον στην αρχή αυτό πιστεύω, μένει να το δούμε..

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Προφανώς και θα είναι πολύ πιο περιορισμένων δυνατοτήτων και συγκεκριμένων προσβάσεων, όπως συμβαίνει σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις, τουλάχιστον στην αρχή αυτό πιστεύω, μένει να το δούμε..
Δεν νομίζω. Θα έχεις ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο κανονικα και με τον νόμο. Εξάλλου μιλάμε για μια κανονική ευρυζωνική σύνδεση.

Γιατί να πληρώσεις κάτι που θα είναι περιορισμένο αλώστε;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δεν νομίζω. Θα έχεις ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο κανονικα και με τον νόμο. Εξάλλου μιλάμε για μια κανονική ευρυζωνική σύνδεση.
Σε αντίστοιχες περιπτώσεις που ειχα ψάξει καμιά διετία πριν (δε θυμάμαι την εταιρεία), είχες περιορισμό πρόσβασης σε κάποιες υπηρεσίες που απαιτούσαν όγκο, όπως video conference, streaming και τα σχετικά. Πλήρωνες για να μπορείς να κάνεις συγκεκριμένες δουλειές, αυτό ήταν το νόημα.

Δε ξέρω πως θα είναι αυτή η υπηρεσία, θα δείξει, ενδεχομένως να μην ισχύει τίποτα απ' όσα λέω πλέον, θα φανεί σε λίγο καιρό. Θα μ' ενδιέφερε σίγουρα να μάθω πάντως και λόγω επαγγέλματος πως υλοποιείται όλο αυτό και για τι σύνδεση πρόκειται. Δορυφορική, δεδομένα, ή και τα δύο;

D

Delmem38110

Guest
Σε αντίστοιχες περιπτώσεις που ειχα ψάξει καμιά διετία πριν (δε θυμάμαι την εταιρεία), είχες περιορισμό πρόσβασης σε κάποιες υπηρεσίες που απαιτούσαν όγκο, όπως video conference, streaming και τα σχετικά. Πλήρωνες για να μπορείς να κάνεις συγκεκριμένες δουλειές, αυτό ήταν το νόημα.

Δε ξέρω πως θα είναι αυτή η υπηρεσία, θα δείξει, ενδεχομένως να μην ισχύει τίποτα απ' όσα λέω πλέον, θα φανεί σε λίγο καιρό. Θα μ' ενδιέφερε σίγουρα να μάθω πάντως και λόγω επαγγέλματος πως υλοποιείται όλο αυτό και για τι σύνδεση πρόκειται. Δορυφορική, δεδομένα, ή και τα δύο;
μπορείς να έχεις τα πάντα διαλέγοντας το κατάλληλο πακέτο.
To Wi-Fi onboard έφτασε! | Επίσημη ιστοσελίδα Aegean | Αεροπορικά σε Ελλάδα & εξωτερικό

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Για όσους είναι gold (που είναι και πολλοί εδώ μεσα) μια χαρά μια έξτρα υπηρεσία δωρεάν. Δε με χαλάει να βλέπω την εξέλιξη της Ευρωλιγκας ή πράγματα για τον προορισμό μου εν πτησει. Πολύ καλό για το δωρεάν.

Παρεμπιπτόντως, στην AF τις προάλλες πλήρωσα 18 ευρώ για να έχω ίντερνετ στην πτήση και, για πρώτη φορά, είχε πρόβλημα σύνδεσης: δούλεψε μόνο την πρώτη ωρα της πτήσης και τα τελευταία 45 λεπτά. Ζήτησα επιστροφή χρημάτων και μου την έδωσαν εντός 2 εβδομάδων. Ακόμη και τα 45 λεπτά χρήσης πριν την προσγείωσή πάντως αποδείχθηκαν θησαυρός: ή επόμενη πτήση μας είχε ακυρωθεί, το έμαθα εν πτησει και στο τσακ πρόλαβα να κάνω όλα τα απαραίτητα. Κοινώς, υπερχρησιμο να μην είσαι incommunicado σε τέτοιες εποχές.

Last edited:

naypigos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Κρουαζιέρα Ανταρκτική
Γράφει κάπου τα κόστη??
Κάπου τα πήρε το μάτι μου στο Twitter
Νομίζω μετά το 10 λεπτο πάει 4 ευρώ το απλό ( μηνύματα και απλό σερφάρισμα ) και 9 ευρώ αυτό που περιλαμβάνει και Video Streaming

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Οποιος θελει δωρεαν ιντερνετ πεταει με Norwegian εδω και πολλαααα χρονια με εισιτηριο σε κλασμα τιμης. Αργησε να το βαλει και πληρωμενο και αν σου τυχει. Πολυ κακο για το τιποτε.
Πετάει η Norwegian Αθήνα-Παρίσι;

Καλό είναι να το έχεις διαθεσιμο σε μία στις 100 πτήσεις που θα πάρεις, αλλά όταν γίνεται διαθέσιμο σε 60% των πτήσεων (με Aegean πέταξα 18 από τις 31 συνολικά πτήσεις μου το 2021), το πράγμα αλλάζει.
Ειδικά μάλιστα όταν αυτό προσφέρεται δωρεάν (για χρυσά μέλη M&B και business class) και χωρίς ογκοχρέωση (στην Turkish, ακόμα και το 1GB που δινουν στη Business class δε μου έφτασε σε υπερατλαντική πτήση - πολύ βαρύ site το travelstories...).

Βασικά το θεωρώ το πιο χρήσιμο πράγμα στην πτήση. Πέρα από τη χρηστικότητα (που τα είπε ο @Yorgos, μην τα ξαναλέω), είναι κατεξοχήν χρόνος που βαριέσαι και θες να παίξεις με το κινητό, το καλύτερο IFE ...

Και χαίρομαι που σε μια βδομάδα πετάω με Α321neo (η ανακοίνωση βέβαια δε διευκρινίζει αν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε ΟΛΑ τα 321neo της εταιρίας ή μόνο σε κάποια, ελπίζω στο καλύτερο....)

mysteredgar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή
Ταξίδι-Όνειρο
Κιλιμάντζαρο
Ξέρει κάποιος αν θα ξαναμπει η Τεχεράνη στο Προγραμμα της Aegean;

fotast

Member

adiaforos

Member
Υπάρχουν φθηνά εισιτήρια εσωτερικού από Θεσσαλονίκη.Κράτηση μέχρι 16/2.

Typosthes: AEGEAN: «Άνοιξε» εισιτήρια από 23 ευρώ για 12 πτήσεις από Θεσσαλονίκη.
AEGEAN: «Άνοιξε» εισιτήρια από 23 ευρώ για 12 πτήσεις από Θεσσαλονίκη
Η τρέχουσα προσφορά εσωτερικού από την Aegean είναι, ήρθε χθες και δελτίο.
Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα από €23! | Επίσημη ιστοσελίδα Aegean | Αεροπορικά σε Ελλάδα & εξωτερικό

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom