• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
170 γιούργια πάνε έλα πσιλε και με atr παρακαλώ. τα Κύθηρα μπορούν να περιμένουν.
Δε περίμενα τίποτε λιγότερο, τουλάχιστον είναι ο ναύλος με κανονική αποσκευή. Μπορεί να αξιοποιήσω μονο μια διαδρομή συνδυάζοντας με Χανιά, θα δω.
Σμύρνη παρεμπιπτόντως 120 πάνε έλα
Πολύ καλό αυτό, τσέκαρα ότι έχει απευθείας από τα λίγα ενδιαφέροντα που δίνει στις πτήσεις εξωτερικού.

Γενικά δεν είναι για κλείσιμο πτήσεων αυτή τη περίοδο, εκτός εάν βρεθεί καμιά προσφορά εξωφρενικά συμφέρουσα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρόγραμμα θα αλλάξει σαρανταδώδεκα φορές.
Μη γεμίσουμε Voucher από τώρα, κρίμα είναι...

Last edited:

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
D

Delmem38110

Guest
Για ποια περίοδο είναι; Είναι για απευθείας προορισμούς της Θεσσαλονίκης;
είναι για την τωρινή και μελλοντική πτητική περίοδο, δεν έχουν προστεθεί ακόμα μερικές πτήσεις και είναι μόνο απευθείας. η πρώτη που παρέθεσα πιο πάνω δείχνει όλο το δίκτυο της αιγαίου.
και αυτή όλο το δίκτυο από Αθήνα μόνο .
Αθήνα
α.png

Last edited by a moderator:

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
είναι για την τωρινή και μελλοντική πτητική περίοδο, δεν έχουν προστεθεί ακόμα μερικές πτήσεις και είναι μόνο απευθείας. η πρώτη που παρέθεσα πιο πάνω δείχνει όλο το δίκτυο της αιγαίου.
και αυτή όλο το δίκτυο από Αθήνα μόνο .
Αθήνα
View attachment 378242
Ρωτώ γιατί μπήκα να δω απο Θεσσαλονίκη για Ρώμη και Μιλάνο και δεν βλέπω απευθείας πτήσεις....

D

Delmem38110

Guest
Ρωτώ γιατί μπήκα να δω απο Θεσσαλονίκη για Ρώμη και Μιλάνο και δεν βλέπω απευθείας πτήσεις....
για Ρώμη έχει τρεις φορές τη βδομάδα αρχίζοντας από Μάρτη κάθε Δευτέρα Τετάρτη Και Σάββατο.
έχω κλείσει εγώ από Λισσαβόνα μέσω Ρώμης τον Αύγουστο.
το δε Μιλάνο αρχίζει Δεκέμβριο, κάθε Δευτέρα Τρίτη Πέμπτη και Σάββατο.

D

Delmem38110

Guest
και αυτοί είναι οι απευθείας προορισμοί από όλες τις εταιρείες από το αεροδρομειο
αα.png
α.png
Θεσσαλονίκη, που υπάρχουν η θα υπάρξουν από την ανοιξη η το καλοκαίρι εποχιακές και μη.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
για Ρώμη έχει τρεις φορές τη βδομάδα αρχίζοντας από Μάρτη κάθε Δευτέρα Τετάρτη Και Σάββατο.
έχω κλείσει εγώ από Λισσαβόνα μέσω Ρώμης τον Αύγουστο.
το δε Μιλάνο αρχίζει Δεκέμβριο, κάθε Δευτέρα Τρίτη Πέμπτη και Σάββατο.
Εγώ γιατί δεν βλέπω αυτά τα απευθείας δρομολόγια απο Θεσσαλονίκη για Ρώμη και Μιλάνο; Τι κάνω λάθος;

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400