Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

paefstra

Member
Μια απο τα ίδια.. στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου έχουν μειώσει τα αεροπορικά για Βαρσοβία, μόνο την μια μέρα !! Για χοντρή καταγγελία είναι...
την προσφορα την ειδες ή απλα ειπες να σχολιασεις???
-40% ΟΛΕΣ οι πτησεις εξωτερικου απο 1/12.. ΟΛΕΣ .. οχι συγκεκριμενες μερες οι οποιες δεν με βολευουν..
Οταν τη μερα της black friday δεις ολες τις πτησεις ακριβοτερα και ενα ρημαδοκουπονι που σου τις ξαναδινει στις χθεσινες τιμες, να με θυμηθεις.
Η Aegean δεν ειναι κρατικη εταιρεια. Ειναι ιδιωτικη και αυτοι ειναι οι οροι της αγορας. Αν δεν τους θες, παιρνεις εισιτηρια απο αλλου, αφου το μακρυ χερι της αγορας ρυθμιζει τις τιμεαχαχαχα.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Οταν τη μερα της black friday δεις ολες τις πτησεις ακριβοτερα και ενα ρημαδοκουπονι που σου τις ξαναδινει στις χθεσινες τιμες, να με θυμηθεις.
Η Aegean δεν ειναι κρατικη εταιρεια. Ειναι ιδιωτικη και αυτοι ειναι οι οροι της αγορας. Αν θες παιρνεις απο αλλου, αφου το μακρυ χερι της αγορας ρυθμιζει τις τιμεαχαχαχα.
οι οροι της αγορας ειναι την Πεμπτη να εχουν τις πτησεις με 100 ευρω πχ , και την επόμενη μερα με -40% να τις εχει παλι 100?? δεν θα το λεγα.. τα κανουν δεν το συζηταω,, αλλα οχι σε τετοιο βαθμο..

paefstra

Member
οι οροι της αγορας ειναι την Πεμπτη να εχουν τις πτησεις με 100 ευρω πχ , και την επόμενη μερα με -40% να τις εχει παλι 100?? δεν θα το λεγα.. τα κανουν δεν το συζηταω,, αλλα οχι σε τετοιο βαθμο..
Η αγορα αυτορρυθμιζεται, μα λιγη εμπιστοσυνη στους διαχρονικους κανονες πχια. (Εγω ψωνισα οπως παντα πριν τη black friday, το εχω ξαναδει το εργο).
Οπως καταλαβαινεις σε λιγες μερες στη Black Friday η αρχικη τιμη θα ειναι 140 και σου πουλαει προνομιακα στα 100.

Last edited:
D

Delmem38110

Guest
Η αγορα αυτορρυθμιζεται, μα λιγη εμπιστοσυνη στους διαχρονικους κανονες πχια. (Εγω ψωνισα οπως παντα πριν τη black friday, το εχω ξαναδει το εργο).
Οπως καταλαβαινεις σε λιγες μερες στη Black Friday η αρχικη τιμη θα ειναι 140 και σου πουλαει προνομιακα στα 100.
ξέχασες το 1 προς 40 την μαύρη παρασκευή.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ευτυχως ξέρω να διαβάζω και να γράφω, και πριν γράψω κάτι διαβάζω και τους όρους ... Στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη όπου αναφέρθηκα , λένε για εκπτωση 40% σε ΟΛΕΣ τις πτήσεις εξωτερικού???
Πώς γίνεται να συγκρίνουμε τιμές προ 2 βδομάδων με τωρινές τιμές;

Απλά επεξηγηματικά παραδείγματα.

Ένα εισιτήριο έκανε 1 νοέμβρη 100 ευρώ και βάζει στη διαθεσιμότητα 3 τέτοια εισιτήρια για αυτή την πτήση. Βάζει η Aegean έκπτωση 30% και πάει στα 70. Το αγοράζουν 4 άτομα. Επόμενη τιμή ναύλου και εισιτηρίου 120 ευρώ. Μετά από 2 βδομάδες βάζει η Aegean έκπτωση 40% και πάει στα 80 ευρώ.

Ένα εισιτήριο που κοιτούσα πριν 2 βδομάδες που είχε 30% έκπτωση το είχε 69 ευρώ. Μετά από 2 μέρες που το ξανακοίταξα είχε πάει στα 90 ευρώ. Μετά που έφυγε η προσφορά πήγε στα 115. Και τώρα που έβαλε την προσφορά η Aegean με 40% είναι πάλι στα 69 ευρώ.

Δεν είναι δύσκολο.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Πώς γίνεται να συγκρίνουμε τιμές προ 2 βδομάδων με τωρινές τιμές;

Απλά επεξηγηματικά παραδείγματα.

Ένα εισιτήριο έκανε 1 νοέμβρη 100 ευρώ και βάζει στη διαθεσιμότητα 3 τέτοια εισιτήρια για αυτή την πτήση. Βάζει η Aegean έκπτωση 30% και πάει στα 70. Το αγοράζουν 4 άτομα. Επόμενη τιμή ναύλου και εισιτηρίου 120 ευρώ. Μετά από 2 βδομάδες βάζει η Aegean έκπτωση 40% και πάει στα 80 ευρώ.

Ένα εισιτήριο που κοιτούσα πριν 2 βδομάδες που είχε 30% έκπτωση το είχε 69 ευρώ. Μετά από 2 μέρες που το ξανακοίταξα είχε πάει στα 90 ευρώ. Μετά που έφυγε η προσφορά πήγε στα 115. Και τώρα που έβαλε την προσφορά η Aegean με 40% είναι πάλι στα 69 ευρώ.

Δεν είναι δύσκολο.
Βρε παιδιά... Αλήθεια τώρα.. είδες να λέω κάπου ότι συγκρίνω εισιτήρια μετά από 2 εβδομάδες??

Last edited:

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Κλείσε με το Sunshine Discount. Απλά περίμενε να ζεστάνει εδώ ή να κρυώσει στη Βαρσοβία.
Σε ευχαριστώ πολύ !! 10 βαθμούς διαφορά έχουμε οπότε δεν με χαλάει και το 30%.. όπου promotional code, βάζω sunshine discount???

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Βρε παιδιά... Αλήθεια τώρα.. είδες να λέω κάπου ότι συγκρίνω εισιτήρια μετά από 2 εβδομάδες??

Εγώ πάντως κοίταξα απο περιέργεια για την επιστροφή από Νάπολη του Αγ. Πνεύματος που εχω ήδη κλείσει εισιτήριο κ δε βλέπω καμιά διαφορά απολύτως..ούτε σε κοντινές μέρες..ίσως επειδή είναι η αργία; στους όρους δε λέει ότι αποκλείονται αυτές οι ημερομηνίες... κ μιλάμε πριν 2 βδομάδες τοκλεισα δε μπορεί να αυξήθηκε τόσο πολύ ώστε με την έκπτωση να είναι στα ίδια.. :rolleyes-80: τέλος πάντων..

Μια απο τα ίδια.. στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου έχουν μειώσει τα αεροπορικά για Βαρσοβία, μόνο την μια μέρα !! Για χοντρή καταγγελία είναι...
Ε εντάξει δε το είπες εσύ, το είπε ο από πάνω. Απάντηση στο τελευταίο μήνυμα έκανα που ήταν το δικό σου γιατί είδα ότι κάτι έλεγες για καταγγελίες. Και χοντρές κιόλας..

Last edited:

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Ε εντάξει δε το είπες εσύ, το είπε ο από πάνω. Απάντηση στο τελευταίο μήνυμα έκανα που ήταν το δικό σου γιατί είδα ότι κάτι έλεγες για καταγγελίες. Και χοντρές κιόλας..
Ε εντάξει δεν το είπα εγώ, αλλά σε εμένα απάντησες 🤣 ,μόνο που ανέφερες κάτι που δεν σχετίζεται με την καταγγελία που ανέφερα , αλλά πως αλλάζει η αγορά μέσα σε δύο εβδομάδες (λογικό, δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κάποιος) ! Άποψη μου είναι, πως από την στιγμή που μας κοροϊδεύουν είναι για καταγγελία.. δεν θα κάτσω να ασχοληθω προφανώς και να κάνω καταγγελία, αλλά με εκνευρίζει η λογική τους .. αν εσύ και οποιοσδήποτε θεωρεί πως είναι λογικό να βάζει προσφορές και οι τιμές να είναι ίδιες με τις τιμές της προηγούμενης ημέρας ( της προηγούμενης τονίζω) , τι να πω..

Last edited:
Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Για να είμαστε και λίγοι σοβαροί με τις απαιτήσεις μας, η λέξη που σας έχει ξεφύγει είναι.. με έως -40%!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom