• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

Varg83

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βέλγιο
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλια-Νεα Ζηλανδια
Βαλε Αmsterdam να μας φτιαξεις!!!!!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Προορισμούς βάζει μεν, αλλά πολύ lo-co είναι οι συχνότητές των δρομολογίων... Χάνει π.χ. η βαλίτσα σου την πτήση, και η επόμενη πτήση είναι μέρες μετά! Άσε που για Σ/Κ δε βολεύει κανένα από τα νέα δρομολόγια....

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
εεε...να πάρει ευχή !!Ζυρίχη περίμενα οχι Γενεύη....

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Προορισμούς βάζει μεν, αλλά πολύ lo-co είναι οι συχνότητές των δρομολογίων... Χάνει π.χ. η βαλίτσα σου την πτήση, και η επόμενη πτήση είναι μέρες μετά! Άσε που για Σ/Κ δε βολεύει κανένα από τα νέα δρομολόγια....
Πες τα χρυσοστομε.. Κανεις που κανεις το καλο, καντο τουλαχιστον σωστα (δηλαδη βολικα χιχι)

thgr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
epp1783 said:
Καλησπερα. Θελω να ρωτησω μπορω αν εχω μια τσαντα πλατης με θηκη για το λαπτοπ και να εχω και μια μικρη βαλιτσα σαν χειραποσκευη?
Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα -τουλάχιστον εγώ δεν είχα-

RoDiTiS

Member
Καλησπερα. Θελω να ρωτησω μπορω αν εχω μια τσαντα πλατης με θηκη για το λαπτοπ και να εχω και μια μικρη βαλιτσα σαν χειραποσκευη?
Δεν θα εχεις κανενα προβλημα... εγω το κανω συνεχεια και δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι τωρα!

Ουτος σι αλλος αμα μπεις στα σαιτς των εταιρειων το λενε... προσωπικη τσαντα (τσαντα του λαπτοπ θεωρειται προσωπικη τσαντα) + μια χειραποσκευη.

RoDiTiS

Member
Ταξιδευε χθες ο αδελφος μου για Λονδινο με aegean και του ζυγισανε και τη χειραποσκευη!!!!
Σας εχουν ζυγισει ποτε τη χειραποσκευη;
εμενα ποτε. Του αδελφου μου παλι που ταξιδευει συχνα αθηνα-ροδο και πισω του την ζυγίζουν παντα.

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Ταξιδευε χθες ο αδελφος μου για Λονδινο με aegean και του ζυγισανε και τη χειραποσκευη!!!!
Σας εχουν ζυγισει ποτε τη χειραποσκευη;
Εμενα ποτε δν μου την εχουν ζυγισει, ουτε σε γνωστους μου που ταξιδευουν με Aegean εχει τυχει

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Πολλα ομως απο τα δρομολογια ειναι λιγο πειραματικα ενω αλλα πχ Μαντσεστερ εχει και η Easy, οπως και Βερολινο και δν νομιζω να μπορει να υποστηριξει πχ daily δρομολογιο προς αυτους τους προορισμους

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom