panpan
Member
Koυιζ.
Τουρκικο φεσι η Γερμανικη μποτα; :roll:
Η είδηση που διάβασες (από όσο πιο αναξιόπιστη πηγή γίνεται), φαίνεται να υπονοεί συμφωνία code-share/revenue-share με την TK. Αν αληθεύει, που είναι πολύ πιθανό με τους κανόνες της απλής λογικής, θα είναι αυτό και δε νομίζω να δούμε κάτι παραπάνω.Koυιζ.
Απ'ότι ξέρω αυτές τις [...] τις κάνουν υπάλληλοι του αεροδρομίου (δεν είμαι σίγουρος αν ανήκουν στην εκάστοτε αεροπορική, ή είναι υπάλληλοι του αεροδρομίου και όποτε δουν μια βαλίτσα που τους αρέσει λένε "κάτσε να δω τι έχει..."). Και σε εμένα τα Χριστούγεννα ήταν φανερό πως είχαν ανοίξει την βαλίτσα στο Ελ. Βενιζέλος, αλλά δεν έλειπε τίποτα, αφού είχε μόνο ρούχα. Αλλά ήταν από άλλη αεροπορική. Δεν ξέρω αν είναι υπάλληλοι των αεροπορικών ή του αεροδρομίου.παιδια προσοχη με αυτη την αεροπορικη πηγα παρισι και παραβιαστηκαν οι βαλιτσες μας απο το ελ.βενιζελος και πιο πολλα πηραν απο μεσα παρα τα εισιτηρια μας . Εμαθα οτι συμβαινει συχνα απο τους υπαλληλους που φορτωνουν σε αυτη την εταιρεια.
Αν είναι και τα 2 άτομα 300 ευρώ, για τις μέρες αυτές μου φαίνεται καλή τιμή. Το 2008 είχαμε πάει Βιέννη, με Ολυμπιακή πήγαινε-έλα, περίπου ίδιες ημερομηνίες, 2 άτομα γύρω στα 500 ευρώ (είχαμε κλείσει κάπου το πάσχα).Γεια σας.Βρίσκω εισιτήρια με την αιγαίου 30/7-6/8 αθηνα βουδαπεστη και βιέννη-αθήνα για 2 άτομα 298 ευρώ και σκέφτομαι να τα κλείσω.1) είναι νωρίς να τα κλείσω; και 2)τι γίνεται σε περίπτωση ακύρωσης;