yiorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιαπωνία, Ισλανδία
kgb είστε....
τότε είσαι πολύ τυχερός!Απο Ηράκλειο ψάχνω για Εδιμβούργο αλλα που θα βρώ πληροφορίες για τσάρτερ της thomson? ή κάποιας άλλης?
Είναι charter. Σύμφωνα με το περιοδικό της Aegean (αυτό που έχουν στη θήκη μπροστά από το κάθισμα), η Aegean διαθέτει ξεχωριστό charter unit με 5 αεροσκάφη, 3 εκ των οποίων έχουν έδρα το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.Χθες το απόγευμα που ήμουν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας παρατήρησα στις αφίξεις και στις αναχωρήσεις κάποιες όχι συνηθισμένες πτήσεις τις aegean.
Πιο συγκεκριμένα είχε άφιξη από Timisoara με κωδικό πτήσης a3 4229 στις 18:15 και αναχώρηση για Katowice με κωδικό πτήσης a3 4230 στις 19:15. Το αεροπλάνο ήταν σίγουρα της aegean(μάλλον airbus A320) και δεν ήταν πτήση σε συνεργασία με κάποια άλλη εταιρία. Μια ακόμη πτήση της aegean έφευγε για Βαρσωβία στις 5:00 το πρωί με κωδικό a3 4232. Έχει κανείς ιδέα για αυτές τις πτήσεις; Είναι charter; Νοικιάζει τα αεροπλάνα σε άλλους;
lefteri εντάξει για την προσφορά σου αλλα θα ταξιδεψω μόνο με το ήδη υπάρχον περιεχόμενό της !!επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι κι εγώ με την σειρά μου προσφέρω ναυτικά μίλια σε όποιον ταξιδέψει με την βάρκα μου..
το ξέρω ότι πάντα ονειρεύοσουν να ταξιδέψεις μαζί μου αλλά δεν ήξερες πως να μου το πεις φανούλα μου...lefteri εντάξει για την προσφορά σου αλλα θα ταξιδεψω μόνο με το ήδη υπάρχον περιεχόμενό της !!