• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

MARCANGELO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
παιδιά εγώ έκλεισα για πόλη με 180 ευρώ με επιστροφή με την Aegean που ήταν και το φθηνότερο όταν έψαχνα και γενικά πιστεύω ότι όσο περισσότερες εταιρείες πετάνε σε ένα προορισμό, τόσο περισσότερες επιλογές για μας
ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στην Aegean κι εύχομαι επέκταση του δικτύου των πτήσεων και για άλλους προορισμούς

Dafni

Member
μπραβο με το καλό!!!δεν ξέρω αν έχεις ξαναπαει στην Κωσνταντινουπολη,αλλά για μένα όσες φορες και να παει κανεις ,λιγο είναι...
για τα εισητηρια σε ρώτησα γιατί έκλεισα κι εγώ πριν κανα δυο βδομάδες(ισως τρεις...)με την ολυμπικ που έχει πιο βολικά δρομολογια,για 1-3 οκτωβρη με 123 το άτομο(το ποσο του ναυλου ήταν 7 ευρώ ανα διαδρομή+φοροι φυσικά)....με την προσφορά που έβγαλε.....πάντως και 180 είναι πολύ καλά.....

funtukaki

Member
τστστσ..ολα για τους Αθηναιους πια!Κι εμεις εδω στην Θεσσαλονικη να ζηλευουμε?!? :roll:

MARCANGELO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
Dafni σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και φυσικά στις ανταποδίδω,
την τιμή τη βρήκα μέσω airticket, η τιμή που πήρες δε το συζητώ είναι ευκαιρία και αντικείμενο ζήλιας ανεξαρτήτου τόπου διαμονής......
όσο για το funtukaki εγώ θα ζήλευα μία οδική στην Πόλη με ένα ακόμη φιλικό ζευγάρι μιας και δρόμος σαν την Εγνατία δεν υπάρχει στη Νότια Ελλάδα...

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
ναι....πολύ καλός προορισμός.....αλλά γιατι τα εισητηρια ειναι πανακριβα?
επροχτες τα κοιτουσα...λεω την πατησα που παω τοσκανη μεσω μιλάνου....αλλα οταν ειδα τα εισητηρια....ανακουφιστηκα..234 ευρώ να πας και αλλα τόσα να γυρίσεις...ειχε καποιες λίγες μερες 19 ευρώ να πας...αλλα η επιστροφή στα 234 ευρώ..

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Έχει πήγαινε-έλα 112e (από το site της aegean) και 107e από άλλες μηχανές για πολλές ημερομηνίες...

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Έχει πήγαινε-έλα 112e (από το site της aegean) και 107e από άλλες μηχανές για πολλές ημερομηνίες.

εγω παντως δεν ειδα τετοιες τιμές... απο το πρωι δεν βλεπω να βγαζει και τιμες το σαιτ της aegean..λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες πτησεις για τελος μαιου...ουτε σε 2 μηχανες αναζητησης βρηκα πτησεις της aegean για μπολώνια...πες μας που τα βρηκες αν θελεις...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Eπειδή όλοι μπορούμε να ψάξουμε κάποια online ταξιδιωτικά και επειδή δεν ξέρω τι παίζει με τη διαφήμιση πρακτορείων, σου παραθέτω απλώς το screenshot...

aimg816.imageshack.us_img816_4070_98229399.jpg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα