Dorotija
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Να είναι η Κρακοβία?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Yemen
Ενταξει λοιπον... πατε εσεις Κωνσταντινουπολη... εγω θα πηγαινω για ΠΣΚ LON-DUB με ?35 με την αγαπημενη Ryan...

Ενταξει λοιπον... πατε εσεις Κωνσταντινουπολη... εγω θα πηγαινω για ΠΣΚ LON-DUB με ?35 με την αγαπημενη Ryan...
συμφωνώ οτι ηταν τιμή προσφορας...και θα πρέπει να βγαινουν προσφορές traveller..αλλα μεσα σε μια μέρα?αυτό με πειραξε..ο χρόνος....και για την βαρκελωνη ειχα κλεισει τον ιανουαριο σε χαμηλη τιμή για ιούνιο και μετα απο 2 μηνες εβγαλε χαμηλοτερη τιμη σε προσφορα...αυτό το καταλαβαινω και δεν ασχοληθηκα..και δεν με πειραξε..Λυπάμαι αλλά είσαι λάθος... η καινουργια τιμή είναι τιμή προσφοράς για να προμοτάρει το καινούργιο δρομολόγιο... μην τα θέλουμε και όλα δικά μας... προσφορές πάντα θα βγαίνουν... αν για κάποιο λόγω έχουμε βγάλει το εισιτήριο ακριβότερα είναι ατυχία αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί φταίει η εταιρία... δεν θα έπρεπε να υπάρχουν δηλαδή προσφορές ? η συγκεκριμένη ισχύει μέχρι 7/7 μετά ο ναύλος θα ανεβεί αλλά δεν αποκλείεται να ξαναυπάρξει προσφορά τον Σεπτέμβρη... αυτό ισχύει σε όλες τις εταιριές και όχι μόνο στην Α3...
Από τον ενθουσιασμό μου με είχε πιάσει μια θολούρα...Βρε CakeNet!!!
Όντως...άβολο το ωράριό τους...δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς την Παρασκευή σου ώστε να εργαστείς και να φύγεις...αλλά τι να κάνουμε;Πάντως πιο άβολες ώρες δε θα μπορούσαν να είχαν διαλέξει (για τουρίστες). Χαμένη η μέρα στο πήγαινε, χαμένη και στο έλα...
Δυστυχώς έτσι είναι με τις προσφορές.συμφωνώ οτι ηταν τιμή προσφορας...και θα πρέπει να βγαινουν προσφορές traveller..αλλα μεσα σε μια μέρα?αυτό με πειραξε..ο χρόνος....και για την βαρκελωνη ειχα κλεισει τον ιανουαριο σε χαμηλη τιμή για ιούνιο και μετα απο 2 μηνες εβγαλε χαμηλοτερη τιμη σε προσφορα...αυτό το καταλαβαινω και δεν ασχοληθηκα..και δεν με πειραξε..
τελος παντων το ειπα ισως κανω λαθος.εξαλλου δεν ειναι σημαντικό το ποσόν...και η αλήθεια ειναι οτι παντα επιστευόμουν την aegean και θα συνεχισω να το κάνω...