Αυτό ακριβώς!!!Εγώ πάντως σήμερα βλέπω πιο χαμηλές τιμές από τις προηγούμενες μέρες στους μήνες που δεν ισχύει το 1+1
Εχω κι εγω την εντυπωση πως εχουν φουσκωθει καπως οι τιμες αλλα βρισκεις φτηνοτερα εισιτηρια συγκριτικα με πριν καποιες μερες που ειχα τσεκαρει - βεβαια δεν μπηκα σε τετοια λεπτομερη συγκριση αλλά σε καποιους προορισμους με +/- 1 μερα διαφορα βρηκα συνολικα για 2 ατομα πηγαινε ελα περιπου 150 ευρώ φτηνοτερα. Βεβαια το συστημα λεει πως κερδιζω 200+ ευρω που νομιζω πως ειναι καπως φουσκωμενο.Γιατί έχω τσεκαρει τις τελευταίες 3 εβδομάδες , 4 συγκεκριμένους προορισμούς ( Μάλτα, Βαρκελώνη, Βουδαπέστη, Καιρό) ..οι τιμές ήταν σταθερές. Τώρα μα σε όλους τους προορισμούς εντελώς τυχαία έχουν αυξήσει τις πρωινές πτήσεις και έχουν μειώσει τις βραδινές, και έχουν αυξήσει και τις κοντινές ημερομηνίες επιστροφής!! Πχ. Βαρκελώνη έβρισκα 22/6 με 27/6 με πρωινή στο πήγαινε και βραδινή στο γυρνα στα 185/άτομο.. τώρα το συγκεκριμένο έχει 200+ με την προσφορά, αλλά η βραδινή είναι στα 150/άτομο.
Μέγιστη κοροϊδία..
Το έχουμε πάρει και εμείς φίλε Ιωάννη.GOEARLY30 για δοκιμάστε σε πτήσεις από 01 Ιουνίου έως 31 Οκτωβρίου