• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Aegean για το οριστικό θερινό πρόγραμμα του 18 ; Πέρσι είχε ανακοινωθεί επίσημα την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου.
Δε βγαίνουν ανακοινώσεις για το πρόγραμμα και τις αλλαγές στις συχνότητες πτήσεων. Μόνο για τα νέα δρομολόγια, αν υπάρχουν.

fotast

Member
Δε βγαίνουν ανακοινώσεις για το πρόγραμμα και τις αλλαγές στις συχνότητες πτήσεων. Μόνο για τα νέα δρομολόγια, αν υπάρχουν.
Τα τελευταία 2-3 χρόνια τουλάχιστον γίνεται παρουσίαση του θερινού προγράμματος τον Οκτώβριο του προηγούμενου έτους.Συνήθως από τον Ε.Βασιλάκη.Μπορεί το βάρος να δίδεται στα νέα δρομολόγια αλλά αναφέρεται συνολικά και όλο το πρόγραμμα που θεωρείται οριστικό πλέον.Τώρα αν δεν λέγεται ανακοίνωση και ονομάζεται παρουσίαση ή συνέντευξη είναι άλλο θέμα.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Περα απο το απολυτο τιποτε των τελευταιων αχρηστων 5 ποστ δεν περνατε στο σχολιασμο των συχνοτητων οπως διαφαινονται για το '18? (δηλ taver εσενα λεω)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Περα απο το απολυτο τιποτε των τελευταιων αχρηστων 5 ποστ δεν περνατε στο σχολιασμο των συχνοτητων οπως διαφαινονται για το '18? (δηλ taver εσενα λεω)
Κοίτα, ψιλοαδιαφορώ εγώ πλέον. Σε όλους τους προορισμούς για τους οποίους ανακοίνωσε αλλαγή συχνοτήτων έχω πάει, στους περισσότερους μάλιστα πάνω από μία φορά. Αν οι ώρες και οι τιμές βολεύουν, μπορεί να πάω και κανένα επαναλληπτικό, ή να τα συμπεριλάβω σε κάνα συνδιαστικό ταξίδι. Αν όχι, δεν πειράζει. Για τα Παρίσια και τα Λονδίνα που πάω συνέχεια, και για κάτι εξωτικά που βολιδοσκοπώ (π.χ. KWI), δεν υπάρχουν αλλαγές :(

Last edited:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
... Παρ' όλα αυτά η A3 προφανώς αυξάνει τις συχνότητες με σκοπό να μπορεί να πουλάει διεθνή connections μέσω ATH (καθώς δε γίνεται να φτάνεις τη μια μέρα στην Αθήνα και να συνεχίζεις τη μεθεπόμενη για κει που πας...)
Είναι εντυπωσιακή πλέον η χωρητικότητα για MAD (εκεί που κάποτε ήταν 3 weekly τώρα έχει φτάσει τα 11..)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Κοίτα, ψιλοαδιαφορώ εγώ πλέον. Σε όλους τους προορισμούς για τους οποίους ανακοίνωσε αλλαγή συχνοτήτων έχω πάει, στους περισσότερους μάλιστα πάνω από μία φορά.
Podgorica?
MAD αυξανει συνεχως μηπως επειδη επικειται ελευση λιγδη?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δεν ειπα περιεργο, απλά ρωτησα. Επειτα δε χαρηκες που θα εχεις κ 3η καθημερινη πτηση για την πολυαγαπημενη σου Ρωμη?
Πλάκα πλάκα, πριν από 2 λεπτά έκλεισα ένα εισιτήριο Αθήνα-Ρώμη με την Α3... (για "connection" με την AZ688).

Όχι, δε χάρηκα γι αυτό. Χάρηκα που παραμένει (και μάλιστα για όλη τη Σεζόν, όχι μόνο για ένα μέρος όπως φέτος) η τέταρτη καθημερινή πτήση για το Παρίσι.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Πλάκα πλάκα, πριν από 2 λεπτά έκλεισα ένα εισιτήριο Αθήνα-Ρώμη με την Α3... (για "connection" με την AZ688).
Εγω χαιρομαι που ολοι οι ιταλικοι προορισμοί αυξανουν τη συχνότητα τους..κ ειδικα στη Ρωμη που αντεχει ανετα απέναντι στις λοκο.
Επισης χαιρομαι που για τα σοβαρα ταξιδια επιλεγεις σοβαρες εταιρειες. Οπως εχουμε μαθει στη χωρα αυτη, αλλο τι λεμε στους αλλους να κανουν αλλο τι κανουμε εμεις....επραξες αριστα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα