taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Πηγή;Το πρόγραμμα είναι προσωρινό και ενδεικτικό.Το οριστικό γύρω στον Οκτώβριο.
Πηγή;Το πρόγραμμα είναι προσωρινό και ενδεικτικό.Το οριστικό γύρω στον Οκτώβριο.
Δε βγαίνουν ανακοινώσεις για το πρόγραμμα και τις αλλαγές στις συχνότητες πτήσεων. Μόνο για τα νέα δρομολόγια, αν υπάρχουν.Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Aegean για το οριστικό θερινό πρόγραμμα του 18 ; Πέρσι είχε ανακοινωθεί επίσημα την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου.
Τα τελευταία 2-3 χρόνια τουλάχιστον γίνεται παρουσίαση του θερινού προγράμματος τον Οκτώβριο του προηγούμενου έτους.Συνήθως από τον Ε.Βασιλάκη.Μπορεί το βάρος να δίδεται στα νέα δρομολόγια αλλά αναφέρεται συνολικά και όλο το πρόγραμμα που θεωρείται οριστικό πλέον.Τώρα αν δεν λέγεται ανακοίνωση και ονομάζεται παρουσίαση ή συνέντευξη είναι άλλο θέμα.Δε βγαίνουν ανακοινώσεις για το πρόγραμμα και τις αλλαγές στις συχνότητες πτήσεων. Μόνο για τα νέα δρομολόγια, αν υπάρχουν.
Κοίτα, ψιλοαδιαφορώ εγώ πλέον. Σε όλους τους προορισμούς για τους οποίους ανακοίνωσε αλλαγή συχνοτήτων έχω πάει, στους περισσότερους μάλιστα πάνω από μία φορά. Αν οι ώρες και οι τιμές βολεύουν, μπορεί να πάω και κανένα επαναλληπτικό, ή να τα συμπεριλάβω σε κάνα συνδιαστικό ταξίδι. Αν όχι, δεν πειράζει. Για τα Παρίσια και τα Λονδίνα που πάω συνέχεια, και για κάτι εξωτικά που βολιδοσκοπώ (π.χ. KWI), δεν υπάρχουν αλλαγέςΠερα απο το απολυτο τιποτε των τελευταιων αχρηστων 5 ποστ δεν περνατε στο σχολιασμο των συχνοτητων οπως διαφαινονται για το '18? (δηλ taver εσενα λεω)
Podgorica?Κοίτα, ψιλοαδιαφορώ εγώ πλέον. Σε όλους τους προορισμούς για τους οποίους ανακοίνωσε αλλαγή συχνοτήτων έχω πάει, στους περισσότερους μάλιστα πάνω από μία φορά.
Ε, ναι, που το περίεργο;Podgorica?
Πλάκα πλάκα, πριν από 2 λεπτά έκλεισα ένα εισιτήριο Αθήνα-Ρώμη με την Α3... (για "connection" με την AZ688).Δεν ειπα περιεργο, απλά ρωτησα. Επειτα δε χαρηκες που θα εχεις κ 3η καθημερινη πτηση για την πολυαγαπημενη σου Ρωμη?
Εγω χαιρομαι που ολοι οι ιταλικοι προορισμοί αυξανουν τη συχνότητα τους..κ ειδικα στη Ρωμη που αντεχει ανετα απέναντι στις λοκο.Πλάκα πλάκα, πριν από 2 λεπτά έκλεισα ένα εισιτήριο Αθήνα-Ρώμη με την Α3... (για "connection" με την AZ688).