• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

xristinag

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Δεν αντεχω ... θα σας πω τον πονο μου!!Οσες φορες εχω ταξιδεψει με τον αντρα μου ειτε εσωτερικο παντα με aegean... φετος κανονισαμε για ρωμη και τα αεροπορικα 400+ . Περιμενω ...περιμενω ... περιμενω και ολο πανω λεμε δεν βαριεσαι παμε με Ryanair επιστροφη με Aegean κλεινω λοιπον χθες 71,38 ευρω και μπαινω σημερα απο περιεργια και η Αegean 61 ευρω τα 2 ατομα!!!! Πειτε μου δεν ειναι τραγικο?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δεν αντεχω ... θα σας πω τον πονο μου!!Οσες φορες εχω ταξιδεψει με τον αντρα μου ειτε εσωτερικο παντα με aegean... φετος κανονισαμε για ρωμη και τα αεροπορικα 400+ . Περιμενω ...περιμενω ... περιμενω και ολο πανω λεμε δεν βαριεσαι παμε με Ryanair επιστροφη με Aegean κλεινω λοιπον χθες 71,38 ευρω και μπαινω σημερα απο περιεργια και η Αegean 61 ευρω τα 2 ατομα!!!! Πειτε μου δεν ειναι τραγικο?
Όχι δεν είναι τραγικό. Τραγικό θα ήταν αν περιλάμβανε κηδεία (μακριά από μας). Πως κάνετε έτσι για 10 ευρώ;

Last edited:

xristinag

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
καλε δεν το λεω για τα 10 ευρω το λεω γιατι τωρα η agean ειναι 10 ευρω φθηνοτερη απο μια αεροπορικη low cost και χθες που μπηκα η τιμη ηταν πανω απο 3 φορες πανω και για ενα μηνα σταθερη σε αυτη την τιμη

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
καλε δεν το λεω για τα 10 ευρω το λεω γιατι τωρα η agean ειναι 10 ευρω φθηνοτερη απο μια αεροπορικη low cost και χθες που μπηκα η τιμη ηταν πανω απο 3 φορες πανω και για ενα μηνα σταθερη σε αυτη την τιμη
Ήσουν άτυχη. Έτσι είναι οι προσφορές...όποιος τις πέτυχε, τις πέτυχε !
Και για την Aegean δεν τίθεται θέμα τραγικότητας, απεναντίας είναι απο τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες !!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
...n κλεινω λοιπον χθες 71,38 ευρω και μπαινω σημερα απο περιεργια και η Αegean 61 ευρω τα 2 ατομα!!!! Πειτε μου δεν ειναι τραγικο?
Τραγικό δεν είναι που πλήρωσες δύο φρέντο Μυκόνου παραπάνω, τραγικό είναι να μένεις εξωτερικό και για να επιστρέψεις Ελλάδα περίοδο γιορτών να θες 300 ευρώ το άτομο o/w.

xristinag

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωμη
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Ήσουν άτυχη. Έτσι είναι οι προσφορές...όποιος τις πέτυχε, τις πέτυχε !
Και για την Aegean δεν τίθεται θέμα τραγικότητας, απεναντίας είναι απο τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες !!
Δεν ειπα τραγικη την aegean ρε παιδια μια εκφραση ειναι μην βαρατε....

Alex0077

Member
Τυχαίνουν αυτά. Δεν σημαίνει επειδή η ryanair είναι lowcost θα είναι πάντα φθηνότερη. Εγώ έκλεισα εισιτήριο για να πετάξω προχθές (μια μέρα πριν το έκλεισα) από Μύκονο-Αθήνα με 29 ευρώ Aegean. (που με την έκπτωση 10 ευρώ από τη vodafone μου βγήκε 22 ευρώ τελική τιμή) Μάλιστα μια μέρα πριν το εισιτήριο αυτό είχε 70 ευρώ και ενώ λέω θα πάω με πλοίο που είχε 41 ευρώ ξαφνικά το βλέπω στα 29 και το έκλεισα. Η ryanair το είχε 57

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο

paefstra

Member
Ο Χριστός κι Απόστολος. Κάθε μέρα Σικελια και Ντουμπρόβνικ κάθε μέρα και Σπλιτ συχνότερα. Καμία βελτίωση όμως στο Ταλιν που το καλό βλέπω για του χρόνου το καλοκαίρι...

fotast

Member
Το πρόγραμμα είναι προσωρινό και ενδεικτικό.Το οριστικό γύρω στον Οκτώβριο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα