fotast
Member
Και πως θα πας εκεί που θέλεις(αφού θα το χάσεις...) για να γυρίσεις;Δλδ αν χασω το αεροπλανο ...στο πηγαινε ...ακυρωνετε η επιστροφη μου?
Στα σοβαρά ναι...
Και πως θα πας εκεί που θέλεις(αφού θα το χάσεις...) για να γυρίσεις;Δλδ αν χασω το αεροπλανο ...στο πηγαινε ...ακυρωνετε η επιστροφη μου?
ΝΑΙ χάνεται όλο το εισιτήριο σου!!!Δλδ αν χασω το αεροπλανο ...στο πηγαινε ...ακυρωνετε η επιστροφη μου?
Μην μου το λες ανατριχιαζω..γιατι ειμαι παντα στο οριο να χασω ή οχι το αεροπλανω...Και πως θα πας εκεί που θέλεις(αφού θα το χάσεις...) για να γυρίσεις;
Στα σοβαρά ναι...
Speak for yourself που λενε στο χωριο μου.Φυσικά αυτό ισχύει για όλες και όχι μόνον την Aegean.
Αν το χάσεις με υπαιτιότητα της αεροπορικής, όχι. Αν το χάσεις με δική σου υπαιτιότητα, ακυρώνεται. Εκτός φυσικά αν δεν είναι εννιαίο το εισιτήριο αλλά δυο one way (βλέπε περίπτωση Alitalia).Δλδ αν χασω το αεροπλανο ...στο πηγαινε ...ακυρωνετε η επιστροφη μου?
Α, δηλαδή ο εκλεκτός κύριος Samion δεν μας τα λέει όλα....Αν το χάσεις με υπαιτιότητα της αεροπορικής, όχι. Αν το χάσεις με δική σου υπαιτιότητα, ακυρώνεται. Εκτός φυσικά αν δεν είναι εννιαίο το εισιτήριο αλλά δυο one way (βλέπε περίπτωση Alitalia).
Θα σου προτεινα να διαβασεις παλι τη νουθεσια του ποστ ν.1218 για να μην γραφεις οτι ναναι. Παντα στη διαθεση σου για οτι αφορα την Alitalia, που δεν κατεχεις προφανως, στο καταλληλο θεμα.Αν το χάσεις με υπαιτιότητα της αεροπορικής, όχι. Αν το χάσεις με δική σου υπαιτιότητα, ακυρώνεται. Εκτός φυσικά αν δεν είναι εννιαίο το εισιτήριο αλλά δυο one way (βλέπε περίπτωση Alitalia).
Αγαπητε φιλε δεν ειμαι τοσο καλος γκουγκλοαναζητητης οσο αλλοι. Εγραψα την εμπειρια μου, οχι τη σκεψη μου. Κι αυτο συνεστησα να κανουν κι οσοι βρεθουν σε παρομοια θεση με εισητηριο της Aegean. επικοινωνια με την εταιρεια.Α, δηλαδή ο εκλεκτός κύριος Samion δεν μας τα λέει όλα....
"Only in case of tickets sold in Italy". Η εξαίρεση της εξαίρεσης. Αλλά δε μιλάω γι αυτό. Η AZ εκδίδει ακόμα 2 e-ticket numbers σε κάθε εισιτήριο, δηλαδή χωριστά κουπόνια για το πήγαινε και την επιστροφή, όπως έκλεινε παλιά και η Aegean αλλά το έχει σταματήσει.Θα σου προτεινα να διαβασεις παλι τη νουθεσια του ποστ ν.1218 για να μην γραφεις οτι ναναι. Παντα στη διαθεση σου για οτι αφορα την Alitalia, που δεν κατεχεις προφανως, στο καταλληλο θεμα.
Αρθρο 3.3.8
https://www.alitalia.com/en_it/booking/general-conditions-of-carriage.html
Δεν ειναι καθολου η εξαιρεση. αντιθετα μην ισοπεδωνετε οταν δεν ξερετε. ολες οι ιταλικες μηχανες τετοια εισητηρια εκδιδουν..μιλησα για το ιταλικο σαιτ αποτην αρχη. και ειπα οτι το εχω κανει, 2 φορες θυμαμαι, ισως κ παραπανω. οπότε τελος εδω το οφ τοπικ."Only in case of tickets sold in Italy". Η εξαίρεση της εξαίρεσης. Αλλά δε μιλάω γι αυτό. Η AZ εκδίδει ακόμα 2 e-ticket numbers σε κάθε εισιτήριο, δηλαδή χωριστά κουπόνια για το πήγαινε και την επιστροφή, όπως έκλεινε παλιά και η Aegean αλλά το έχει σταματήσει.
Ω ρε φιλε...τι μαθαινω...μετα απο 5 χρονια συνεχων ταξιδιων...τελικα ευτυχως που υπαρχει και το tr/st ...Αν το χάσεις με υπαιτιότητα της αεροπορικής, όχι. Αν το χάσεις με δική σου υπαιτιότητα, ακυρώνεται. Εκτός φυσικά αν δεν είναι εννιαίο το εισιτήριο αλλά δυο one way (βλέπε περίπτωση Alitalia).