fotast
Member
Περιμένοντας το Κουβέϊτ και τα άλλα,έχουμε 12 πτήσεις την εβδομάδα(7 πρωινές και 5 απογευματινές) για Καλαμάτα.Από Αθήνα και από τον Ιούνιο.
Αυτούς τους προορισμούς (με bold) δεν τους είχε ήδη? Κάτι θυμάμαιΝέοι προορισμοί εκτός από Κουβέιτ και Εδιμβούργο θα είναι το Κάσσελ/Γερμανία(λόγω της έκθεσης),το Στρασβούργο,η Στουτγάρδη και το Αννόβερο.Καλοκαιρινό πρόγραμμα από Αθήνα πάντα.
Τους είχε, αυτοί οι προορισμοί είναι εποχιακοί.Αυτούς τους προορισμούς (με bold) δεν τους είχε ήδη? Κάτι θυμάμαι
ΟΚ, απλά το αναφέρω γιατί ειπώθηκε ότι είναι νέοι προορισμοί... Άλλο εποχιακοί, άλλο νέοι (κ ναι είμαι τέτοιο σπασικλάκι )Τους είχε, αυτοί οι προορισμοί είναι εποχιακοί.
Τώρα έχει 31 περίπου στο petas και 71 στην Aegean.Φαντόζομαι πήρες mail επιβεβαίωσης και τσέκαρες στο site της Α3 τον κωδικό κράτησης.Αν ναι δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα.Να είχαν εισιτήρια από προσφορά;Καλησπέρα δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα ..
Ήθελα να κλείσω ένα εισιτήριο από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα 09/12. Πάω στο site της Aegean και η πτήση 23:50 μου τη βγάζει 71 ευρώ . Το βάζω στο sky scanner και βρίσκω μέσω του petas με 18,69 ευρώ . Το έκλεισα από εκεί . Υπάρχει περίπτωση να ήταν κανένα λάθος και να μου το ακυρώσουν ; πως εξηγείται αυτή η διαφορά ;