• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέα εμφάνιση κεντρικής σελίδας

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Η σελίδα των μελών δεν πήγε πουθενά, μπορείς να τη βρεις από τη μπάρα κάτω, στον πίνακα ελέγχου μελών. :)

Εκεί φαίνονται και τα ονλάιν μέλη κλπ.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Η σελίδα των μελών δεν πήγε πουθενά, μπορείς να τη βρεις από τη μπάρα κάτω, στον πίνακα ελέγχου μελών. :)

Εκεί φαίνονται και τα ονλάιν μέλη κλπ.
O.K ευχαριστω;);)

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Μια ανανέωση καλή είναι! Θα την συνηθίσουμε, οπως και την προηγούμενη διάταξη !:clap:

laki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισιιιιιι........
Ταξίδι-Όνειρο
Ολη η Γη,μπορω;;;;
εμενα μου αρεσει παρα πολυ η ανανεωση..μπραβο σας!!!!!!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Σε γενικές γραμμές μια χαρά είναι και πιο ξεκουραστη.
Θα ήθελα όμως να βλέπω στην αρχική σελίδα τις προσφορές αεροπορικών και ποια μέλη είναι on line.
Aντιθέτως αυτά περί facebook και το τόσο μεγάλο κουτί για το booking δεν με ενθουσιάσαν.

laki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισιιιιιι........
Ταξίδι-Όνειρο
Ολη η Γη,μπορω;;;;
λοιπον τι προσεξα..η διαφημιση της λουξ πεφτει πανω στον πινακα ελεγχου οταν βαζω την σελιδα στο υψους της και στην αρχικη σελιδα δεν ανανεωνονται οι ιστοριες που φαινονται με την πρωτη ματια.αν βγεις και ξαναμπεις αφηνει παντα τις ιδιες ιστοριες ενω πρωτα αλλαζε..Αυτα και ελπιζω να μην ειναι ιδεα μου!!!!!!

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
στην αρχικη σελιδα δεν ανανεωνονται οι ιστοριες που φαινονται με την πρωτη ματια.αν βγεις και ξαναμπεις αφηνει παντα τις ιδιες ιστοριες ενω πρωτα αλλαζε..Αυτα και ελπιζω να μην ειναι ιδεα μου!!!!!!
και εγω το προσεξα, οι ιστοριες δεν ανανεωνονται !

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εμένα μου φαίνεται πιο "πανηγυρτζίδικη", πιο "κινέζικης" αισθητικής. Μάλλον καλύτερη ήταν πριν.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σε γενικές γραμμές μια χαρά είναι και πιο ξεκουραστη.
Θα ήθελα όμως να βλέπω στην αρχική σελίδα τις προσφορές αεροπορικών και ποια μέλη είναι on line.
Aντιθέτως αυτά περί facebook και το τόσο μεγάλο κουτί για το booking δεν με ενθουσιάσαν.
Για τα ονλάιν μέλη έχω ήδη απαντήσει. Κουτί του facebook υπήρχε και πριν (ελαφρώς μικρότερο), ενώ το booking υπήρχε ακριβώς το ίδιο και πριν.

Για τις προσφορές των αεροπορικών το ψάχνω να δω πώς μπορώ να το προσθέσω :)

λοιπον τι προσεξα..η διαφημιση της λουξ πεφτει πανω στον πινακα ελεγχου οταν βαζω την σελιδα στο υψους της και στην αρχικη σελιδα δεν ανανεωνονται οι ιστοριες που φαινονται με την πρωτη ματια.αν βγεις και ξαναμπεις αφηνει παντα τις ιδιες ιστοριες ενω πρωτα αλλαζε..Αυτα και ελπιζω να μην ειναι ιδεα μου!!!!!!
και εγω το προσεξα, οι ιστοριες δεν ανανεωνονται !
Έχετε δίκιο, αυτό συμβαίνει γιατί ήθελα να έχουμε το διαγωνισμό φάτσα κάρτα :D μόλις τελειώσει θα επανέλθει η εναλλαγή ιστοριών. :D

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Εμένα μου φαίνεται πιο "πανηγυρτζίδικη", πιο "κινέζικης" αισθητικής. Μάλλον καλύτερη ήταν πριν.

o babaduma βρήκε τις σωστες λεξεις !!
2 μέρες τις έψαχνα ....!!!!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Για τα ονλάιν μέλη έχω ήδη απαντήσει. Κουτί του facebook υπήρχε και πριν (ελαφρώς μικρότερο), ενώ το booking υπήρχε ακριβώς το ίδιο και πριν.

Το ξέρω ότι ήδη είχες απαντήσει, αλλά προσωπικά το θεωρώ πιο δύσχρηστο να πρέπει να μπω στη σελίδα μελών για να δω ποια μέλη είναι on line.:D
Φυσικά καταλαβαίνω ότι πλέον είμαστε χιλιάδες μέλη και δεν μπορείς να ικανοποιείς τις επιθυμίες και τα γούστα καθενός από εμάς

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Τωρα στην αρχική σελίδα θα κολήσουμε??
και μαυρο πανί να βάλεις θα την βρούμε την άκρη..:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα