Lexuss
Member
στο αεροδρομιο για να χαθεις πρεπει να εισαι αγραματος και να μην εχεις τελιωσει ουτε δημοτικο . μονο ετσι! καθε 5 μετρα εχει πινακιδα με τα gates , terminals . πας πχ στο heathrow για να αλαξεις αεροπλανο, μολις κατεβεις στο αεροδρομιο βλεπεις στα εισητηρια σου πια gate εισαι και ακολουθεις τις πινακιδες! Θα κοιτας ομως δεξια αριστερα και τους ψηφιακους πινακες με ολες τις πτησης και τις αλαγες τους! εκει θα βρεις την δικια σου και θα πας οπου γραφει αυτο γιατι μπορει πχ να αλαξει gate, terminal η πτηση σου και εσυ να πας αλου.Ναι, του εξιστορούσε η κοπέλα ότι είχε connection στο heathrow και έκανε ώρα να βρει τα terminal και κόντεψε να χάσει την πτήση. Και είναι τεράστια τα αεροδρόμια και γενικά τεράστια όλα και αν δεν έχεις κάποιον να σε περιμένει πελαγώνεις. Καλά η εξιστόρηση για τον έλεγχο αεροδρομίου στο JFK ακόμη πιο γλαφυρή... Δεν ήθελε και πολύ.....
Το κακό με τα οργανωμένα που βρίσκω (και κατά την δική μου άποψη) είναι ότι όλες οι μέρες σχεδόν είναι "ελεύθερη μέρα" τι να το κάνω να πάω οργανωμένα εάν είναι να ψάξω πάλι μόνο μου να οργανώσω τι θα κάνω σχεδόν στα 2/3 της εκδρομής. Δλδ θα πάω με το ταξιδιωτικό για να μου προσφέρει στοιχειώδη μεταφορά ή να μου κλείσει ξενοδοχείο και τα χρήματα που βγαίνουν σύνολο είναι σχεδόν όλο μου το budget.......
Last edited: