taksidiara psuxi
Member
Ευχαριστούμε tzeni pan..... αχχχχχχχ μακρύς μου φαίνεται ο χειμώνας!
Και φτάνουν 5 χιλιάρικα να τα κάνουμε όλα αυτά;;;;; Κάνω τούμπες τώρα...... Εγώ κάθομαι 20 -25 μέρες ανάλογα πότε θα μας πούνε να ανοίξουμε αλλά εχω ευελιξία. Ο άντρας μου με κοινή άδεια και από τις 2 δουλείες θα έχει σίγουρα 15 μέρες. Ας πούμε ότι το δεύτερο 15νθήμερο του Αυγούστου, θα βολέψει και τον συνάδελφο στην μία δουλειά (όπως φέτος)
να εισαι καλα και καλα να περασετε συο ημερο!Niiiiiceeee. Θα μεταφέρω τις πληροφόρίες στο αγόρι, να μου πει και αυτός τι σκέφτεται και πώς το βλέπει....... Για την ώρα έχουμε ένα ωραιότατο 3ήμερο (της 28ης καλέ) που μάλλον εντός Ελλάδος αλλά τουλάχιστον έχω να περιμένω!!!!
Και είμαι εγώ στο γραφείο τώρα, και από Δευτέρα και για κανά 15νθήμερο θα ξεκινήσω τα 12ωρα.... Και κλαίω την μοίρα μου.... Αλλά όλα τα ωραία κάποτε αρχίζουν.... Το να ζούμε την ζωή περιμένοντας πότε θα είναι το μεγάλο μας ταξίδι και να σβήνουμε μέρες σαν φαντάρους όμως δεν είναι λύση.... Είναι κάτι που προσπαθώ να τηρήσω και μία το καταφέρνω μία όχι....
Να είστε πάντα καλά και να ταξιδεύετε!!!! View attachment 153779
Θα συμφωνήσω πως τη ζωή πρέπει να τη ζούμε καθημερινά, όμως μια ζωή με στόχους είναι πάντα καλύτερη! Έστω κι αν πρόκειται για ταξιδιωτικούς στόχους!Αλλά όλα τα ωραία κάποτε αρχίζουν.... Το να ζούμε την ζωή περιμένοντας πότε θα είναι το μεγάλο μας ταξίδι και να σβήνουμε μέρες σαν φαντάρους όμως δεν είναι λύση.... Είναι κάτι που προσπαθώ να τηρήσω και μία το καταφέρνω μία όχι....
Σε υπερευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!πόσο τέλεια αφήγηση, εικόνες (ειδικά η τελευταία) και το μέρος φυσικά!
μπράβο που τα κατάφερες και το οργάνωσες τόσο λεπτομερώς..
είμαι 100% μαζί σου στο ότι δεν πήρατε ταξιδιωτικό γραφείο γιατί πιστεύω ότι όταν παιδεύεις το μυαλό σου για να ψαξεις να βρείς πράγματα, τότε θα σου μείνουν πολύ πιο γλυκές και έντονες μνήμες απ' ότι αν σε παίρνουν απ το χέρι και σε πάνε σε ένα μέρος..
τα είπες πάρα πολύ ωραία, φαίνεται να "ρουφήξατε" τις ημέρες σας εκεί στο έπακρο, και πολύ καλά κάνατε..
..και μου φάνηκε ακόμη πιο γ.μάτη η ιστορία σου γιατί μου θυμίζει τις δικές μου μέρες στη φλόριντα -tampa, ft. lauderdale, miami- (είχα μείνει ενα μηνα εκεί) για την οποία δεν μπορώ ακόμη και σημερα να σταματήσω να αφηγούμαι για το πόσο διαφορετικός και wow είναι ο κόσμος εκεί..
anyway, sorry για την φλυαρία, ο ενθουσιασμός βλέπεις μου λύνει τα δάχτυλα και γράφω γράφω γράφω..
καλή ταξιδιάρικη ζωή να έχεις με τον άνθρωπό σου και πάντα χαμογελαστοί..