• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέα Υόρκη - Κωνσταντινούπολη, απευθείας

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Αγαπητέ Samion. Δε μιλάω ιταλικά. Που και που σε εξαιρετικές περιπτώσεις χρησιμοποιώ και κανα μεταφραστή. Δε μου χρειάζονται βλέπεις. Α, και για την περίπτωση που κάποτε επιλέξω να κάνω τη Skyteam την αεροπορική συμμαχία που προτιμώ να πετάω, θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι η κύρια γλώσσα που ομιλεί η συμμαχία στην Ευρώπη, και γλώσσα των επενδυτών της Alitalia, είναι η Γαλλική.
Μαθαίνω όμως ότι έχεις ξεκινήσει, εδώ και καιρό, μαθήματα Γερμανικών. Είναι λόγω της παραμονής σου στη Star Alliance?
Κλαιω............. κλαιω!!!!:oscar::paris05:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
taver said:
Αγαπητέ Samion. Δε μιλάω ιταλικά. Που και που σε εξαιρετικές περιπτώσεις χρησιμοποιώ και κανα μεταφραστή. Δε μου χρειάζονται βλέπεις. Α, και για την περίπτωση που κάποτε επιλέξω να κάνω τη Skyteam την αεροπορική συμμαχία που προτιμώ να πετάω, θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι η κύρια γλώσσα που ομιλεί η συμμαχία στην Ευρώπη, και γλώσσα των επενδυτών της Alitalia, είναι η Γαλλική.
Μαθαίνω όμως ότι έχεις ξεκινήσει, εδώ και καιρό, μαθήματα Γερμανικών. Είναι λόγω της παραμονής σου στη Star Alliance?
προς το παρον η κυρια γλωσσα του 75% των επενδυτων ειναι τα ιταλικα. για τα γαλλικα μην εισαι σιγουρος. αμερικανικα θα ελεγα. να μη σου πω αραβικα με τις κινησεις που γινονται...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
taver said:
Δεν έχει υπάρξει καμία τέτοια δήλωση.
χμμμ...οταν εξεταζες τα προγραμματα των συμμαχιων αλλο αποφανθηκες..και για τη μη χρηση της AF ως κυριας εταιρειας σου? γιατι αν η εδρα σου ηταν Παρισι...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ευαγγελια said:
Κλαιω............. κλαιω
κι εγω το ιδιο θα εκανα αν ειχα κλεισει με τουρκους και connections 12 ωρων ενω με Αλιταλια θα πηγαινα φθηνοτερα κ πολυ πιο γρηγορα.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
κι εγω το ιδιο θα εκανα αν ειχα κλεισει με τουρκους και connections 12 ωρων ενω με Αλιταλια θα πηγαινα φθηνοτερα κ πολυ πιο γρηγορα.
Κοιτα δε θελω να σε αποπαρω...Σημερα ολοι σε αποπαιρνουν:haha::haha:
Θα σου πω ενα "εχεις δικιο καπετανιο , οτι πεις " , θα παρω την miles and smiles μου και θα αποχωρησω για φτιαξω επιδερμιδα διοτι το ποδι της χηνας καραδοκει.......
Οταν επιλεξεις την πτηση που με τοσο ζηλο μου προτεινεις , ελα να το συζητησουμε εκ νεου:cool:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ευαγγελια said:
Κοιτα δε θελω να σε αποπαρω...Σημερα ολοι σε αποπαιρνουν:haha::haha:
Θα σου πω ενα "εχεις δικιο καπετανιο , οτι πεις " , θα παρω την miles and smiles μου και θα αποχωρησω για φτιαξω επιδερμιδα διοτι το ποδι της χηνας καραδοκει.......
Οταν επιλεξεις την πτηση που με τοσο ζηλο μου προτεινεις , ελα να το συζητησουμε εκ νεου:cool:
οκ..ως τοτε το ξυδακι που θα εχεις.πιει κοιτα να ειναι απο Modena οριτζιναλ κι οχι απο κανα Ντιγιαρμπακιρ..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Είναι η Air One στη Skyteam ? Όχι, σύμφωνα με: SkyTeam - Wikipedia, the free encyclopedia
δεν είναι γιάννης είναι γιαννάκης..έίναι η μαμά , αρα και τα παιδιά της..

ελεγα να μη σε στενοχωρησω...αλλα πας γυρευοντας...
απο σημερα η ΑΖ δινει ΝΥ αυγουστο
737 με Delta,επιστροφη απευθειας Αθηνα..και 826 με Αλιταλια πηγαινε κ Delta Αθηνα απευθειας.
περαστικα και να μαθεις καλυτερα ποια εταιρεια ειναι φιλη σου...
πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις...νέα διόρθωση προς τα κάτω και νέα πίκρα για όσους εκλεισαν με τούρκους και την υπέροχη διανυκτέρευση Πόλη...
728 με πτήση Alitalia μέσω Ρώμης μόνο (άφιξη ΝΥ 13.45..) και επιστροφή με Delta απευθειας..σούπερ τιμή.

Last edited by a moderator:
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
δεν είναι γιάννης είναι γιαννάκης..έίναι η μαμά , αρα και τα παιδιά της..

πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις...νέα διόρθωση προς τα κάτω και νέα πίκρα για όσους εκλεισαν με τούρκους και την υπέροχη διανυκτέρευση Πόλη...
728 με πτήση Alitalia μέσω Ρώμης μόνο (άφιξη ΝΥ 13.45..) και επιστροφή με Delta απευθειας..σούπερ τιμή.
Έλεος πια !!! Δε θέμε λέμε !!!
Μας έφαγες !! Τι γρουσουζια Θεέ μου !! :haha:
Ξεχάσες να μας πεις για το καινούργιο, ανανεωμένο site της Delta

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος