• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέα Υόρκη - Κωνσταντινούπολη, απευθείας

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ελεγα να μη σε στενοχωρησω...αλλα πας γυρευοντας...
απο σημερα η ΑΖ δινει ΝΥ αυγουστο
737 με Delta,επιστροφη απευθειας Αθηνα..και 826 με Αλιταλια πηγαινε κ Delta Αθηνα απευθειας.
περαστικα και να μαθεις καλυτερα ποια εταιρεια ειναι φιλη σου...
Ε καλα τωρα, κοντος ψαλμος αληλουϊα !
Θες να μου πεις οτι επρεπε να περιμενω μεχρι τις αρχες Ιουλη για να βγαλω εισητηριο ??? Με την ελπιδα οτι καποια απο τις εταιρειες θα μου εκανε τη χαρη να μου δωσει φθηνοτερο ναυλο+ καλυτερη ανταποκριση?

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ευαγγελια said:
Ε καλα τωρα, κοντος ψαλμος αληλουϊα !
Θες να μου πεις οτι επρεπε να περιμενω μεχρι τις αρχες Ιουλη για να βγαλω εισητηριο ??? Με την ελπιδα οτι καποια απο τις εταιρειες θα μου εκανε τη χαρη να μου δωσει φθηνοτερο ναυλο+ καλυτερη ανταποκριση?
επρεπε απλα να εμπιστευθεις την εταιρεια που ειναι πραγματικα φιλη σου..και καθε ανταποκριση επι ιταλικου εδαφους ειναι εξ ορισμου καλυτερη ανταποκριση. δεν πειραζει..τωρα καλο ξενυχτι στην Πολη κ την επομενη φορα θα ξερεις που να κλεισεις με κλειστα ματια...

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
απο τη φιλη μου τη Βικυ.
Α!! οκ τοτε. Νόμιζα ότι ήταν απο την Μαριγούλα. Αν είναι απο την Βίκυ όμως αλλάζει. Αξιόπιστη. Ευχαριστώ για την τεκμηρίωση και την επιχειρηματολογία.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Από που προκύπτει αυτή η άκρως ενδιαφέρουσα και ανατρεπτική πληροφορία?
Επειδή ο υπαινικτικός λόγος χρειάζεται αποκρυπτογράφηση, ο Samion αναφέρεται στη Delta Airlines... Μετά τη συγχώνευσή της με τη Northwest Airlines, η εταιρία είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως ως προς fleet size, revenue passenger-kilometers flown και scheduled passenger traffic.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Επειδή ο υπαινικτικός λόγος χρειάζεται αποκρυπτογράφηση, ο Samion αναφέρεται στη Delta Airlines... Μετά τη συγχώνευσή της με τη Northwest Airlines, η εταιρία είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως ως προς fleet size, revenue passenger-kilometers flown και scheduled passenger traffic.
Καλα εσυ τωρα γραφεις για να παινευτεις για τη skyteam , οχι επειδη σε πηρε ο πονος για την Αλιταρια:haha::haha:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
dim kyr said:
Α!! οκ τοτε. Νόμιζα ότι ήταν απο την Μαριγούλα. Αν είναι απο την Βίκυ όμως αλλάζει. Αξιόπιστη. Ευχαριστώ για την τεκμηρίωση και την επιχειρηματολογία.
μπα χασαμε το χιουμορ μας? παρακαλω..στη διαθεση σας.
grazie taver! απο αποψε θα σου μιλαω ιταλικα μια και εμαθα οτι τα μιλας πολυ καλα. προφανως μαθαινεις εν οψει της μετακινησης σου στη Sky team..

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
μπα χασαμε το χιουμορ μας? παρακαλω..στη διαθεση σας.
grazie taver! απο αποψε θα σου μιλαω ιταλικα μια και εμαθα οτι τα μιλας πολυ καλα. προφανως μαθαινεις εν οψει της μετακινησης σου στη Sky team..
Ουρανομαδα μυριζομαι........ Φευγει ο ταβερ απο την αστροσυμμαχια:shock::shock::shock:
Αυτο πρεπει να γραφτει στην εφημεριδα της Κυβερνησεως:bleh:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αγαπητέ Samion. Δε μιλάω ιταλικά. Που και που σε εξαιρετικές περιπτώσεις χρησιμοποιώ και κανα μεταφραστή. Δε μου χρειάζονται βλέπεις. Α, και για την περίπτωση που κάποτε επιλέξω να κάνω τη Skyteam την αεροπορική συμμαχία που προτιμώ να πετάω, θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι η κύρια γλώσσα που ομιλεί η συμμαχία στην Ευρώπη, και γλώσσα των επενδυτών της Alitalia, είναι η Γαλλική.
Μαθαίνω όμως ότι έχεις ξεκινήσει, εδώ και καιρό, μαθήματα Γερμανικών. Είναι λόγω της παραμονής σου στη Star Alliance?

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ευαγγελια said:
Ουρανομαδα μυριζομαι........ Φευγει ο ταβερ απο την αστροσυμμαχια:shock::shock::shock:
Αυτο πρεπει να γραφτει στην εφημεριδα της Κυβερνησεως:bleh:
καλα.το εχει δηλωσει δημοσια οτι μονο για επαγγελματικους λογους βρισκεται στην αστροσυμμαχια. λες να μη βλεπει οτι η καλυτερη ειναι η ουρανιοομαδα? δεν ειναι τυφλος σαν κι σενα. που παρεπιπτοντως δεν εχει τελος η ατυχια σου..απαντησαν στη δελτα κ.οι αλλες..κατω απο 750 κ για United, US... αλλα ξερω ξερω..καλυτερα η Πολη το βραδυ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα