Νέα Υόρκη - Εγκυμοσύνη

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

crifot

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Εδώ και περίπου 5-6 μήνες κλείσαμε αεροπορικά εισητήρια και ξενοδοχείο για ΝΥ για τα μέσα Δεκεμβρίου του '10 όμως μας ήρθε το πιο όμορφο νέο το Σεπτέμβριο. Μπορούμε να κάνουμε ένα τόσο μεγάλο ταξίδι; τι λέτε και εσείς;
ο γυναικολόγος δε μου έδωσε σαφή απάντηση. Τότε θα ήμαστε στον 5ο μήνα και γνωρίζω ότι στο πρώτο 3μηνο υπάρχουν προβλήματα αλλά 9-12 ώρες ταξίδι;;;
ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.539
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αμα ο γυναικολογος σου δεν σου εδωσε σαφη απαντηση, εμεις πως να παρουμε την ευθυνη να σου πουμε το οτιδηποτε; Και αντε και εμεις σου λεμε να πας, εσυ θα μας εμπιστευτεις; (εγω στη θεση σου δε θα μας εμπιστευομουν). Οτι και να σου πουμε θα ειναι ανευθυνο. Καλυτερα να ξαναρωτησεις τον γιατρο σου τις παραμονες του ταξιδιου σου. Ισως τοτε να εχει μια πιο σαφη ιδεα για την πορεια της εγκυμοσυνης σου.
 

crifot

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
εγω ρωτάω εδω επειδή εδώ μπορεί να υπάρχουν άτομα που να έκαναν μεγάλο ταξίδι (υπερατλαντικό) και να μου πουν τι τους είπανε! Σαφέστατα και θα ακούσω τον ιατρό μας αλλά επειδή μάλλον θα πει ναι θέλω να δω και άλλες απόψεις!
 

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.066
Likes
6.315
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Μα ότι και να σου πουν τι σημασία έχει για εσένα, δεδομένου του ότι κάθε οργανισμός και ως εκ τουτου εγκυμοσύνη είναι διαφορετική?
Ας υποθέσουμε ότι σου γράψουνε 5 γυναίκες ότι οκ, κανένα πρόβλημα και άλλες 5 να μην το τολμήσεις, τι θα σε ωφελήσει μια τέτοιου είδους γνώση? Κάνεις γκάλοπ?
Ακουσε τον γιατρό σου λοιπόν ως επαίοντα και μην ψάχνεις σε ταξιδιωτικά φόρουμ απάντηση σε ιατρικά θέματα.
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.707
Αγαπητή Crifot η ΕΡΣΗ για το καλό σου τα λέει! Αν και ντε φάκτο δεν μπορώ να σου δώσω συμβουλές, μπορώ να σου πω απλά ότι δύο φορές που μου έτυχε σε αεροπλάνο να χρειάζεται κάποιος βοήθεια το πλήρωμα και το φαραμακείο του αεροπλάνου ήταν εντελώς ανεπαρκή. Ευτυχώς τη δεύτερη που ήταν και η σοβαρότερη υπήρχε μία Γαλλίδα γιατρός η οποία πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Συμπέρασμα: Ζήτησε την κατάσταση επιβατών να δεις αν ταξιδεύει γυναικολόγος μαζί σου!
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.924
Likes
10.051
Θεωρητικά, μπορείς να ταξιδέψεις από 3 έως 6 μηνών...αλλά άντε μέχρι Ευρώπη, υπερατλαντικό είναι ζόρικο ταξίδι για εγκυμοσύνη!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.870
Likes
2.265
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ειναι πολλες οι ωρες και δεν ξερεις τι μπορει -χτυπα ξυλο- να συμβει on board.
Ο borealis εχει δικιο.Εγω δεν θα το ρισκαρα.Εχω κανει το ταξιδι αυτο και οι μεσες και πλατες μου διαμαρτυρονταν μετα ..ποσο μαλλον να ημουν εγκυος.Βαλε το τζετ λαγκ μετα ...βαλε και την παραμονη εκει.Τι θα κανεις ..θα κλειστεις μεσα στο ξενοδοχειο?
Οσο να ναι θα εχει περαπατημα-ορθοστασια -μουσεια..κλπ
Η εγκυμοσυνη δεν ειναι αρρωστεια βεβαια αλλα οσο να ναι ειναι ζορικο το συγκεκριμενο ταξιδι.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.548
Μηνύματα
900.566
Μέλη
39.280
Νεότερο μέλος
christiananaf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom