Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Ναι αλλά στη δυτική ακτή και κυρίως βόρεια απ'όσο ξέρω. Οι αμερικάνοι νομίζω μάλιστα ότι τα λένε bed bugs
New York battles bed bugs with big bucks - CNNΝαι αλλά στη δυτική ακτή και κυρίως βόρεια απ'όσο ξέρω. Οι αμερικάνοι νομίζω μάλιστα ότι τα λένε bed bugs
Είναι το 2ο link στην αναζήτηση στο google.....τι λες, πάμε ΝΥ να το διαπιστώσουμε και να προτείνουμε την γνωστή μέθοδο του ΕΣ?νταξ προσκυνώ cnn, τα headlines του είναι πάντα για quoting
Με τον κίνδυνο λιθοβολισμού, θα πω το Empire State Building. Αν ανέβεις στο Top of the Rock και καλύτερη θέα έχεις (η οποία περιλαμβάνει το ESB) και πιο γρήγορα/άνετα θα ανέβετε και πιο ανεμπόδιστη θέα έχετε, αντί των γυάλινων τζαμιών του ESB που σου κόβουν τη θέα. Αν ξαναπάω ΝΥ, θα ανέβω με τα 1000 στο Top of the Rock, όχι όμως στο ESB. Αν πας όμως για πρώτη φορά, ίσως πρέπει να πας να το δεις, να σου φύγει απλά η περιέργεια.Μμμ...μάλλον θα είμαι αυτός που θα ζήσει πρώτος την εμπειρία για να τη διηγηθεί μετά.
Τέσπα, ποιό αξιοθέατο στη NY που είδατε θεωρείτε ότι δεν άξιζε ούτε το χρόνο, ούτε την αναμονή, ούτε το κόστος?
Το άγαλμα της ελευθερίαςΜμμ...μάλλον θα είμαι αυτός που θα ζήσει πρώτος την εμπειρία για να τη διηγηθεί μετά.
Τέσπα, ποιό αξιοθέατο στη NY που είδατε θεωρείτε ότι δεν άξιζε ούτε το χρόνο, ούτε την αναμονή, ούτε το κόστος?
Ρε παλιοπροδότη τι λες του ανθρώπουΤο άγαλμα της ελευθερίας
Γυάλινα τζάμια έχει μόνο στον 102, όχι στον 88. Δεν εχεις κανένα λόγο να πας στον 102... (πέρα από το vintage ασανσέρ...)αντί των γυάλινων τζαμιών του ESB που σου κόβουν τη θέα.
Θα χάσεις τότε την υπέροχη θέα του ESB και του Central Park που προσφέρει το ΤOTR. Συν τις ουρές που είναι πολύ μεγαλύτερες στο ESB. Αυτό για τους ορόφους δε το θυμάμαι ακριβώς, ανέβηκα εκεί που ήταν όλος ο κόσμος, δε έδωσα κάτι παραπάνω για να ανέβω πιο ψηλά. Και η θέα ήταν μέσα από τζάμια. Στο ΤOTR τελείως ανεμπόδιστη, σαν να είσαι στη ταράτσα του σπιτιού σου, απλά λίγο πιο ωραίαΓυάλινα τζάμια έχει μόνο στον 102, όχι στον 88. Δεν εχεις κανένα λόγο να πας στον 102... (πέρα από το vintage ασανσέρ...)
Προσωπικά έχω ανέβει 3 φορές στο ESB, και θα ανέβω μάλλον και άλλες... Στο ΤOTR έχω ανέβει 2 φορές και δεν ξέρω αν θα υπάρξει τρίτη.