tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Σε ενα ταξιδι;Κοίτα, ειδικά στους δυο αυτούς, έχω ανέβει από 3 φορές στον καθένα...
Σε ενα ταξιδι;Κοίτα, ειδικά στους δυο αυτούς, έχω ανέβει από 3 φορές στον καθένα...
Υπάρχει ταξίδι όπου ανέβηκα 2 φορές στο ESB ΚΑΙ 2 φορές στο TOTR.Σε ενα ταξιδι;
χαρα στο κουραγιο σου...Υπάρχει ταξίδι όπου ανέβηκα 2 φορές στο ESB ΚΑΙ 2 φορές στο TOTR.
Ξέχασέ το για Οκτώβριο-Απρίλιο, αλλά τον υπόλοιπο χρόνο η πόλη είναι γεμάτη από rooftop bars...Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, να ρωτήσω και κάτι άλλο: Υπάρχει σε κάποιο από τα δύο, πέρα από τα observation deck, ίσως σε κάποιον χαμηλότερο όροφο, κάποιο cafe/bar που να προσφέρει τη θέα για να την απολαύσεις με την άνεσή σου; Νομίζω οτι σε αυτή τη περίπτωση θα άξιζε να πας βράδυ 1000%.
Στο συγκεκριμενο επειδη ειναι αρκετα δημοφιλες προσπαθησε να μην πας Παρασκευη η Σαββατο βραδυ γιατι γινεται χαμος.Αν κρίνω από αυτό το πόστερ: http://230-fifth.com/octof/octfes.jpg τουλάχιστον τη ταράτσα του 230 fifth τη προλαβαίνω, καιρού επιτρέποντως. (πάω 2 με 10 Οκτωβρίου).
Τι να σου πώ, εγώ θα διάλεγα τη φτηνότερη. Αν οι τιμές είναι ίδιες, ίσως έκανα αυτό που λές, καλή σκέψη. Εγώ είχα ταξιδέψει με delta, οπότε ούτε απο θέμα άνεσης μπορώ να πώ, ούτε κάτι άλλο για τις συγκεκριμένες.Καλησπέρα.
Προγραμματιζω ενα 6ημερο ταξιδι στη Νεα Υορκη περιπου στα μέσα Νοεμβριου και θα ήθελα μερικές πληροφορίες.
1) Καταρχην αεροπορική εταιρεία για πτηση απο Αθηνα.
Ειδα οτι όλες οι εταιρειες κανουν την ιδια περιπου δουλεια. Σε περνουνε με βραδυνη πτηση στην χωρα-εδρα τους περιμενες ολο το βραδυ και ξεκινας με τη πρωινη πτηση για Αμερικη. Σκεφτομουν για British. Ξερουμε αν εχει καλα αεροσκαφη για Νεα Υορκη απο αποψη και ασφαλειας αλλα και ανεσης (entertainment, ανεση θεσης)
Καποιοι μου προτειναν για Turkish... αλλα προτιμω να μεινω Λονδινο, να μοιρασω και στη μεση τις ώρες πτησης και να μην το παρω σερι απο Κων/πολη. Ασε που οσο να΄ναι σε πτηση απο Κων/πολη θα εχει ολα τα Βαλακανια και την Ανατολη μαζεμενη μεσα στη πτηση και θα παιζει κι αρκετο ψαξιμο μολις φτασεις ΗΠΑ ενω απο Αγγλια ειναι πιο safe (πιστευω)
ESTA:2) Τι χαρτια χρειαζονται για να πας τωρα στην Αμερική??
Ειναι μεγαλη διαδικασια? Θελει βιζα?
Όσον αφορά το κινητό, δεν ξέρω, δεν το είχα ψάξει καθόλου, φαντάζομαι πως εξαρτάται απο το ποιό κινητό θες.3) Σχετικα με ψωνια, εχει μερη με φτηνα ρουχα, ηλεκτρονικές συσκευες κλπ? Σκευτομαι πιο πολυ για καποιο κινητο που η διαφορα τιμης ειναι πολυ μεγαλη.
Αστόρια;;; Πού ακριβώς, τι να δείς;4) Προσπαθω να κανω ενα πλανο και για αξιοθεατα κι εχω βαλει μεσα
Το αγαλμα της Ελεθεριας
Γεφυρα Μπρουκλιν
Times square
Αρκετο περπατημα στο κεντρο της πολης
China Town-Little italy
Αστορια
Ειναι κατι αλλο που θα αξιζε να δω??
Εγώ πήγα τέλη Νοέμβρη. Οι μέρες ήταν υπέροχες, ηλιόλουστες, δεν έβρεξε ούτε μία μέρα. Όταν έπεφτε ο ήλιος, ξεκινούσε να κάνει κρύο, δηλαδή κανονικό κρύο, γάντια, χοντρό μπουφάν, κασκόλ κλπ.5) Ο καιρος στα μεσα Νοεμβρη πως ειναι??
Ευχαριστω.