GTS
Member
Έεελααααα είπααμεεεεεε, υπομονή!:killme::killme::killme::killme:
Έεελααααα είπααμεεεεεε, υπομονή!:killme::killme::killme::killme:
Παίρνεις το τρένο για Penn Station, κι από κει τη μπλε γραμμή του Μετρό (για 1 στάση).βες παιδιά με το τηλέφωνο τί γίνεται ? πρέπει να αγοράσω κάποια κάρτα ή και με το δικό μου γίνεται η δουλειά??.. α και επίσης το ξενοδοχείο μου βρίσκεται στο 414 West 46 Street, Midtown, ξέρει κανείς πως φτάνω εκεί απο το newark airport με κάποιο μέσο μεταφοράς πλην του ταξί??
α είναι τόσο κοντά στο penn station? και το τρένο απο το αεροδρόμιο να φανταστώ οτι είναι κάπου κοντά στο Terminal 2 που θα προσγειωθώ? με τα πόδια την κάνεις την διαδρομή απο το penn station μέχρι το ξενοδοχείο?Παίρνεις το τρένο για Penn Station, κι από κει τη μπλε γραμμή του Μετρό (για 1 στάση).
1) Eως 400 euro ανα ατομο αν αναφερεσαι στα αεροπορικα. Airfrance, KLM, Lufthansa. (Προτιμω Airfrance και πτηση με το Airbus A380)Λοιπον,εχω της εξης αποριες...
1.τι τιμη θεωρειται καλη? ποια αεροπορικη να παρακολουθω?
2.καμια συμβουλη για ξενοδοχειο?
Εγώ την κάνω, για σένα δεν ξέρω.... 13 τετράγωνα και κάτι, 1200 μέτρα περίπου. Με τις αποσκευές δε στο συνιστώ.α είναι τόσο κοντά στο penn station? και το τρένο απο το αεροδρόμιο να φανταστώ οτι είναι κάπου κοντά στο Terminal 2 που θα προσγειωθώ? με τα πόδια την κάνεις την διαδρομή απο το penn station μέχρι το ξενοδοχείο?
εμεις ειχαμε παει στο newark (το αντιθετο δρομολογιο, δηλαδη απο μανχαταν για newark ) με το airtrain. Απλα για να βρεις που φευγει το τραινο επρεπε να κοιταζεις ενα πινακα με τα δρομολογια και να δεις ποιο τραινο θα παρεις αλλα και απο που. Το θεμα ηταν οτι δεν εγραφε ακριβως newark αλλα new jersey οποτε δεν το καταλαβαμε μονοι μας και ρωτησαμε και μας ειπαν. Υπαρχουν τα τραινα εξπρες και τα απλα. Απο το αεροδρομιο εκαναν σταση τα απλα μονο. Δεν ξερω αν σε μπερδεψα, γιατι σου λεω για την αντιθετη διαδρομη απο αυτη που ζητας.α είναι τόσο κοντά στο penn station? και το τρένο απο το αεροδρόμιο να φανταστώ οτι είναι κάπου κοντά στο Terminal 2 που θα προσγειωθώ? με τα πόδια την κάνεις την διαδρομή απο το penn station μέχρι το ξενοδοχείο?