Statue of Liberty and Ellis Island - Official Tickets & Tours - Guaranteed Lowest PriceΚαι απο που βγάζουμε εισητήριο Online για το Άγαλμα? Χθές αγόρασα και εγώ εισητήριο για Ν.Υορκη, 24 Νοεμβρίου αναχώρηση οπότε πρέπει να μαι ετοιμος
Αν νοικιασεις αυτοκινητο ζητα να σου δωσουν epass με απεριοριστο οριο. γυρω στα 9 δολλαρια την ημερα εχει και ξενοιαζεις. Αν υπολογισεις οτι μια γεφυρα μπορει να εχει 6 δολλαρια καταλαβαινεις πως συμφερει. Τωρα που το ξαναδιαβασα εννοεις για το ταξι.... οποτε οχι τοσο χρησιμο το σχολιο μουευχαριστω για τια απαντήσεις. μου έχουν πει και για κάποιο outlet που είναι στο σημείο 0. γνωρίζει κανείς το όνομά του και αν αξίζει τον κόπο να πάω?
και κάτι ακόμη. το tip που δίνουμε στο ταξί πόσο είναι περίπου? π.χ 5% του ποσού που έχει γράψει το ταξίμετρο?
τα διόδια πόσο κυμαίνονται? στο τέλος πρέπει να ζητήσω και τις αποδείξεις των διοδίων?
Ευχαριστώ, αλλά πήγα πριν 6 μήνες... Την επόμενη φορά ίσως το ξαναχρησιμοποιήσω...Statue of Liberty and Ellis Island - Official Tickets & Tours - Guaranteed Lowest Price
Για την κορωνα ανεβαινουν 10 ατομα ανα μισαωρο αν θυμαμαι
E υπάρχουν και φτηνότερα. Ποιες ημερομηνίες θα πας να σου ψάξω.Παιδία εγώ έχω κλείσει ήδη για τέλη Σεπτεμβρίου...είνα πανάκριβα τα ξενοδοχεία από 300 δολ και πάνω...να περιμένω ακόμα λίγο λέτε?...αγχωθηκα λίγο...
E υπάρχουν και φτηνότερα. Ποιες ημερομηνίες θα πας να σου ψάξω.
Lukiaaaaa...μαζί πάμε Νέα Υόρκη; Τώρα είδα οτι πας τέλη Σεπτέμβρη. Εγώ έχω κλείσει για 20-29 Σεπτέμβρη. Ξενοδοχείο έκλεισα ήδη γιατι κοίταζα αρκετό καιρό και δεν έβλεπα να πέφτουν οι τιμές. Ισως πιο μετά βεβαια να πέσουν. Αλλα και πάλι πολύ οικονομικό ήταν αυτό που έκλεισα γιατι δεν ήθελα να δωσω πολλά για το ξενοδοχείο. Πότε πας εσύ και με ποιά πετάς;
Ευχαριστώ! Εσύ πιστευέις ότι δεν έιναι νωρίς για κράτηση?...Έχεις μείνει σε κάποιο απο αυτά? ή κάποιος απο εσάς?...!!!Για δες μερικά από αυτά, είναι όλα κάπου στα 140-150 ευρώ τη βραδιά (έχω βάλει μόνο την πρώτη σειρά διανυκτερεύσεων, για να μπορείς να συγκρίνεις τιμές):
Booking.com: Hotel Chelsea, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής - 177 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
Booking.com: Hotel 91, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής - 358 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
Booking.com: ξενοδοχείο Mayfair New York, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής - 239 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!