Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Alitalia φυσικά. σχεδόν ίδια τιμή, ασύγκριτα καλύτερες ώρες, σχεδόν μηδενικές αναμονές στο connection (1 ώρα).-Εχετε να προτείνετε κάποια άλλη εταιρία απο Θεσ/νικη ?
Alitalia φυσικά. σχεδόν ίδια τιμή, ασύγκριτα καλύτερες ώρες, σχεδόν μηδενικές αναμονές στο connection (1 ώρα).-Εχετε να προτείνετε κάποια άλλη εταιρία απο Θεσ/νικη ?
1. 30άρι στη ΝΥ είναι σαν 38άρι εδώ. Αφόρητη ζέστη. Τι καιρό θα κάνει πάντως όταν πας δε μπορώ να ξέρω.Το καλοκαίρι αποφάσισα με την γυναίκα μου(παντρευόμαστε Ιούνιο) να πάμε γαμήλιο στην Νεα Υόρκη από 30 Ιουλίου έως 16 Αυγούστου, η απορίες μου είναι η εξής:
1η Με τον καιρό τι παίζει εκείνη την περίοδο?Να υποθέσω καζάνι ?Σαν την Αθήνα θα χτυπάει 40 άρια?
-Ατομικό ή με ταξιδιωτικό?
-Έχει πετάξει κανείς με swiss απο Θεσσαλονίκη και αν ναι ποια η εμπειρία του?Εχετε να προτείνετε κάποια άλλη εταιρία απο Θεσ/νικη ?
-17 μέρες είναι καλά για Νεα Υόρκη ή θα μας κουράσει?
-Με τα λεφτά εαν έχω πιστωτική μπορώ να την χρησιμοποιώ χωρίς έχτρα χρέωση? Ισχύει ότι σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ σου επιστρέφουν το ΦΠΑ κατα την επιστροφή σου?Η Νεά Υόρκη είναι σε αυτές?
Έχω και άλλες ..αργότερα θα σας τις θέσω.
Στα 4 πρώτα διαφωνώ. 100% όμως, και μιλάω σοβαρά. Η swiss είναι άψογη, η θερμοκρασία και η αίσθησή της είναι όπως Αθήνα (απορώ πως έχεις και άποψη ρε GTS), οι μέρες είναι ΟΚ, κι είναι και αμαρτία να φύγεις από τη ΝΥ για να τρέχεις στις Καραϊβικές.... Μόνο κάτι παραλιόπληκτοι όπως ο GTS μπορεί να κάνουν τέτοιες μα....ς. Αν είσαι παραλιόπληκτος, μην πας καθόλου ΝΥ. Πήγαινε καλύτερα κατευθείαν στην Καραϊβική που σου λέει ο άλλος...1. 30άρι στη ΝΥ είναι σαν 38άρι εδώ. Αφόρητη ζέστη. Τι καιρό θα κάνει πάντως όταν πας δε μπορώ να ξέρω.
2. Ότι βγει πιο φτηνά (για αεροπορικά+διαμονή).
3. Όχι, αλλά απαντήθηκε από τον Σαμίωνα.
4. Πάρα πολλές. Η Καραϊβική δίπλα είναι, αμαρτία από το θεό...
5. Πιστωτική φουλ.
ε καλά για το 3 κόψε κ κατι..πριν βάλεις το 100% σκέφτηκες την ώρα αναχώρησης? 04.50 έναντι 12.40 της ΑΖ? ή μήπως σκέφτηκες τις 14+ ώρες αναμονής στη Ζυρίχη?έναντι 2 της ΑΖ συνολικά. για ξανασκέψου λίγο με λογική .Στα 4 πρώτα διαφωνώ. 100% όμως, και μιλάω σοβαρά..
Γιατί? να πάει long islandΑν είσαι παραλιόπληκτος, μην πας καθόλου ΝΥ. Πήγαινε καλύτερα κατευθείαν στην Καραϊβική που σου λέει ο άλλος...
τον ξεμπρόστιασές? έ? έ? τον ξεμπρόστιασες?ε καλά για το 3 κόψε κ κατι..πριν βάλεις το 100% σκέφτηκες την ώρα αναχώρησης? 04.50 έναντι 12.40 της ΑΖ? ή μήπως σκέφτηκες τις 14+ ώρες αναμονής στη Ζυρίχη?έναντι 2 της ΑΖ συνολικά. για ξανασκέψου λίγο με λογική .
Τα Hamptons είναι καλούτσικα, αλλά εκτός από ξιπασμένα, παραείναι και ακριβά....Γιατί? να πάει long island
Για τους μη γνώστες, αυτό είναι ένα inside joke μεταξύ samion & traveller, από μια φορά κι ένα καιρό στη Ρώμη....τον ξεμπρόστιασές? έ? έ? τον ξεμπρόστιασες?
Εξαρτάται πόσο χαλαρό ή έντονο πρόγραμμα θέλει κανείς να κάνει. Και γι αυτό το είδος ταξιδιού, το χαλαρό μάλλον ταιριάζει καλύτερα...17 μέρες τις βρίσκω πάαααρα πολλές. στην θέση σου σίγουρα θα χτύπαγα και καμιά κοντινή πόλη (Φιλαδέλφια, New Jersey (καλά αυτή είναι και δίπλα), μη σου πω ακόμα και Washington (3-4 ώρες με τρένο))