• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέα Ταξιδιωτική Εγκυκλοπαίδεια

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έτσι που το θέτεις ναι. Αλλά τότε, αν ήδη είσαι σε μια κατηγορία όπως το "τι θα δω" τί νόημα έχει να είναι ενεργό στη δεξιά σελίδα κάτω από το κάθε άρθρο το μπλε "τι θα δω" αν είναι να σε αφήνει στην ίδια σελίδα και όχι να σε πηγαίνει κάπου αλλού?
Διότι έτσι λειτουργεί το επεισόδιο τι να κάνουμε. :D

Δε νομίζω εξάλλου ότι είναι τόσο πρόβλημα αυτό πια.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Διότι έτσι λειτουργεί το επεισόδιο τι να κάνουμε. :D

Δε νομίζω εξάλλου ότι είναι τόσο πρόβλημα αυτό πια.
Δεν είναι πρόβλημα, απλά μπερδεύει. :D
Νομίζω ότι στην κεντρική σελίδα κάθε πόλης έχει νόημα να είναι ενεργές οι μπλε επιλογές στη δεξιά σελίδα, αλλά όταν πλέον μπαίνεις στις υποκατηγορίες από τις επιλογές αριστερά, περιμένεις ότι η ενεργή μπλε επιλογή της δεξιάς σελίδας μπορεί και να σε πάει κάπου.

Άρα τέλος καλό, όλα καλά.

Παρεμπιπτόντως, πολύ καλή δουλειά για άλλη μια φορά.;)

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Πολύ πιο εύκολη στη χρήσης της από την προηγούμενη, πολύ καλή δουλειά, πολλά μπράβο σε όλους σας.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Τα σχόλια περιτεύουν. Σκίζει τόσο η νέα εμφάνιση, όσο και η ποιότητα των κειμένων. Ευχαριστούμε.

Manos

Member
Πρακτική και ωραία η νέα Travelpedia :)

Δυο τρεις παρατηρήσεις μόνο:

Ίσως θα ήταν καλύτερα να διατηρείται τουλάχιστον η σειρά των σελίδων που είχαν τα πρωτότυπα άρθρα. Δηλαδή, στο δικό μου για την Κούβα, πάνω πάνω εμφανίζεται η τελευταία σελίδα και κάτω κάτω η πρώτη ! Οπότε, είναι κάπως περίεργο μια σελίδα για την Κούβα να ξεκιναει με το ... «Επιστροφή στην Αβάνα - τι έμεινε να δω;» :roll:

Θα προτιμούσα να μην βάζατε εμβόλιμες φωτογραφίες που δεν είναι δικες μου. Συνόδευα το άρθρο μου με ένα σωρό κατάλληλες φωτογραφίες. Δεν βλέπω το λόγο να μπουν φωτογραφίες άλλων που σε μερικές περιπτώσεις είναι παντελώς άσχετες με το κείμενο ! (βλέπε «Διαμονή στην Κούβα»)
(δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό, αλλά κάντε μια προσπάθεια να το σκεφτείτε από τη μεριά του χρήστη που γράφει και χαίρεται να συνοδεύει το κείμενό του με τις δικές του φωτογραφίες)

Γενικά εκείνο το πρόβλημα με το Sorry, no results were found based on your search που ήδη αναφέρθηκε είναι κάπως άκομψο και ειδικά όταν εμφανίζεται ακόμα και σε περιπτώσεις που υπάρχει περιεχόμενο (βλέπε Κούβα - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια)

Τίποτα το τραγικό και πιεστικό δεν αποτελούν τα παραπάνω. Απλώς κάποιες σκέψεις για να είναι η Travelpedia πιο λειτουργική και πιο όμορφη.

:)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ευχαριστούμε θερμά για τις παρατηρήσεις και τον κόπο που έκανες να τις γράψεις. Τις πιάνω να απαντήσω μία μία:

Πρακτική και ωραία η νέα Travelpedia :)

Δυο τρεις παρατηρήσεις μόνο:

Ίσως θα ήταν καλύτερα να διατηρείται τουλάχιστον η σειρά των σελίδων που είχαν τα πρωτότυπα άρθρα. Δηλαδή, στο δικό μου για την Κούβα, πάνω πάνω εμφανίζεται η τελευταία σελίδα και κάτω κάτω η πρώτη ! Οπότε, είναι κάπως περίεργο μια σελίδα για την Κούβα να ξεκιναει με το ... «Επιστροφή στην Αβάνα - τι έμεινε να δω;» :roll:
Σωστό 100% με βάση την τωρινή εικόνα της εγκυκλοπαίδειας, αλλά σκέψου ότι έχουμε στήσει το σύστημα με τη λογική ότι συνεχώς θα μπαίνουν νέα άρθρα, άρα πιο πολύ θα είναι μια "αποθήκη" άρθρων παρά ένα συνεχόμενο κείμενο όπως πριν.

Θα προτιμούσα να μην βάζατε εμβόλιμες φωτογραφίες που δεν είναι δικες μου. Συνόδευα το άρθρο μου με ένα σωρό κατάλληλες φωτογραφίες. Δεν βλέπω το λόγο να μπουν φωτογραφίες άλλων που σε μερικές περιπτώσεις είναι παντελώς άσχετες με το κείμενο ! (βλέπε «Διαμονή στην Κούβα»)
(δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό, αλλά κάντε μια προσπάθεια να το σκεφτείτε από τη μεριά του χρήστη που γράφει και χαίρεται να συνοδεύει το κείμενό του με τις δικές του φωτογραφίες)

Εεεε απόλυτα σεβαστό αυτό, αλλά δε νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι τέτοιο, ή αν τόχουμε κάνει δεν το πήρα πρέφα οπότε ζητώ συγνώμη για την άγνοιά μου. Νόμιζα ότι οι φωτογραφίες που έχουν ΜΕΣΑ τα κείμενα δεν έχουν πειραχτεί καθόλου. Η μόνη φωτογραφία που έχουμε προσθέσει εμείς είναι η μία φωτογραφία που βγαίνει στην κεφαλίδα του κειμένου. Αν παρ'όλα αυτά θέλεις να αλλάξουμε κάποια φωτογραφία συγκεκριμένα πέσμου ποια είναι και ποια να βάλουμε και ευχαρίστως να το κάνω. :)

Γενικά εκείνο το πρόβλημα με το Sorry, no results were found based on your search που ήδη αναφέρθηκε είναι κάπως άκομψο και ειδικά όταν εμφανίζεται ακόμα και σε περιπτώσεις που υπάρχει περιεχόμενο (βλέπε Κούβα - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια)
Ναι, είναι στη λίστα με τις διορθώσεις το πρώτο σκέλος, να αντικατασταθεί με κείμενο ελληνικό και πιο κατάλληλο. Το δεύτερο σκέλος (δηλαδή να βγάζει μεν ένα άρθρο και από κάτω πάλι να βγαίνει το sorry....) είναι δυστυχώς bug και δε μπορώ να το διορθώσω μόνος μου, και ο programmer που έκανε τη δουλειά εξαφανίστηκε μόλις πήρε τα λεφτά. :D:mad:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Λοιπόν το μυστήριο λύθηκε, είδα ότι είχες βάλει στο προφίλ σου μια επιλογή που έλεγε "προβολή των θεμάτων της τελευταίας μέρας μόνο", και επομένως αυτός ήταν ο λόγος που δεν έβλεπες τίποτα στην Εγκυκλοπαίδεια. Δεν ξέρω αν το είχες κάνει επίτηδες ή έγινε κατά λάθος, πάντως στο διόρθωσα και τώρα σίγουρα βλέπεις κανονικά την εγκυκλοπαίδεια.

dmdoc

Member
Λοιπόν το μυστήριο λύθηκε, είδα ότι είχες βάλει στο προφίλ σου μια επιλογή που έλεγε "προβολή των θεμάτων της τελευταίας μέρας μόνο", και επομένως αυτός ήταν ο λόγος που δεν έβλεπες τίποτα στην Εγκυκλοπαίδεια. Δεν ξέρω αν το είχες κάνει επίτηδες ή έγινε κατά λάθος, πάντως στο διόρθωσα και τώρα σίγουρα βλέπεις κανονικά την εγκυκλοπαίδεια.

Έχουν αναφερθεί πολλοί "θεοί" στο forum αλλά εσύ είσαι ο Δίας!!!!!!!
Ευχαριστώ για την λύση...επιτέλους.Η ρύθμιση παρεπιπτόντως πρέπει να έγινε κατά λάθος

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εδώ και λίγες ημέρες έχει ανέβει στην TravelPedia ένας καινούριος προορισμός, η Κρακοβία, την οποία έγραψε ο ThanasisU2 τον οποίο και υπέρ-ευχαριστούμε :clap:

Μπορείτε να τη δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ, ή φυσικά στο κουμπάκι "TravelPedia" στο μενού του σάιτ επάνω.

Το επόμενο διάστημα θα αρχίσουν να μπαίνουν και διάφορα κείμενα που έχουν προτείνει ή έχουν γράψει τα μέλη, ξέρουμε ότι καθυστερούμε αλλά είχαμε μεγάλο φόρτο εργασίας. :)

manelaki

Member
Ειναι παρα πολυ ωραια η εγκυκοπαιδεια! Συγχαρητηρια σε ολους οσους αφιερωσαν χρονο γι'αυτη. Νομιζω πρεπει να μπουν κι αλλες πολεις :) Εχουμε πολλους ειδικους εδω μεσα για διαφορες πολεις. :)
Ειναι νομιζω ο,τι πρεπει για οσους δεν ειναι εξικοιωμενοι με την αναζητηση ή δεν εχουν πολυ χρονο να ψαξουν. Και παλι μπραβο σας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom