• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέα Ταξιδιωτική Εγκυκλοπαίδεια

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν κατάλαβα τώρα τι λες.

Πάω με το κουμπί επάνω TRAVELPEDIA. Βλέπω την κεντρική σελίδα με τις φωτογραφίες και τα άρθρα κλπ κλπ. Αριστερά είναι το μενού επιλογής προορισμού. Κλικάρω τη Λισσαβώνα. Μου ανοίγει υπο-επιλογές στο μενού της Λισσαβώνας, και ταυτόχρονα φορτώνει αριστερά άρθρα από τη Λισσαβώνα. Αν αριστερά στο μενού κάνω κλικ πχ στο "τι θα δω", δεξιά εμφανίζει μόνο τα αντίστοιχα άρθρα.

Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο πιο περιγραφικά τι πρόβλημα βλέπεις τώρα; Θενκς.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Δεν κατάλαβα τώρα τι λες.

Πάω με το κουμπί επάνω TRAVELPEDIA. Βλέπω την κεντρική σελίδα με τις φωτογραφίες και τα άρθρα κλπ κλπ. Αριστερά είναι το μενού επιλογής προορισμού. Κλικάρω τη Λισσαβώνα. Μου ανοίγει υπο-επιλογές στο μενού της Λισσαβώνας, και ταυτόχρονα φορτώνει αριστερά άρθρα από τη Λισσαβώνα. Αν αριστερά στο μενού κάνω κλικ πχ στο "τι θα δω", δεξιά εμφανίζει μόνο τα αντίστοιχα άρθρα.

Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο πιο περιγραφικά τι πρόβλημα βλέπεις τώρα; Θενκς.

Μέχρι εδώ καλά. Αφού ανοίξουμε την όποια επιλογή από αριστερά (πχ Τι θα δω) και δούμε στη δεξιά σελίδα τα διάφορα άρθρα, πατώντας στη δεξιά σελίδα σε κάποιο άρθρο (πχ Στα περίχωρα της Λισαβώνας) την μπλε επιλογή "τι θα δω", δεν πάει πουθενά. Αν πατήσουμε όμως τον τίτλο του άρθρου, συνεχίζει.
Ελπίζω να το περιέγραψα καλύτερα τώρα.:)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οκ τώρα είσαι σαφέστατη, μόνο που σε μένα λειτουργεί κανονικά πλέον αυτό. Ναι πριν είχε πρόβλημα αλλά το διόρθωσα. Μπορείς να κάνεις ένα hard refresh (δηλαδή control+f5) μήπως κάτι έχει κολλήσει στον browser σου;

Τι browser χρησιμοποιείς;

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Οκ τώρα είσαι σαφέστατη, μόνο που σε μένα λειτουργεί κανονικά πλέον αυτό. Ναι πριν είχε πρόβλημα αλλά το διόρθωσα. Μπορείς να κάνεις ένα hard refresh (δηλαδή control+f5) μήπως κάτι έχει κολλήσει στον browser σου;

Τι browser χρησιμοποιείς;
Εδώ που είμαι τώρα, χρησιμοποιώ internet explorer. Εκανα control+F5, αλλά δεν άλλαξε κάτι.
Θα το ελέγξω αύριο πάλι και θα τω δω και από το σπίτι που έχω mozilla και επανέρχομαι.;)

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Μπράβο κι΄ από εμένα παιδιά.
Πράγματι πολύ καλή δουλειά !!!!!!!!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Επανέρχομαι λοιπόν. Και στο σπίτι με mozilla παρουσιάζεται το ίδιο φαινόμενο.
Έκανα αρκετές δοκιμές σε όλες τις κατηγορίες. Το πρόβλημα υπάρχει παντού και όχι μόνο στη Λισαβώνα.

Όσο για τον explorer στο γραφείο, δε θυμάμαι ποιά έκδοση είναι. Θα το δω αύριο.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Νομίζω ότι απλά τώρα υπάρχει παρανόηση από πλευράς σου στο τι περιμένεις να δεις.

Ερώτηση: κάνεις κλικ στη λισσαβώνα, βλέπεις τα άρθρα δεξιά, και μετά κάνεις κλικ στο "τι θα δω" από το μενού αριστερά. τι βλέπεις; θάπρεπε να βλέπεις την ΙΔΙΑ σελίδα με δεξιά να σου δείχνει μόνο τα άρθρα που αφορούν "τι θα δω"

και αντίστοιχα, τι βλέπεις αν κάνεις κλικ στο "τι θα δω" κάτω από το άρθρο "στα περίχωρα της λισσαβώνας" ; πάλι την παραπάνω σελίδα.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ερώτηση: αν κάνεις κλικ στο "τι θα δω" της Λισσαβώνας που εμφανίζεται αριστερά στο μενού, τι βλέπεις;

και αντίστοιχα, τι βλέπεις αν κάνεις κλικ στο "τι θα δω" κάτω από το άρθρο "στα περίχωρα της λισσαβώνας" ;

Πατώντας το "τι θα δω" στο μενού αριστερά βλέπω στη δεξιά πλευρά όλα τα άρθρα.
Λισσαβώνα - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια

Πατώντας το "τι θα δω" κάτω από το άρθρο μου δείχνει ακριβώς την ίδια σελίδα χωρίς καμία διαφορά.

Πατώντας τον τίτλο του άρθρου "στα περίχωρα της λισσαβώνας" βλέπω όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν.
http://www.travelstories.gr/%EB%E9%...%F4%E7%F2-%EB%E9%F3%F3%E1%E2%FE%ED%E1%F2.html

Επίσης, πατώντας αριστερά το "Γενικά" ή το "Διασκέδαση" βγάζει δεξιά ένα άρθρο και από κάτω τη γνωστή φράση Sorry, no results.....
Αν πατήσω τον τίτλο του άρθρου στη δεξιά σελίδα ή το "συνέχεια" βλέπω τις πληροφορίες.
http://www.travelstories.gr/%EB%E9%...E1%E2%FE%ED%E1-%F4%EF%F5-%EC%FD%E8%EF%F5.html

Αν πατήσω το μαύρο "γενικά" στη δεξιά σελίδα κάτω από το "συνέχεια" η σελίδα παραμένει ως έχει μόνο με την εικόνα του άρθρου

Λισσαβώνα - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Νομίζω ότι απλά τώρα υπάρχει παρανόηση από πλευράς σου στο τι περιμένεις να δεις.

Ερώτηση: κάνεις κλικ στη λισσαβώνα, βλέπεις τα άρθρα δεξιά, και μετά κάνεις κλικ στο "τι θα δω" από το μενού αριστερά. τι βλέπεις; θάπρεπε να βλέπεις την ΙΔΙΑ σελίδα με δεξιά να σου δείχνει μόνο τα άρθρα που αφορούν "τι θα δω"

και αντίστοιχα, τι βλέπεις αν κάνεις κλικ στο "τι θα δω" κάτω από το άρθρο "στα περίχωρα της λισσαβώνας" ; πάλι την παραπάνω σελίδα.
Έτσι που το θέτεις ναι. Αλλά τότε, αν ήδη είσαι σε μια κατηγορία όπως το "τι θα δω" τί νόημα έχει να είναι ενεργό στη δεξιά σελίδα κάτω από το κάθε άρθρο το μπλε "τι θα δω" αν είναι να σε αφήνει στην ίδια σελίδα και όχι να σε πηγαίνει κάπου αλλού?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ok άρα επιβεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα πάντα λειτουργούν τώρα όπως πρέπει. Αν πατήσεις μια ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, πχ το "φαγητό", τότε θα πρέπει να δεις όσα άρθρα υπάρχουν σε αυτήν την κατηγορία.

Για να δεις ολόκληρο ένα άρθρο, είτε κάνεις κλικ στον τίτλο του είτε στη φωτογραφία του, όχι βέβαια στην κατηγορία που έχει από κάτω του πχ "φαγητό" (αυτό κατάλαβα ότι έκανες ως τώρα). Επίσης, σε όσες κατηγορίες δεν υπάρχουν άρθρα, δε θα βγάζει αποτελέσματα. Πχ στην Κύπρο μόνο 2 κατηγορίες έχουν άρθρα, άμα κάνεις κλικ στο "φαγητό" εκεί δε θα εμφανίσει άρθρα γιατί δεν υπάρχουν.

Ελπίζω να είναι κάπως πιο κατανοητό τώρα. :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα