• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Νέα Λειτουργία: Άλμπουμς Μελών

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ως ταξιδιωτικό σάιτ δε μπορούμε χωρίς φωτογραφίες, και πάντα πίστευα ότι ενώ είναι μεν καλό να έχουμε την κεντρική γκάλερυ με τις χώρες και τις πόλεις, πρέπει τα μέλη να έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν τα δικά τους άλμπουμ ξεχωριστά.

Στόχος λοιπόν είναι τα Άλμπουμς Μελών να γίνουν το βασικό σημείο ανεβάσματος φωτογραφιών πλέον στο σάιτ, από τη στιγμή μάλιστα που μπορού να συνδεθούν με κάθε ταξίδι ενός μέλους που είναι καταχωρημένο στον ταξιδιωτικό του χάρτη.

Στα νέα προσωπικά άλμπουμς νομίζω υπάρχει πολύ πιο ευχάριστη απεικόνιση των φωτογραφιών, ενώ μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν κάποιος κάνει like ή γράψει ένα σχόλιο σε μια φωτογραφία σας, κάτι που πριν δεν υπήρχε (ή υπήρχε με πολύ basic και άσχημη υλοποίηση).

Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΙΟ στο πόσα άλμπουμς μπορείτε να έχετε, ΟΥΤΕ στο πόσες φωτογραφίες μπορείτε να ανεβάσετε.

Ότι βοήθεια θέλετε για τα προσωπικά άλμπουμς ρωτάτε εδώ :)

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κύριε,κύριε.Έχω την ίδια ερώτηση που με βασανίζει κι από το προηγούμενο.Γιατί δεν μπορούμε να ανεβάζουμε απευθείας οποιουδήποτε μεγέθους φωτογραφίες κι αυτές να γίνονται resize από μόνες τους;

Επειδή είσαι κι εσύ λάτρης της φωτογραφίας κι επειδή δεν μιλάμε για 5-10 λήψεις,όπως αντιλαμβάνεσαι εμπεριέχει αρκετό κόπο το να κάνεις resize πολλές φώτο.Επίσης δεν ήμαστε όλοι το ίδιο εξοικειωμένοι με διαδικασίες όπως το batch processing,οπότε ένα αυτοματοποιημένο resize θα ήταν ιδανική λύση,αν βέβαια μπορεί να υλοποιηθεί.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κάτσε μπρε, τώρα δε μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες δηλαδή; πόσα mb είναι; τώρα έχω βάλει όριο 7 mb !!!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν ξαναδοκίμασα από τότε που έφαγα πόρτα στα 5.
Θα δω μέσα στο ΣΚ ή μπορεί κάποιος άλλος πιο γρήγορα από εμένα.

jimp

Member
Θα δοκιμασω τωρα εγω να σου πω μιας που ειχα το ιδιο προβλημα με εσενα στην προηγουμενη μορφη.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Eγώ πάντως προσπάθησα και με μικρότερα μεγέθη και μου εδήλωσε file too large κι αναγκάστηκα να κάνω resizing. Θα συμφωνήσω ότι είναι καλό τα αλμπουμς να έχουν απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών αλλά θα παρατηρήσω ότι δεν είναι σκόπιμο να ανεβαίνουν μεμονωμένες φωτό. Αυτές καλύτερα να μπαίνουν στην γκαλλερί

jimp

Member
Λοιπον εγω ανεβασα μια φωτο σε ενα αλμπουμ μου.

Αλλα οταν προσπαθησα να ανεβασω στην gallery μου βγαζει να συνδεθω, ενω ειμαι ηδη συνδεδεμενος, και οταν το κανω αυτο μου λεει ''Invalid login. Please check your username and password, or register.''

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δοκίμασε να ανεβάσεις 5-6 ταυτόχρονα στο άλμπουμ,αν μπορείς.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παιδιά εδώ μιλάμε για τα προσωπικά άλμπουμ, αφήστε τη γκάλερυ για άλλο τόπικ μη τα μπλέξουμε είναι πια δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.

jimp

Member
Maltakia δοκιμασα, εβαλα να ανεβαινουν καμια δεκαρια ταυτοχρονα αλλα μου τις ανεβαζε μια μια.

Def οκ θα γραψω στο αντιστοιχο τοπικ αλλα δεν βλεπω να υπαρχει κατι σχετικο; Κανω λαθος;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τι πάει να πει στις ανέβαζε μία μία; πώς να τις ανεβάσει δηλαδή; μπορείς να επιλέξεις πολλές φωτογραφίες μαζί, και τις ανεβάζει όλες, εσύ απλά περιμένεις και τις βλέπεις να ανεβαίνουν. Δε καταλαβαίνω.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
΄Ετσι γίνεται όπως παντού ανεβαίνουν μία μία

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα