• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Νέα Ζηλανδία Νησιά Κουκ Νέα Ζηλανδία - Νησιά Kουκ

GTS

Member
Ρε παιδιά βρίσκω φτηνά εισιτήρια Λονδίνο-Ώκλαντ, ΟΚ, αλλά μετά για Ραροτόνγκα?? Θες μια περουσία......κάνω κάτι λάθος?

Θέλω εισιτήρια για κουκ < 1000 ευρώ! Γίνεται?

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη

Head_cf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει....
Ρε παιδιά βρίσκω φτηνά εισιτήρια Λονδίνο-Ώκλαντ, ΟΚ, αλλά μετά για Ραροτόνγκα?? Θες μια περουσία......κάνω κάτι λάθος?

Θέλω εισιτήρια για κουκ < 1000 ευρώ! Γίνεται?
Με AIR NEW ZEALAND εκλεισα return με 180 ευρω απο το site της!!

GTS

Member
Η Emirates έριξε κι άλλο τη τιμή: 676 λιρόνια!!! Με ίζι για Λονδίνιουμ & πτήση από Όκλαντ για Κουκ, σύνολο....

~1090 ευρώ!!!

Στο τσακ είμαι, στο τσακ...μια σπίθα θέλω και φύγαμε....

Αλήθεια, με βάρκα πας από Rarotonga στο Aitutaki?

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ηθελες τικετς στα 1000 ευρω για Κουκ και νατα :lol: τι περιμενεις και δεν τα βουτας?
Τη διαδρομη Raro-Aitutaki την εχει κανει καποιος με βαρκα αλλα τον κυνηγουσαν πολεμιστες καποιας φυλης καννιβαλων :haha:. Απεχουν 260 χλμ και μαλλον η 40λεπτη πτηση ειναι καλυτερη λυση.
Μεγαλο διλημμα εχεις..Λονδινο ή Κουκ?

Head_cf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει....
Η Emirates έριξε κι άλλο τη τιμή: 676 λιρόνια!!! Με ίζι για Λονδίνιουμ & πτήση από Όκλαντ για Κουκ, σύνολο....

~1090 ευρώ!!!

Στο τσακ είμαι, στο τσακ...μια σπίθα θέλω και φύγαμε....

Αλήθεια, με βάρκα πας από Rarotonga στο Aitutaki?
με αεροπλανο μαλλον ειναι πιο καλα απλα τα εισιτηρια δεν τα βρισκεις κατω απο 160 ευρω...:shock:

και εγω ακριβως ετσι το εκανα ,easy απο κερκυρα για λονδινο κτλ...βεβαια την πολυ χαμηλη τιμη(676 λιρόνια) ποτε δεν σε αφηνει να την κλεισεις..

Δηλαση για το ταξιδι με τα 3 stopovers που εκλεισα εγω.. το φτηνο μου το εβγαζε 834 αλλα ως που να γραψω στοιχεια και πιστωτικη καρτα... μου ελεγε οτι η τιμη εχε αλλαξει και η νεα τιμη ειναι 874 η 884.....το εκανα πολλεεες φορες!!

Επισης ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις φτηνη την Εasy και την Emirates και την Air New Zealand και την Air Cook...για τις μερες που θελεις...ιγα παραδειγμα.....τις μερες που η Emirates ηθελε λιγοτερα...η easy ηταν 50 ευρω παραπανω...;)

Ας ειναι...εδωσα 40 λιρια παραπανω στην Emirates για να μου βγει το προγραμμα λιγο πιο χαλαρο....

Αντε....σας περιμενουμε...εγω φευγω 7 Ιουλιου!:clap:

GTS

Member
Ηθελες τικετς στα 1000 ευρω για Κουκ και νατα :lol: τι περιμενεις και δεν τα βουτας?
Τη διαδρομη Raro-Aitutaki την εχει κανει καποιος με βαρκα αλλα τον κυνηγουσαν πολεμιστες καποιας φυλης καννιβαλων :haha:. Απεχουν 260 χλμ και μαλλον η 40λεπτη πτηση ειναι καλυτερη λυση.
Μεγαλο διλημμα εχεις..Λονδινο ή Κουκ?
!Παρέα!

(Το Λονδίνο έχει ήδη κλείσει Ζωή, αλλά τι να μας κάνει...)

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
!Παρέα!

(Το Λονδίνο έχει ήδη κλείσει Ζωή, αλλά τι να μας κάνει...)
GTS σε καταλαβαινω.Το θεμα της παρεας ειναι πολυ σημαντικο.
Εχεις χρονο παντως να το ψαξεις.Τα εισητηρια με τις τιμες που αναφερεις ειναι σαν δωρεαν διαθεση,εκει...(στην εσχατια του κοσμου)*** οπως λεει και η Στελλα.
Προσπαθησε το,ειναι ευκαιρια-ρα!!!!

***την ατακα αυτη την υιοθετησαν και περιοδικα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα