orck
Member
Χωρα, εδω και εγω που ειχα μεταφορικο μεσο το μετανιωσα που εκλεισα πανω απο 15χλμ μακρια.
Σ΄ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω ιδέα απο το νησί , γι'αυτό και ρώτησα. Απ΄όσο μου είπαν , οι συγκοινωνίες είναι σχετικά καλές.. .. (?)
Σ΄ευχαριστώ πολύ ! Αξίζει σαν νησί?Σχετικά.. αν θες να γυρίσεις το νησί θα χρειαστείς σίγουρα αυτοκίνητο[/QUOT
Νομίζω πως εδω, Αγία Άννα Άγιος Προκοπιος κλπ ειναι πολύ καλύτερα και εχει την πιο πυκνή συγκοινωνία που έχω δει ποτε!!! Κάθε 5 λεπτά βλέπω λεωφορεία και ένα βραδυ που καθόμασταν κατα τις 1.30 πέρναγαν ακόμη. Δεν ξέρω αν σταματάει καθόλου. Οι αποστάσεις δεν ειναι τεράστιες όποτε και ταξί να χρειαστεί δεν ξεπενταριαζεσαι υποθέτω.Καλησπέρα σας. Σκεφτόμαστε με μια φίλη μου να πάμε Νάξο φέτος. Το θέμα είναι πως μάλλον δεν θα έχουμε μεταφορικό μέσο. Που θα ήταν ιδανικό να μείνουμε ?
βρεις καλύτερες τιμές αλλα φρόντισε μα έχεις και πισίνα γιατι υποθέτω θα φυσάει αρκετά. Αν και γύρω γύρω στο νησί σίγουρα θα υπάρχουν παραλίες που θα κόβει.Τέλεια! Δεν έχω κλείσει ακόμα κάπου,αλλα ψάχνω.. Αρχές Σεπτέμβρη θα πάμε..
Είμαι Νάξο αυτή τη στιγμή. Ούτε να τη σκέφτεσαι σήμερα τη μουτσουνα σήμερα. Μια καλή σκέψη είναι ίσως ο αλυκος η οι πιο κοντινες στη χώρα Άγιος Γεώργιος κ Άγιος Προκόπιος. Αν κ γενικά είναι δύσκολη μέρα για μπάνιο σήμεραΕτσι που φυσάει μήπως θα ειναι καλά να πάμε για μπάνιο προς Μουτσούνα; Ξέρει κανεις να μου πει που μένει εδω;