χαχα να σαι καλά, στείλε μήνυμα όταν έρθεις για το πώς περνάς, να πιούμε και κανένα καφέ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΦΑΚΙ... μου έβγαλες πρόγραμα!!!!
στον άι γιώργη θα είσαι και κοντά σε παραλία και κοντά στην χώρα. Δεν είναι βέβαια από τις τοπ παραλίες. Διαφορετικά Άγιος Προκόπης - Αγία Άννα, όπου είναι από τις καλύτερες παραλίες με πολλές επιλογές σε φαγητό ποτό σούπερ μάρκετ κτλ και συχνά δρομολόγια ανά μισάωρο μέχρι τις 12 νομίζω.
η πιο δοκιμασμένη λύση είναι να παίρνεις τηλ. και να κάνεις κανένα παζάρι....Καλώς σας βρίσκω συνταξιδιώτες. Θα πάω στη Νάξο 8 με 18 Αυγούστου. Μήπως ξέρετε κανένα φθηνο δωμάτιο(δικλινο) στη Πλάκα έως 40 με 45 ευρώ
Ευχαριστώ πολύ. Μήπως ξέρεις κανένα τηλέφωνο απο δωμάτιαη πιο δοκιμασμένη λύση είναι να παίρνεις τηλ. και να κάνεις κανένα παζάρι....
Ευχαριστώμπορώ απλά να σου παραθέσω αυτό το λινκ και να δεις τί σε ενδιαφέρει http://www.xn--mxafcbuvfkb4f.gr/cyclades/naxos/hotels/naxos-plaka-all.htm δεν έχω χρειαστεί ποτέ μου ξενοδοχείο και έτσι δυστυχώς δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι.